Düzenli Evimiz & Hayatımız

hacı büyük punto koyu renk siirsel anlatım ve negoyu etiketlemeyi unutmussun

ellerine sağlık canım benim

Nerdesiniz gi yatiyonuz mu sanki. Hepiniz gözümün önünde yuvarlaniyonuz. Asla yuvarlanmam

benim işler duruyo ama ben bilerek yapmıyorum terlikcim:) eşim eczaneye gitti eğer bandaj getirirse sonradan katilirim sana:)

daha yemek de yok benim allah iyi ede bizi

Benziyor benim ekranı daha küçük 2011 de almıştım
Sen 9 kilo deyince bu sandım bende bu varda berbat yıkıyor. Sen güzel deyince sorayım belki hata yapıyorumdur diye sordum.
hacı büyük punto koyu renk siirsel anlatım ve negoyu etiketlemeyi unutmussun

ellerine sağlık canım benim
Unuttum ya gece bir daha yazarım

Boşaltmayı değil kız boş makinayı severim
Benim makine musluk suyun attığından, çok memnunum 3 yıl oldu alalı
Bundan mı senin makine?
Yok canım ne cezası, maksat ev işlerini bir şekilde yapmak, ödevi motivasyon için veriyorum ben
Vay musluk demek ki direk başkan yardımcısı olsan daha neler yapacaksın
benim işler duruyo ama ben bilerek yapmıyorum terlikcim:) eşim eczaneye gitti eğer bandaj getirirse sonradan katilirim sana:)

daha yemek de yok benim allah iyi ede bizi
Hala mı ağrıyor

Negoooo ben o makineden memnun değilim hiç bak az önce çamaşır yıkadım kurusun foto çekip atıcam leke çıkarmıyor ya

Bosch al bnce canim. Benim butun beyaz esyalar bosch. 5 senedir hic birinde sorun yasamadim. Daha servis yuzu gormedi. Masallah diyeyimde nazar degmesin

Negoooo ben o makineden memnun değilim hiç bak az önce çamaşır yıkadım kurusun foto çekip atıcam leke çıkarmıyor ya
Ben memnunum canım tam tersi, önce ki arçelikdi hiç memnun değildim. İyi ki almışız bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…