Yasak olmasa şimdiye kadar çıkmış olurdum sanırım. İnsanlar ihtiyaç için markete gidiyor, ben daha onun için bile gitmedim
ben 31 il dısında bır yerdesın dıye dusunmustumBu arada 13 marttan beri evdeyim ben, eşim zaten her gün işe gidiyor. Sağlık personeli.
afıyet olsun nedır oEkmeğimi banıp banıp götürmeyi düşünüyorumEki Görüntüle 2624356
Yok canım Sivas, zaten çıkamadım ki eşimin gitmesi gerekti :/ben 31 il dısında bır yerdesın dıye dusunmustumbızde de esım cıkıyor market ıcın rabbım yardınız olsun canım saglıkcıların hakkı odenmez
Tavuklu patates pilav bide şu ağız sulandırıcı ezmeyi yaptim
Tarif lütfenEkmeğimi banıp banıp götürmeyi düşünüyorumEki Görüntüle 2624356
ben de cok gıcık oldumKv dene acayip sinir oldum nasıl bir kisilik insanın bı kasık suda bogası geliyor
Bizim menüBenim ramazan ilk gün menüm
Cacık, patates püreli güveçte misket köfte, pilav.
Tatlı duruma göre
Çok bile aslında, her ramazan az yapıcam diyorum çok çıkıyor çeşit.
Ezmeydi ekmek idi, ekmek idi ezme idi. Bir buçuk ekmek iki tabak ezme yedim gizlar. Balık gibi sistim kanepede kaldım. Kiprasamiyom bilesunlari da ban
yapma sunu ya tukruk bezlerim cok hizli calisiyor senin yuzunden..Ezmeydi ekmek idi, ekmek idi ezme idi. Bir buçuk ekmek iki tabak ezme yedim gizlar. Balık gibi sistim kanepede kaldım. Kiprasamiyom bile
Afiyetler olsun az da bizim yerimize yeEzmeydi ekmek idi, ekmek idi ezme idi. Bir buçuk ekmek iki tabak ezme yedim gizlar. Balık gibi sistim kanepede kaldım. Kiprasamiyom bile
patlatcan mi kadiniAfiyetler olsun az da bizim yerimize ye
Kilolar ona gitsinpatlatcan mi kadini
Domatesi soydun mu acabasıRobota atiyonuz hepsini müthiş bir lezzet çıkıyor . Çok ekmek yediriyor ama benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?