Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben uzanmaya gidiyorum desem hepsinin benimle uyumak isteyecegi tutuyo ben de sey desem çirkinlesiyorum dinlenmesem korkunc bir anne olurum desem

Dün neler yaptım
Ebeveyn banyosu nu yîkadım
Büyük banyoyu yerlerini deterjanla fırcaladim celcekle aldım. Kozetini küvet lavoboyu yîkadım
Wc ve lavoboyu yıkadım
Arka balkonu yîkadım
Yatakları kapatıp evi havalandirdım
Yemekve pasta yapıp bol bol mutfak topladım
Bugün eşim evde iftara yakın ise gidecek.bugün bi iş yapmam.ama çocuklara ne yemek yapsam onu düşünüyorum oğlum oruç

Dün iftardan sonra ortanca iki parça kadayıf istedi. Bulaşıkları yıkarken tabağı alıp içeriye kaçmış. Odaya geldim baktım tabakta bir dilim var. Ortanca,küçük için bir dilimi halıya bırakmış. Küçük cildirip kafayı kadayifa gömmüş.kirpigine kadar kadayıf.

O nasıl bi perde ki anlayabilemedim
Hani tül kenarlardan yukarı doğru şekilli duruyor ya öyle. Arkasında küçük halkalar var ip geçiyor onlardan o ip sayesinde tül yukarı çekiliyor. O ipi çıkarıp makineye atıyorsun. Yıkandıktan sonra da tülü takıyorsun, o minik halkalardan da ipi tek tek geçirirken cinnet geçiriyorsun

Olabiliiir güzel ayıltma yöntemiymiş ama
Pawcığım tül yıkama önerisini görünce kadının başından aşağı kaynar su dökülmüştür, o da öyle ayılmıştır Ondandır o kızgın ifade

Cinnet sebebi

Nasıl temizledin şerbetli şerbetli

Kız o kruvaze perde değil mi ben o mekanizması ile yıkıyorum bozulmuyor

ayseMsb neden kızdın ki bana Yatakta tek gözümle bildirimlere bakıyodum kızgını görünce amanın ne yaptım ki diye fal taşı gibi açıldı gözlerim
yaaaa ben de uykuluydum tül yikayalim deyince bi hoş oldum özür dilerim

Ayyy gözümde canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…