Şu saatte kadar yaptıklarım
Evi topladım
Nevresimleri değiştirdim
Mutfağı topladım makineyi yerleştirdim
Bulaşık makinesini çektim altını süpürdüm sildim
Halısını yıkamıştım serdim
1 makine çamaşır astım
1 mkaşne daha yıkanıyor
1 balkon yıkadım 1 balkon sildim
Çöpleri attım ev çöp ev olmuşta haberim yokmuş :/
Kıız uyuttum çay keyfisi yapıyorum yoruldum ama daha süpürüp silmem toz almam gerek
Nerdesiniz gi yatiyonuz mu sanki. Hepiniz gözümün önünde yuvarlaniyonuz. Asla yuvarlanmam
Sen yapma kız. Daha duzelmedin ki. Az dinlen.benim işler duruyo ama ben bilerek yapmıyorum terlikcim:) eşim eczaneye gitti eğer bandaj getirirse sonradan katilirim sana:)
daha yemek de yok benim allah iyi ede bizi
Sen yapma kız. Daha duzelmedin ki. Az dinlen.
Bence sen benimkine çığlık atarsın. Yarisak mianam benim adama biraksak anca yatiyo. yemek yok diyorum öyle bön bön bakiyo. mecbur yapiyorum. mutfağın halini görsen çığlık atarak kacarsin
Bence sen benimkine çığlık atarsın. Yarisak mi
Sen 9 kilo deyince bu sandım bende bu varda berbat yıkıyor. Sen güzel deyince sorayım belki hata yapıyorumdur diye sordum.Benziyor benim ekranı daha küçük 2011 de almıştım
Unuttum ya gece bir daha yazarımhacı büyük punto koyu renk siirsel anlatım ve negoyu etiketlemeyi unutmussun
ellerine sağlık canım benim
Boşaltmayı değil kız boş makinayı severim
Benim makine musluk suyun attığından, çok memnunum 3 yıl oldu alalıKızlar umarım etiket çıkar.Nego Dan kopya çektim
yeni çamaşır makinesi almak istiyorum. Sizinkiler nedir, memnun musunuz, kafanızda veya eşinizde dostunuzda beğendiğiniz şimdiki aklım olsa şunu alırdım dediginiz var mı?
eşim şunu bulmus:
Eki Görüntüle 2623629
arkadaşım da şunu almis:
Eki Görüntüle 2623630
Aradığım özellikler, çok çamaşır alması, derecelerinim ayarlanması, ve güzel yıkayan bir kısa programının olması...
Eki Görüntüle 2623629 Eki Görüntüle 2623630 Eki Görüntüle 2623629 Eki Görüntüle 2623630
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
Bundan mı senin makine?
Yok canım ne cezası, maksat ev işlerini bir şekilde yapmak, ödevi motivasyon için veriyorum benNego kaptan, bu akşam eskiden yaptığım gibi bir iş planı hazırlayacağım kısmet olursa. O listeye göre önümüzdeki salı-çarşambaya kadar düzeni oturtacağım. Üst kattan başlayıp, alt kata doğru. Bu sürede verdiğin her görevi evin bölümlerine göre yerine getiremeyebilirim. Sonra tüm görevlere harfiyen uyacağım -ki büyük olasılıkla zaten şu bir hafta içinde verip verebileceğin tüm görevleri de salı veya çarşambaya dek yapmış olacağım ev temizliği kapsamında Misal yarın mutfak dolabı silme görevi verdin, ben onu üst katta ki işler bitene dek yapamam. Çünkü üst katı yapıp aradan çıkardıktan sonra alt kata dönerim. Ceza vermezsin dimi
Vay musluk demek ki direk başkan yardımcısı olsan daha neler yapacaksınŞu saatte kadar yaptıklarım
Evi topladım
Nevresimleri değiştirdim
Mutfağı topladım makineyi yerleştirdim
Bulaşık makinesini çektim altını süpürdüm sildim
Halısını yıkamıştım serdim
1 makine çamaşır astım
1 mkaşne daha yıkanıyor
1 balkon yıkadım 1 balkon sildim
Çöpleri attım ev çöp ev olmuşta haberim yokmuş :/
Kıız uyuttum çay keyfisi yapıyorum yoruldum ama daha süpürüp silmem toz almam gerek
Hala mı ağrıyorbenim işler duruyo ama ben bilerek yapmıyorum terlikcim:) eşim eczaneye gitti eğer bandaj getirirse sonradan katilirim sana:)
daha yemek de yok benim allah iyi ede bizi
Negoooo ben o makineden memnun değilim hiç bak az önce çamaşır yıkadım kurusun foto çekip atıcam leke çıkarmıyor yaBenim makine musluk suyun attığından, çok memnunum 3 yıl oldu alalı
Yok canım ne cezası, maksat ev işlerini bir şekilde yapmak, ödevi motivasyon için veriyorum ben
Vay musluk demek ki direk başkan yardımcısı olsan daha neler yapacaksın
Hala mı ağrıyor
Bosch al bnce canim. Benim butun beyaz esyalar bosch. 5 senedir hic birinde sorun yasamadim. Daha servis yuzu gormedi. Masallah diyeyimde nazar degmesinKızlar umarım etiket çıkar.Nego Dan kopya çektim
yeni çamaşır makinesi almak istiyorum. Sizinkiler nedir, memnun musunuz, kafanızda veya eşinizde dostunuzda beğendiğiniz şimdiki aklım olsa şunu alırdım dediginiz var mı?
eşim şunu bulmus:
Eki Görüntüle 2623629
arkadaşım da şunu almis:
Eki Görüntüle 2623630
Aradığım özellikler, çok çamaşır alması, derecelerinim ayarlanması, ve güzel yıkayan bir kısa programının olması...
Eki Görüntüle 2623629 Eki Görüntüle 2623630 Eki Görüntüle 2623629 Eki Görüntüle 2623630
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
Ben hiç bişi yapmadımDaha henüz hicbisey yapmayan bir arkadaş arıyorum. Benim gibi Cook titiz olsun
Ben memnunum canım tam tersi, önce ki arçelikdi hiç memnun değildim. İyi ki almışız bunuNegoooo ben o makineden memnun değilim hiç bak az önce çamaşır yıkadım kurusun foto çekip atıcam leke çıkarmıyor ya
Evi sil süpür yaptım22 nisan ödevi
Ütü yapmak
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
Sen 9 kilo deyince bu sandım bende bu varda berbat yıkıyor. Sen güzel deyince sorayım belki hata yapıyorumdur diye sordum.
Unuttum ya gece bir daha yazarım
kızlar halıya dökülen kek hamuru nasıl temizlenir. tamamen çıkar mı halıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?