Siz yazın gelince okur gülerim yineohhh tatlı uykular negom inşallah güzel uyursun
Allah rahatlık versin negomDua edin bana temiz bir uyku çekeyim
Görüşürüz sonra
bordo gri desem değil siyah desem değil tuhaf kör bi renk.yan tarafında tahin rengi tek bi çizgi kumaş iniyo üstünde düğmeler var.yaka tarafı da tahin rengi.bi kere denemek için giydim kendimi 60 yaşında hissettim çıkardım 3 senedir gardroptaydıbence sende sorun yok maliim elbiseden kaynakli
ben anama bile kiyafet almaya çekinirken insanlar birbirine iyi kiyafet hediye ediyo
ne renk nene isi dediğin kız çok merak ettimne deseni vardi
Ne biçim anlattın kız tövbe estağfurullahbordo gri desem değil siyah desem değil tuhaf kör bi renk.yan tarafında tahin rengi tek bi çizgi kumaş iniyo üstünde düğmeler var.yaka tarafı da tahin rengi.bi kere denemek için giydim kendimi 60 yaşında hissettim çıkardım 3 senedir gardroptaydı
Siz yazın gelince okur gülerim yine
Küçük elinde domates geldi demin bana keser misin diye, başvurular babana dedimaldım götürdüm, beni daha rahatsız etmeyin babanıza söyleyin dedim kaçtım. Kahvaltı da etti bu arada ikinci kahvaltısı
bordo gri desem değil siyah desem değil tuhaf kör bi renk.yan tarafında tahin rengi tek bi çizgi kumaş iniyo üstünde düğmeler var.yaka tarafı da tahin rengi.bi kere denemek için giydim kendimi 60 yaşında hissettim çıkardım 3 senedir gardroptaydı
valla kim yapmışsa çok zevksizmiş orası kesinNe biçim anlattın kız tövbe estağfurullahimha etmen iyi olmuş
anam verdi diye kıyamadım napim.bu virüsün tek iyi yanı en azından elbise değerlendiyakasını falan kesince de mi giyilmezdi
gene iyi üç sene saklamisin mali benimki bir ay sonra evden giderdi
tahin rengi demek
uzunluğu nasıldi peki onu da merak ettim
Vauuv aşka bakanam verdi diye kıyamadım napim.bu virüsün tek iyi yanı en azından elbise değerlendiboyu dizin iki parmak altında.ilk giydim herif dedi çok kısa bu.şöyle bi baktım adama.benim elbiseler hep dizde neresi kısa dedim.olsun giydirmem bunu sana dedi dedim gerçek düşüncelerin ne, yeme beni herif
tamam tamam dedi,valla çok çirkin allah için giyme dedi
anam verdi diye kıyamadım napim.bu virüsün tek iyi yanı en azından elbise değerlendiboyu dizin iki parmak altında.ilk giydim herif dedi çok kısa bu.şöyle bi baktım adama.benim elbiseler hep dizde neresi kısa dedim.olsun giydirmem bunu sana dedi dedim gerçek düşüncelerin ne, yeme beni herif
tamam tamam dedi,valla çok çirkin allah için giyme dedi
Günaydın24 nisan ödevi
Sökük, tamir işi yapmak
Ev terliklerini yıkamak
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Dün ne yaptım kafamda çok yok. Baya bir şey yaptım ama24 nisan ödevi
Sökük, tamir işi yapmak
Ev terliklerini yıkamak
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Geçmiş olsunDün ne yaptım kafamda çok yok. Baya bir şey yaptım amaÇamaşır makinesindeki dolabın üstünü, duvarlarını ve zeminini süpürüp sildim. Çamaşor topla, as yaptım. B. makine boşalt doldur. Kızçenin yatağını dün mü yapmıştım? Hatırlamıyorum Yemek yaptım. Akşam 10'a doğru büyük sıpam kaldırdı bir daha et kavurttu bana. Sabah kahvaltıdan önce mutfağı süpürdüm, hazır açmışken salonada el attım. Kahvaltıdan sonra tekrar mutfağı süpürdüm. Etkinlik gereçlerini de dün kaldırmıştım dolaba sanırım. Büyük çamaşır asma tellerinin ikisini kaldırdım küçüğünü çıkardım. Akşam da çocukların paspasına devam ettim. Dün bir şey yapamadım çok ama çok şey yapmış gibiyim. Öğleden sonra bir baş ağrısı tuttu. Sağ taraftan, yüz kaslarım seğirdi falan bugün de kafam bir milyon.
Sağol canım. Niye böyle oldum bilmiyorum. Panda gibi yerlere serilip anlamsızca tavanı izleme arzusu içindeyim. Gidip duş alıcam ayılmam lazım. %0 alkolle kafayı bulmuş bir halim var.Geçmiş olsun
Ay alkol kısmında dün ben de öyleydim sebepsizce gülüp durdum eşim doğru söyle yanlışlıkla bişey mi içtin diyip durdu a dese güldüm b dese kahkaha attımSağol canım. Niye böyle oldum bilmiyorum. Panda gibi yerlere serilip anlamsızca tavanı izleme arzusu içindeyim. Gidip duş alıcam ayılmam lazım. %0 alkolle kafayı bulmuş bir halim var.
Hı hıı aşktandır eminimVauuv aşka bakkırmamak için numarada yaparmış
Pawcığım o benim son zamanlardaki orijinal halim zatenAy alkol kısmında dün ben de öyleydim sebepsizce gülüp durdum eşim doğru söyle yanlışlıkla bişey mi içtin diyip durdu a dese güldüm b dese kahkaha attımVücudun yorgun düşmüştür belki dinlen bugün biraz
Mutfak bezikıskandığına bile inandiramadi yani senin kasap.
anlattığına göre asrın hatası bu elbise maliim
anam olaydi yastık yüzü ya da mutfak bezi yapardı onu
Ben normalde hiç gülmem sesliPawcığım o benim son zamanlardaki orijinal halim zatenBugün dizi repliğinden fırlamış gibiyim, dün neler oldu öyle. Sanki dün dün değil de ondan önceki günmüş gibi. İçimde acayip bir enerji var ama o enerjiyi taşıyacak kafada değilim. Böyle garip bir şey. Sabahtan beri eşim beş kez falan sordu galiba, boş boş niye bakıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?