Düzenli Evimiz & Hayatımız

ohhh tatlı uykular negom inşallah güzel uyursun
Siz yazın gelince okur gülerim yine
Küçük elinde domates geldi demin bana keser misin diye, başvurular babana dedim aldım götürdüm, beni daha rahatsız etmeyin babanıza söyleyin dedim kaçtım. Kahvaltı da etti bu arada ikinci kahvaltısı

bence sende sorun yok maliim elbiseden kaynakli
ben anama bile kiyafet almaya çekinirken insanlar birbirine iyi kiyafet hediye ediyo

ne renk nene isi dediğin kız çok merak ettim ne deseni vardi
bordo gri desem değil siyah desem değil tuhaf kör bi renk.yan tarafında tahin rengi tek bi çizgi kumaş iniyo üstünde düğmeler var.yaka tarafı da tahin rengi.bi kere denemek için giydim kendimi 60 yaşında hissettim çıkardım 3 senedir gardroptaydı

Ne biçim anlattın kız tövbe estağfurullah imha etmen iyi olmuş

ben küçükken bizim evde üç kere kahvaltı yapılırdı sabah altı yedide, dokuzda ve on buçukta sizinki gibi aile apartmaniydi negom. yeme içme birdi. sofra yerden kalkmiyodu hiç ben de hala iki kez kahvaltı yapıyorum

yakasını falan kesince de mi giyilmezdi
gene iyi üç sene saklamisin mali benimki bir ay sonra evden giderdi

tahin rengi demek

uzunluğu nasıldi peki onu da merak ettim

yakasını falan kesince de mi giyilmezdi
gene iyi üç sene saklamisin mali benimki bir ay sonra evden giderdi

tahin rengi demek

uzunluğu nasıldi peki onu da merak ettim
anam verdi diye kıyamadım napim.bu virüsün tek iyi yanı en azından elbise değerlendi boyu dizin iki parmak altında.ilk giydim herif dedi çok kısa bu.şöyle bi baktım adama.benim elbiseler hep dizde neresi kısa dedim.olsun giydirmem bunu sana dedi dedim gerçek düşüncelerin ne, yeme beni herif
tamam tamam dedi,valla çok çirkin allah için giyme dedi

Vauuv aşka bak kırmamak için numarada yaparmış

kıskandığına bile inandiramadi yani senin kasap.
anlattığına göre asrın hatası bu elbise maliim

anam olaydi yastık yüzü ya da mutfak bezi yapardı onu

Dün ne yaptım kafamda çok yok. Baya bir şey yaptım ama Çamaşır makinesindeki dolabın üstünü, duvarlarını ve zeminini süpürüp sildim. Çamaşor topla, as yaptım. B. makine boşalt doldur. Kızçenin yatağını dün mü yapmıştım? Hatırlamıyorum Yemek yaptım. Akşam 10'a doğru büyük sıpam kaldırdı bir daha et kavurttu bana. Sabah kahvaltıdan önce mutfağı süpürdüm, hazır açmışken salonada el attım. Kahvaltıdan sonra tekrar mutfağı süpürdüm. Etkinlik gereçlerini de dün kaldırmıştım dolaba sanırım. Büyük çamaşır asma tellerinin ikisini kaldırdım küçüğünü çıkardım. Akşam da çocukların paspasına devam ettim. Dün bir şey yapamadım çok ama çok şey yapmış gibiyim. Öğleden sonra bir baş ağrısı tuttu. Sağ taraftan, yüz kaslarım seğirdi falan bugün de kafam bir milyon.

Geçmiş olsun

Sağol canım. Niye böyle oldum bilmiyorum. Panda gibi yerlere serilip anlamsızca tavanı izleme arzusu içindeyim. Gidip duş alıcam ayılmam lazım. %0 alkolle kafayı bulmuş bir halim var.

Sağol canım. Niye böyle oldum bilmiyorum. Panda gibi yerlere serilip anlamsızca tavanı izleme arzusu içindeyim. Gidip duş alıcam ayılmam lazım. %0 alkolle kafayı bulmuş bir halim var.
Ay alkol kısmında dün ben de öyleydim sebepsizce gülüp durdum eşim doğru söyle yanlışlıkla bişey mi içtin diyip durdu a dese güldüm b dese kahkaha attım Vücudun yorgun düşmüştür belki dinlen bugün biraz

Pawcığım o benim son zamanlardaki orijinal halim zaten Bugün dizi repliğinden fırlamış gibiyim, dün neler oldu öyle. Sanki dün dün değil de ondan önceki günmüş gibi. İçimde acayip bir enerji var ama o enerjiyi taşıyacak kafada değilim. Böyle garip bir şey. Sabahtan beri eşim beş kez falan sordu galiba, boş boş niye bakıyorsun diye

kıskandığına bile inandiramadi yani senin kasap.
anlattığına göre asrın hatası bu elbise maliim

anam olaydi yastık yüzü ya da mutfak bezi yapardı onu
Mutfak bezi suyu da emmiyoki meret nasıl bi kumaşsa artıkolmıyosa zorlamamak lazım samdanım

Ben normalde hiç gülmem sesli tebessüm edip geçerim o yüzden yakınlarım güldüğümü görünce şüpheleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…