- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
hojam dün ben maske diktiydim bikaç tane o sayılır mı
geçen ay gelme dediydin virüs var dediydin ,kaçarak geliriz dedim, sen de seni ihbar ederim dedinCanını yediğim
Bülbüllerin kafesi ben temizleyemiyorum çünkü, çok küçükler kaçıyorlar kafestenalmış kafesi eline napıyım yakupu
Kasap evde çıldırdı
Deli misin ula sus gelin işte
Eline sağlık canım, yoğun mu geçiyor hayat
Evet canım
sen uykusuz musun negom
Yine gelme zaten, virüs bitince gelgeçen ay gelme dediydin virüs var dediydin ,kaçarak geliriz dedim, sen de seni ihbar ederim dedin
kız anamın verdiği bi elbise vardı allah affetsin tam nene işi .onu kesip kesip maske yaptım.ucuna da don lastiği bağladım.takarım diyosan yolliyim anamdiktiklerinden bana verirsen sayılır tabi
burda vaka çıkmıyo kız ne zamandır.biz temiziz bacım al bizi içeriye gurban olamYine gelme zaten, virüs bitince gel
Düşüneyim bunuburda vaka çıkmıyo kız ne zamandır.biz temiziz bacım al bizi içeriye gurban olam
Evet canım
ula polis kontrolünde bu kadar uğraştırmadılar biziDüşüneyim bunu
kız anamın verdiği bi elbise vardı allah affetsin tam nene işi .onu kesip kesip maske yaptım.ucuna da don lastiği bağladım.takarım diyosan yolliyim anam
tamam yolluyom ama benden günah gittibenim nene elbisem bilem yok ki oturup dikeyimtabi kabul ederim malim bedava mezar bulsam girerim öyle bi his şu an bendeki
Eşim bugün evde şükür, yatıcam şimdi tabi çocuklar yanıma gelip durmazsababaları gelince belki biraz yatarsin negom. eşin tam mesai mi çalışıyo
O kadar farkım olsun amaula polis kontrolünde bu kadar uğraştırmadılar bizi
Yaa çok güzel bir haber bu. Yoğun bakım ve entübe hasta sayısı azalıyor sankiNego negom iki gündür iyi gidiyor maşallah diyeyim biraz sakinleme var gibi :)
tıkaç mı kullanıyonEşim bugün evde şükür, yatıcam şimdi tabi çocuklar yanıma gelip durmazsa
Tıkaçları da taktım
O kadar farkım olsun ama
hadi iyi uykularDua edin bana temiz bir uyku çekeyim
Görüşürüz sonra
Tabi kiitıkaç mı kullanıyon
tamam yolluyom ama benden günah gittiElbise zaten çirkin bişeydi ,anama da biri hediye etmiş heralde o da kurtulmak için bana verdi kesin maskesi bile yamuk yumuk acaip bişey oldu.ya da ben beceriksizim
Eşim bugün evde şükür, yatıcam şimdi tabi çocuklar yanıma gelip durmazsa
Tıkaçları da taktım
O kadar farkım olsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?