Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben normalde hiç gülmem sesli tebessüm edip geçerim o yüzden yakınlarım güldüğümü görünce şüpheleniyo
Evde kalmaktan kafayı yedim sanırım durup durup bir yerlerden fırlayorum ve ev ahalisine, "Nabıyonuz gençler," diyorum. Bir anda yüksek sesle şarkı söylüyorum. Geçen gün dışarı çıktım ilk defa, arabaya biner binmez, "Çok özledim seni aşkım. Şu günler geçsin seninle alemlere akıcaz," diye direksiyona sarıldım Fakat şuan niye böyleyim bilmyiorum. Gece kalkıp kolonya falan koklamadıysam dün aldığım fazla kafein kafa yapmış olabilir

Ev terliklerimi geçen yıkamıştım
Dikilecek sökük de yok
topladım
Ocağı sildim
Bulaşıkları makineye koydum
sadece oturma odasını ve koltukların üstünü süpürdüm
koltuk örtülerini serdim minderlerini kabarttım
Oturma odasındaki mobilyaların tozunu aldım

Eşimi sabahın köründe şok markete gönderdim bez gelmiş git al çok uygun kalmamıştır diye adam gitti aldı geldi. Bir baktım ki külot bez hayır bir şey de diyemiyorum git değiştir diye. Neyse yaz geldi kullanırız diye kendimi teselli ediyorum. 100 tane bir de inş çabucak biter.

Mutfak bezi suyu da emmiyoki meret nasıl bi kumaşsa artıkolmıyosa zorlamamak lazım samdanım

kız yoğurt mayalamak pilav tenceresi falan sarmak için silmekten ziyade

aman boşver maske olmuş zaten. sen bugün gidiyon mu ise maliim

adama kızacak yer mi ariyon gene musluk

Bi resim çek bitmeden

Hiç bi iş yapamadım ders yaptırdım biraz yuhum gelir
Niye yuhun gelsin, senin de kafa dinlemek hakkın değil mi? Nego bence haftanın bir günü saldım çayıra mevlam kayıra günü yapmalıyız Ben gidip yemek yapayım. Sonra yapabilirsem terası süpürüp silicem, aşağıdan koltuk kitaplık taşıyacağım. İnşaallah yani.

İyiyim sağolasın abla demiyodun sen bana noldu :)) neler yapıyosun? İkinci bebeyi hatırlıyorum sanki en son
Sen benden büyüktün ben mi yanlış hatırlıyorum valla geçensene Hamileydim düşük yaptım miyom var dediler 1 sene bekledim gitmedim doktora korktum açıkçası sonra bu sene zar zor gittim hamileyim 2 ayim kaldı çok istiyodum zaten kızımda 4 yaşına gircek bu sene çok şükür oğlum olcak :)

M I N E R V A dün iş yaptık baya bugün az yapalım ilk gün rehaveti var.
Nazar değmesin küçüğüm uyuyor, uyansın terası halledeceğim inşaallah. Başım ağrıyor sersem gibiyim, oturdum paspası bitirmek için çabalıyorum. Dinlen tabii, her gün koşturuyoruz. Ben günlerden hiçbir şey anlamıyorum zaten.

He büyüktüm heralde gebesin yani ne güzel allah tamamına erdirsin sağ salim doğur.

Sen niye dinlenmiyosun bugün yoruyosun kendini?

He büyüktüm heralde gebesin yani ne güzel allah tamamına erdirsin sağ salim doğur.
Amin inşallah :)) rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk aylar çok zor geçti yemek bike yiyemiyordumhala kusarım kız daha rahattı ama ben bu hamileliğimde daha aktifim e çocuk ta olunca kosusturmaya devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…