ben uzanmaya gidiyorum desem hepsinin benimle uyumak isteyecegi tutuyoYanlış yer seçmişsin, benim mekan yatak odası. Kafamı toplamam lazım diyorum bütün ev halkına, somurtkan duruyorum (işin sırrı bu) yarım saat kafa dinliyorum
Birde çocuklara mola uygulaması yapıyorum ben, bu da benim molam deyip sevindiriyorum garipleri
Dün neler yaptım25 nisan ödevi
İhtiyacı olan perde yıkasın
Diğerleri de kendi ödevini kendi seçsin bugün.
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
O nasıl bi perde ki anlayabilemedimÖneri görünce ben
Salonun tüllerini yıkayacağım bir ara ama sakal perde. O arkasındaki ipi deliklerden tek tek geçirmek
Geçmiş olsunGünaydın.
Hiç hallerim yoktur dün akşam gece çok başım ağrıdı
ayseMsb neden kızdın ki bana Yatakta tek gözümle bildirimlere bakıyodum kızgını görünce amanın ne yaptım ki diye fal taşı gibi açıldı gözlerim
Günaydın25 nisan ödevi
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Hani tül kenarlardan yukarı doğru şekilli duruyor ya öyle. Arkasında küçük halkalar var ip geçiyor onlardan o ip sayesinde tül yukarı çekiliyor. O ipi çıkarıp makineye atıyorsun. Yıkandıktan sonra da tülü takıyorsun, o minik halkalardan da ipi tek tek geçirirken cinnet geçiriyorsunO nasıl bi perde ki anlayabilemedim
Pawcığım tül yıkama önerisini görünce kadının başından aşağı kaynar su dökülmüştür, o da öyle ayılmıştırOlabiliiir güzel ayıltma yöntemiymiş ama
Cinnet sebebiDün iftardan sonra ortanca iki parça kadayıf istedi. Bulaşıkları yıkarken tabağı alıp içeriye kaçmış. Odaya geldim baktım tabakta bir dilim var. Ortanca,küçük için bir dilimi halıya bırakmış. Küçük cildirip kafayı kadayifa gömmüş.kirpigine kadar kadayıf.
Nasıl temizledin şerbetli şerbetliDün iftardan sonra ortanca iki parça kadayıf istedi. Bulaşıkları yıkarken tabağı alıp içeriye kaçmış. Odaya geldim baktım tabakta bir dilim var. Ortanca,küçük için bir dilimi halıya bırakmış. Küçük cildirip kafayı kadayifa gömmüş.kirpigine kadar kadayıf.
Aynne bilidğinn püre bende yapıyorum lezzetli oluyorNego o köfteli güveçli şeyi yapim diyorum bildiğimiz pattis püresi köftemi? Püf noktası ayrıntısı var mı?
Kız o kruvaze perde değil miHani tül kenarlardan yukarı doğru şekilli duruyor ya öyle. Arkasında küçük halkalar var ip geçiyor onlardan o ip sayesinde tül yukarı çekiliyor. O ipi çıkarıp makineye atıyorsun. Yıkandıktan sonra da tülü takıyorsun, o minik halkalardan da ipi tek tek geçirirken cinnet geçiriyorsun
yaaaaayseMsb neden kızdın ki bana Yatakta tek gözümle bildirimlere bakıyodum kızgını görünce amanın ne yaptım ki diye fal taşı gibi açıldı gözlerim
Bir bunalmışım bir bitkinlik bir ne haliniz varsa görüncülük sezdim sanki25 nisan ödevi
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Ayyy gözümde canlandıDün iftardan sonra ortanca iki parça kadayıf istedi. Bulaşıkları yıkarken tabağı alıp içeriye kaçmış. Odaya geldim baktım tabakta bir dilim var. Ortanca,küçük için bir dilimi halıya bırakmış. Küçük cildirip kafayı kadayifa gömmüş.kirpigine kadar kadayıf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?