- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ütü mü? Hani bildiğimiz ütü. Veriyorsun ayarı, basıyorsun buharı ütüEn sevdiğim... oldu bil
Aynen... karşısına bir film açıyorsun yada kanıtını arıyorsun vuruyorsun sohbetin dibineÜtü mü? Hani bildiğimiz ütü. Veriyorsun ayarı, basıyorsun buharı ütü
Ben de dizi-filmle yapıyorum ama yok sevemiyorum illetiAynen... karşısına bir film açıyorsun yada kanıtını arıyorsun vuruyorsun sohbetin dibine
Benim ilk evlendiğimde beyaz eşyalarım Siemens di çamaşır makinam dan nefret ettim buzdolabım da sadece çalışıyor elektrik harciyordu tabi üzerinden 19 yıl geçti illaki gelistirmislerdir , şimdi arcelik e değiştirdim ama pek memnun değilim iki defa üst üste çalıştığında makina uçacak gibi sıkıyor, bosh çok iyi yıkıyor annemler erkek kardeşim bosh kullanıyor. bide beyaz eşya şans işi diye düşünüyorum inşallah gönlüne göre bulursun :)Kızlar umarım etiket çıkar.Nego Dan kopya çektim
yeni çamaşır makinesi almak istiyorum. Sizinkiler nedir, memnun musunuz, kafanızda veya eşinizde dostunuzda beğendiğiniz şimdiki aklım olsa şunu alırdım dediginiz var mı?
eşim şunu bulmus:
Eki Görüntüle 2623629
arkadaşım da şunu almis:
Eki Görüntüle 2623630
Aradığım özellikler, çok çamaşır alması, derecelerinim ayarlanması, ve güzel yıkayan bir kısa programının olması...
Eki Görüntüle 2623629 Eki Görüntüle 2623630 Eki Görüntüle 2623629 Eki Görüntüle 2623630
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Kızlar umarım etiket çıkar.Nego Dan kopya çektim
yeni çamaşır makinesi almak istiyorum. Sizinkiler nedir, memnun musunuz, kafanızda veya eşinizde dostunuzda beğendiğiniz şimdiki aklım olsa şunu alırdım dediginiz var mı?
eşim şunu bulmus:
Eki Görüntüle 2623629
arkadaşım da şunu almis:
Eki Görüntüle 2623630
Aradığım özellikler, çok çamaşır alması, derecelerinim ayarlanması, ve güzel yıkayan bir kısa programının olması...
Eki Görüntüle 2623629 Eki Görüntüle 2623630 Eki Görüntüle 2623629 Eki Görüntüle 2623630
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Dün gelemedim kız çok huysuz Du şimdi cvp veriyorum kavurmadımUnu neyle kavurdun musluk
Hahahahahaha nefes alışı bile batıyor kız bu ara ondan dedim.Adama veriyon hergun fasülye nohut havasi değişiyor odaların diyon gi.
Bende mı denesem açıkırım ama ya bu vücud doymaz bunlarlaCanım normal sahur yaptığım zamandan daha dinç oluyorum, hurma sayısı tek olacak çift değil. 5,7 veya 9. Benim 3 yediğim zamanlar bile oluyor çoğu zaman.
İlk günler normal sahurda da olan baş ağrılarım oluyor.
Bende bosch 9 kilo var hiç memnun değilim bozulsun diye bekliyorum ama direniyorKızlar umarım etiket çıkar.Nego Dan kopya çektim
eşim şunu bulmus:
Eki Görüntüle 2623629
arkadaşım da şunu almis:
Eki Görüntüle 2623630
@malii
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
@MorVampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Bundan mı senin makine?Samsung bilmiyorum canım bosch var bende çok memnunum. 9 kilo olur aynen hızlı yıkaması olsun zaten yeni makinelerde hep var. Leke tanıma vs özellikler boş para.
Kurutucum en alt modelden arçelik ama o kadar memnunum ki o olmasa yandım
Ellerine sağlık musluk suyuŞu saatte kadar yaptıklarım
Evi topladım
Nevresimleri değiştirdim
Mutfağı topladım makineyi yerleştirdim
Bulaşık makinesini çektim altını süpürdüm sildim
Halısını yıkamıştım serdim
1 makine çamaşır astım
1 mkaşne daha yıkanıyor
1 balkon yıkadım 1 balkon sildim
Çöpleri attım ev çöp ev olmuşta haberim yokmuş :/
Kıız uyuttum çay keyfisi yapıyorum yoruldum ama daha süpürüp silmem toz almam gerek
Ayyy güldüm yaEllerine sağlık musluk suyu
Böyle birine hitap ederken musluk suyu deyince de tuhaf oluyor yav
Ceza verir diyecektim ama dönüp dolaşıp benim başıma patlıyor. Cezayı ben yiyom. Ceza vermez yönünde oyumu kullaniyom.Nego kaptan, bu akşam eskiden yaptığım gibi bir iş planı hazırlayacağım kısmet olursa. O listeye göre önümüzdeki salı-çarşambaya kadar düzeni oturtacağım. Üst kattan başlayıp, alt kata doğru. Bu sürede verdiğin her görevi evin bölümlerine göre yerine getiremeyebilirim. Sonra tüm görevlere harfiyen uyacağım -ki büyük olasılıkla zaten şu bir hafta içinde verip verebileceğin tüm görevleri de salı veya çarşambaya dek yapmış olacağım ev temizliği kapsamında Misal yarın mutfak dolabı silme görevi verdin, ben onu üst katta ki işler bitene dek yapamam. Çünkü üst katı yapıp aradan çıkardıktan sonra alt kata dönerim. Ceza vermezsin dimi
Yazarken, yazacağımı sesli de söylüyorum ya kulağıma bir an tuhaf geldiAyyy güldüm ya
Bak şuan ters psikoloji yapıyorsun bacım, olmuyor.Ceza verir diyecektim ama dönüp dolaşıp benim başıma patlıyor. Cezayı ben yiyom. Ceza vermez yönünde oyumu kullaniyom.
Bundan mı senin makine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?