Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eklentiler

• Screenshot_20200425_122446_com.opera.browser.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 20
Evet öyle de perdeci bana bunları çıkarıp değil, ipi çıkarıp yığa yengeeee, demişti. Vat alçak
arizanin biri de salon ortulerini bulasik makinasinda yika demisti bana amac boncuklar dokulmesin ama boncuklar yer degistirmisti

Bugün çocuğum bir taraftan kalkmış ama o taraf ne taraf anlayamadım.

Zıp zıp gelip, anne totom öksürdü, deyip gitti.
Sabah da "Anne beni karnından nasıl çıkardılar, karnını mı kestiler? Benim de anne olunca karnımı mı kesecekler," diye ardından, "Anne ben yaşlanınca napıcam," diye bir soru sordu.

Sirke ve limon cnm kullan

Kaynatacak mıyım diye sorsam çok mu cahilce olur
Ben kettle, çaydanlık, duşa labin camını hep limon tuzu ile temizliyorum. Nasıl çıkarmadı ki, acaba limon tuzunu az mı koydun canım?

Kaynatacak mıyım diye sorsam çok mu cahilce olur
Canim ben kaynatıyorum mesela yumurta makinamda haşlandıktan sonra sarı oluyor sirke döküyorum kaynatıyorum mis demligimde olursa yine sirke limon yada limon tuzu biraz kaynat yıka mis

Ben kettle, çaydanlık, duşa labin camını hep limon tuzu ile temizliyorum. Nasıl çıkarmadı ki, acaba limon tuzunu az mı koydun canım?
Canim ben kaynatıyorum mesela yumurta makinamda haşlandıktan sonra sarı oluyor sirke döküyorum kaynatıyorum mis demligimde olursa yine sirke limon yada limon tuzu biraz kaynat yıka mis

Bilmiyorum ki aslında azda sayılmazdı ama yeterli olmadı mi acaba yada az mi kaynattım Birazda sirke ve limon tuzu ile kaynatayım bari

Bilmiyorum ki aslında azda sayılmazdı ama yeterli olmadı mi acaba yada az mi kaynattım Birazda sirke ve limon tuzu ile kaynatayım bari
Aşırı derecede kireç olmuşsa aynı işlemi birkaç defa tekrarlaman gerekebilir. Su ısıtıcısnı 3-4 kere tekrar çalıştırdığımı bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…