- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Canım regl dönemindeyim, salı veya çarşamba biter. O zamana kadar yapacağımı yapayım, oruçluyken zor olur.Sen niye dinlenmiyosun bugün yoruyosun kendini?
Canım regl dönemindeyim, salı veya çarşamba biter. O zamana kadar yapacağımı yapayım, oruçluyken zor olur.
Gidemiyorum bebe uyuyorHee oruç değilsin tamm git süpür sil terası
Gidemiyorum bebe uyuyorfursalar gitmem.
Kız yok, çocukların odası yukarıda.Sana telsiz lazım büyük evde
Kız yok, çocukların odası yukarıda.Terasa da çocuk odası ile yatak odasından çıkılıyor. Telsize de gerek inan ki nerede oldukları fark etmiyor, sesleri ciyak ciyak geliyor zaten
Yok bonuscuğum uyuttum bıcı bıcı bile yaptım ama çocuğun uyuyacağı tuttu. Kaç saat oldu uyuyorUyuyo diye bırakamıyosun sandım :)
ben küçükken bizim evde üç kere kahvaltı yapılırdısabah altı yedide, dokuzda ve on buçukta sizinki gibi aile apartmaniydi negom. yeme içme birdi. sofra yerden kalkmiyodu hiç ben de hala iki kez kahvaltı yapıyorum
anam verdi diye kıyamadım napim.bu virüsün tek iyi yanı en azından elbise değerlendiboyu dizin iki parmak altında.ilk giydim herif dedi çok kısa bu.şöyle bi baktım adama.benim elbiseler hep dizde neresi kısa dedim.olsun giydirmem bunu sana dedi dedim gerçek düşüncelerin ne, yeme beni herif
tamam tamam dedi,valla çok çirkin allah için giyme dedi
Geçmiş olsun canımDün ne yaptım kafamda çok yok. Baya bir şey yaptım amaÇamaşır makinesindeki dolabın üstünü, duvarlarını ve zeminini süpürüp sildim. Çamaşor topla, as yaptım. B. makine boşalt doldur. Kızçenin yatağını dün mü yapmıştım? Hatırlamıyorum Yemek yaptım. Akşam 10'a doğru büyük sıpam kaldırdı bir daha et kavurttu bana. Sabah kahvaltıdan önce mutfağı süpürdüm, hazır açmışken salonada el attım. Kahvaltıdan sonra tekrar mutfağı süpürdüm. Etkinlik gereçlerini de dün kaldırmıştım dolaba sanırım. Büyük çamaşır asma tellerinin ikisini kaldırdım küçüğünü çıkardım. Akşam da çocukların paspasına devam ettim. Dün bir şey yapamadım çok ama çok şey yapmış gibiyim. Öğleden sonra bir baş ağrısı tuttu. Sağ taraftan, yüz kaslarım seğirdi falan bugün de kafam bir milyon.
Sağol canımbende sabah babam işe gitmeden 6 da onla yapardım sonra birde evdekilerle
Geçmiş olsun canım
bende sabah babam işe gitmeden 6 da onla yapardım sonra birde evdekilerle
Geçmiş olsun canım
İftar etmişsin heralde. Yoksa hala yuvarlaniyon mubugün sana özendim bütün gün yatakta yuvarlandım
Hala yuvarlanıyom sayılır yemek ısıtıyomİftar etmişsin heralde. Yoksa hala yuvarlaniyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?