- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Hadi bakalım yapabilecekmksin benim küçük kız uyudu ev işinide bitirdim kahvaltıda güzel yaptırdım kızlara şimdilik akşam 4 de kadar işim yokHaydi kaçıyorum ben millet. Akşam 18.00'e kadar foruma girmeme kararı aldım İNŞAALLAHAmin
hosgeldinSlm kızlar bende geldim buraya
Kireç değilAşırı derecede kireç olmuşsa aynı işlemi birkaç defa tekrarlaman gerekebilir. Su ısıtıcısnı 3-4 kere tekrar çalıştırdığımı bilirim.
Iyi temizler cnm sirke
Ben kabartma tozu kullanıyorum, pırıl pırıl oluyor. Deneyebilirsin.Bilmiyorum ki aslında azda sayılmazdı ama yeterli olmadı mi acaba yada az mi kaynattımBirazda sirke ve limon tuzu ile kaynatayım bari
Hoş buldum ❤hosgeldin
HoşgeldinSlm kızlar bende geldim buraya
Rica ederim cnm allta başka bir üye kabartma demiş bendr bir dahakine onu deniyecemKireç değildemlikte oluşan sarılık benim sıkıntım
Aslında biraz bekleyince de rengi açılmış gibi ama yinede kaynatıyorum yeniden
Bu arada yardım için teşekkür ederim
Ben kabartma tozu kullanıyorum, pırıl pırıl oluyor. Deneyebilirsin.
Demliği suyla doldurup 1 paket hamur kabartma tozu döküp ocağa koyduktan sonra kaynayana kadar bekletiyorum. Kaynamaya başladıktan sonra köpürüyor, yaklaşık 2 - 3 dakika kadar daha kaynatıp içindeki suyu döküyorum. Su sarı akıyor zaten, sonra süngerle içini sabunlayıp yıkayınca tertemiz oluyor.
Rica ederim cnm allta başka bir üye kabartma demiş bendr bir dahakine onu deniyecem
Cam silmeye gitcem maratoncu var mııığğ
Bahane uydura uydura kalıyo haydi sen de silBenimde silinecek ama hava da kapanacak gibi duruyor diye sanki bahane arıyorum
bende mi silsem üşeniyorumBahane uydura uydura kalıyo haydi sen de sil
Hadi kalkın ben bi odayı sildim bilebende mi silsem üşeniyorum
Hadi kalkın ben bi odayı sildim bile
Pek sarı değil şuan benimki ama deneyeyim biBen kabartma tozu kullanıyorum, pırıl pırıl oluyor. Deneyebilirsin.
Demliği suyla doldurup 1 paket hamur kabartma tozu döküp ocağa koyduktan sonra kaynayana kadar bekletiyorum. Kaynamaya başladıktan sonra köpürüyor, yaklaşık 2 - 3 dakika kadar daha kaynatıp içindeki suyu döküyorum. Su sarı akıyor zaten, sonra süngerle içini sabunlayıp yıkayınca tertemiz oluyor.
Eline sağlık canımBuzdolabini duzenledim. Odev tamamlandi
Negom ya ben kaçamıyorum. İleride inşaallahTuvalete gitsem küçüğü kapıya dayanıyor Yukarı makineye çamaşır atmaya çıksam dayanıyor merdivenin kapısına bozuk plak gibi, anne anne anne
İkinize bir cevap yazayımben uzanmaya gidiyorum desem hepsinin benimle uyumak isteyecegi tutuyoben de sey desem çirkinlesiyorum dinlenmesem korkunc bir anne olurum desem
Geçmiş olsun canımGünaydın.
Hiç hallerim yoktur dün akşam gece çok başım ağrıdı
Eline sağlık canımDün neler yaptım
Ebeveyn banyosu nu yîkadım
Büyük banyoyu yerlerini deterjanla fırcaladim celcekle aldım. Kozetini küvet lavoboyu yîkadım
Wc ve lavoboyu yıkadım
Arka balkonu yîkadım
Yatakları kapatıp evi havalandirdım
Yemekve pasta yapıp bol bol mutfak topladım
Bugün eşim evde iftara yakın ise gidecek.bugün bi iş yapmam.ama çocuklara ne yemek yapsam onu düşünüyorum oğlum oruç
Altta patates püresi üstte tava da şöyle bir çevirip pişirdiğin misket köfteler, köfteleri pişirirken kızardıktan sonra salça da koyuyorum, kavurup su ekliyorum, sonra da pürenin üstüne köfteler ve en sos salçalı sosNego o köfteli güveçli şeyi yapim diyorum bildiğimiz pattis püresi köftemi? Püf noktası ayrıntısı var mı?
Kolay gelsinGünaydıno zaman kendime kolay bi ödev seçeyim Buzdolabının kahvaltılık bölümünü düzenleyeyim
AllahımDün iftardan sonra ortanca iki parça kadayıf istedi. Bulaşıkları yıkarken tabağı alıp içeriye kaçmış. Odaya geldim baktım tabakta bir dilim var. Ortanca,küçük için bir dilimi halıya bırakmış. Küçük cildirip kafayı kadayifa gömmüş.kirpigine kadar kadayıf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?