Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haydi kaçıyorum ben millet. Akşam 18.00'e kadar foruma girmeme kararı aldım İNŞAALLAH Amin
Hadi bakalım yapabilecekmksin benim küçük kız uyudu ev işinide bitirdim kahvaltıda güzel yaptırdım kızlara şimdilik akşam 4 de kadar işim yok

Aşırı derecede kireç olmuşsa aynı işlemi birkaç defa tekrarlaman gerekebilir. Su ısıtıcısnı 3-4 kere tekrar çalıştırdığımı bilirim.
Kireç değil demlikte oluşan sarılık benim sıkıntım

Iyi temizler cnm sirke

Aslında biraz bekleyince de rengi açılmış gibi ama yinede kaynatıyorum yeniden

Bu arada yardım için teşekkür ederim

Bilmiyorum ki aslında azda sayılmazdı ama yeterli olmadı mi acaba yada az mi kaynattım Birazda sirke ve limon tuzu ile kaynatayım bari
Ben kabartma tozu kullanıyorum, pırıl pırıl oluyor. Deneyebilirsin.
Demliği suyla doldurup 1 paket hamur kabartma tozu döküp ocağa koyduktan sonra kaynayana kadar bekletiyorum. Kaynamaya başladıktan sonra köpürüyor, yaklaşık 2 - 3 dakika kadar daha kaynatıp içindeki suyu döküyorum. Su sarı akıyor zaten, sonra süngerle içini sabunlayıp yıkayınca tertemiz oluyor.

Kireç değil demlikte oluşan sarılık benim sıkıntım

Aslında biraz bekleyince de rengi açılmış gibi ama yinede kaynatıyorum yeniden

Bu arada yardım için teşekkür ederim
Rica ederim cnm allta başka bir üye kabartma demiş bendr bir dahakine onu deniyecem

Teşekkür ederim

Rica ederim cnm allta başka bir üye kabartma demiş bendr bir dahakine onu deniyecem

Aynen bende sirke kokusu kalacak olursa diye kabartma tozunu yazdım bir kenara

Helloooooğğğğ
Mutfağı topladım
BulaşıklarI makineye Koydum yıkanıyo bitince boşaltcam
Çamaşır yıkadım ascam şimdi biraz da katlanacak var onları katlayacam
Evi süpürdüm havalandırdım
Yemek akşam üstü hazırlicam bugünlük bu kadar yeter çok bile

Pek sarı değil şuan benimki ama deneyeyim bi

Buzdolabini duzenledim. Odev tamamlandi
Eline sağlık canım
Negom ya ben kaçamıyorum. İleride inşaallah Tuvalete gitsem küçüğü kapıya dayanıyor Yukarı makineye çamaşır atmaya çıksam dayanıyor merdivenin kapısına bozuk plak gibi, anne anne anne

ben uzanmaya gidiyorum desem hepsinin benimle uyumak isteyecegi tutuyo ben de sey desem çirkinlesiyorum dinlenmesem korkunc bir anne olurum desem
İkinize bir cevap yazayım
Tabi ki eşim evdeyken yapıyorum bunu, yalnızken mümkün mü tabi ona da trip atmayı ihmal etmiyorum
Günaydın.

Hiç hallerim yoktur dün akşam gece çok başım ağrıdı
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık canım oğluna sor canı ne istiyorsa onu yap
Nego o köfteli güveçli şeyi yapim diyorum bildiğimiz pattis püresi köftemi? Püf noktası ayrıntısı var mı?
Altta patates püresi üstte tava da şöyle bir çevirip pişirdiğin misket köfteler, köfteleri pişirirken kızardıktan sonra salça da koyuyorum, kavurup su ekliyorum, sonra da pürenin üstüne köfteler ve en sos salçalı sos
Günaydın o zaman kendime kolay bi ödev seçeyim Buzdolabının kahvaltılık bölümünü düzenleyeyim
Kolay gelsin
Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…