ben bunu terliksuu ustanin ezme salatasi olarak degistiriyim
sarmsagin olmamasi tadini degistirir miRobota atiyonuz hepsini müthiş bir lezzet çıkıyor . Çok ekmek yediriyor ama benden söylemesi
Evet değiştirir sarımsak güzel lezzet veriyor çok belli olmuyor içinde zaten bir dışsarmsagin olmamasi tadini degistirir mi
Ne bildim kız hep ayaklarım ezik mosmor. İsim bitti Nedim yemek yaptım yedim. Ama çok yemiş gibiyim. Kaldım oturduğum yerde. Asla yuvarlanmamKöşe koltuktan tv ye çok alanıda yok yürüteçle onu ezdimi bebe görür ezmeyi
simsi cok güzel uyku gider üstüne deNe bildim kız hep ayaklarım ezik mosmor. İsim bitti Nedim yemek yaptım yedim. Ama çok yemiş gibiyim. Kaldım oturduğum yerde. Asla yuvarlanmam
Kız polar yumuşak pijamami giydim. Bebeyi de uyuttum. Biraz oraya doğru gidiyor gibiyimsimsi cok güzel uyku gider üstüne de
Olduğu gibi atiyom valla üstüne afiyet az biraz tembelim ben canım yaDomatesi soydun mu acabası
Dinlen zorlama kendini ellerine sağlıkBanyo tuvaleti sildim serdim mutfağıda silicemde belim gidicek gibi bi oturucam.
Kahve içim dinlenim az.
Ben de öyle yapiiim ben de tembelimOlduğu gibi atiyom valla üstüne afiyet az biraz tembelim ben canım ya
Keşke o kediler gibi hep peteğin üstünde yatsam. Negom duymasın. Ama sade yatsam asla yuvarlanmamBen de öyle yapiiim ben de tembelim
Doğrusu o zaten vitamini kabığındaOlduğu gibi atiyom valla üstüne afiyet az biraz tembelim ben canım ya
Peteğin üstü de pek keyifli oluyo şunun şurasında bi kaç yıldır yatamıyom ben deKeşke o kediler gibi hep peteğin üstünde yatsam. Negom duymasın. Ama sade yatsam asla yuvarlanmam
Bugün acayip yoruldum psikolojik olarak. Kız yine pişik oldu ama bu sefer bezin lastiklerinden onun bacaklarını yıkadım odaya getirdim. Bez almayı unutmuşum iki adım attım geldim halıya işedi. Neyse Bonus demişti ince penye don giydirip üzerine bez bağlıyordum işemiş donunu değiştirirken suratıma işedi.
İşte orada filim koptu bendeoğlan çocugu da değil nasıl yüzüme işedi onu anlamadım eğilmemiştim de
peteğin üzerine nasıl yatiyorsunuzPeteğin üstü de pek keyifli oluyo şunun şurasında bi kaç yıldır yatamıyom ben desıcacık tam uyumalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?