Düzenli Evimiz & Hayatımız

geçen ay gelme dediydin virüs var dediydin ,kaçarak geliriz dedim, sen de seni ihbar ederim dedin

kız anamın verdiği bi elbise vardı allah affetsin tam nene işi .onu kesip kesip maske yaptım.ucuna da don lastiği bağladım.takarım diyosan yolliyim anam

benim nene elbisem bilem yok ki oturup dikeyim tabi kabul ederim malim bedava mezar bulsam girerim öyle bi his şu an bendeki

benim nene elbisem bilem yok ki oturup dikeyim tabi kabul ederim malim bedava mezar bulsam girerim öyle bi his şu an bendeki
tamam yolluyom ama benden günah gitti Elbise zaten çirkin bişeydi ,anama da biri hediye etmiş heralde o da kurtulmak için bana verdi kesin maskesi bile yamuk yumuk acaip bişey oldu.ya da ben beceriksizim

tamam yolluyom ama benden günah gitti Elbise zaten çirkin bişeydi ,anama da biri hediye etmiş heralde o da kurtulmak için bana verdi kesin maskesi bile yamuk yumuk acaip bişey oldu.ya da ben beceriksizim

bence sende sorun yok maliim elbiseden kaynakli
ben anama bile kiyafet almaya çekinirken insanlar birbirine iyi kiyafet hediye ediyo

ne renk nene isi dediğin kız çok merak ettim ne deseni vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…