Evde kalmaktan kafayı yedim sanırım durup durup bir yerlerden fırlayorum ve ev ahalisine, "Nabıyonuz gençler," diyorum.Ben normalde hiç gülmem seslitebessüm edip geçerim o yüzden yakınlarım güldüğümü görünce şüpheleniyo
Ev terliklerimi geçen yıkamıştım24 nisan ödevi
Sökük, tamir işi yapmak
Ev terliklerini yıkamak
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
Mutfak bezisuyu da emmiyoki meret nasıl bi kumaşsa artık olmıyosa zorlamamak lazım samdanım
Eşimi sabahın köründe şok markete gönderdim bez gelmiş git al çok uygun kalmamıştır diye adam gitti aldı geldi. Bir baktım ki külot bezhayır bir şey de diyemiyorum git değiştir diye. Neyse yaz geldi kullanırız diye kendimi teselli ediyorum. 100 tane bir de inş çabucak biter.
Yok kız burda kabahat bendeadama kızacak yer mi ariyon gene musluk
bordo gri desem değil siyah desem değil tuhaf kör bi renk.yan tarafında tahin rengi tek bi çizgi kumaş iniyo üstünde düğmeler var.yaka tarafı da tahin rengi.bi kere denemek için giydim kendimi 60 yaşında hissettim çıkardım 3 senedir gardroptaydı
Niye yuhun gelsin, senin de kafa dinlemek hakkın değil mi?Hiç bi iş yapamadım ders yaptırdım biraz yuhum gelir
Gizli gizli takip ediyordum oysaki
Gizli gizli takip ediyordum oysaki
Aleykumselam napıosun abla nasılsın
Sen benden büyüktün ben mi yanlış hatırlıyorumİyiyim sağolasın abla demiyodun sen bana noldu :)) neler yapıyosun? İkinci bebeyi hatırlıyorum sanki en son
Nazar değmesin küçüğüm uyuyor, uyansın terası halledeceğim inşaallah. Başım ağrıyor sersem gibiyim, oturdum paspası bitirmek için çabalıyorum. Dinlen tabii, her gün koşturuyoruz. Ben günlerden hiçbir şey anlamıyorum zaten.M I N E R V A dün iş yaptık baya bugün az yapalım ilk gün rehaveti var.
Sen benden büyüktün ben mi yanlış hatırlıyorumvalla geçensene Hamileydim düşük yaptım miyom var dediler 1 sene bekledim gitmedim doktora korktum açıkçası sonra bu sene zar zor gittim hamileyim 2 ayim kaldı çok istiyodum zaten kızımda 4 yaşına gircek bu sene çok şükür oğlum olcak :)
Nazar değmesin küçüğüm uyuyor, uyansın terası halledeceğim inşaallah. Başım ağrıyor sersem gibiyim, oturdum paspası bitirmek için çabalıyorum. Dinlen tabii, her gün koşturuyoruz. Ben günlerden hiçbir şey anlamıyorum zaten.
Amin inşallah :)) rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk aylar çok zor geçti yemek bike yiyemiyordumhala kusarım kız daha rahattı ama ben bu hamileliğimde daha aktifim e çocuk ta olunca kosusturmaya devam:)He büyüktüm heraldegebesin yani ne güzel allah tamamına erdirsin sağ salim doğur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?