- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Rica ederimTeşekkür ederim
Aynen bende sirke kokusu kalacak olursa diye kabartma tozunu yazdım bir kenara
Benimde silmem lazım ama hava kapalı, birkaç gün daha geçsin de güneşli bir günde hem siler hem perdeleri yıkarım, kolay gelsin canım..Bahane uydura uydura kalıyo haydi sen de sil
Ah o üşengeçlik hiç bitmez mi bende aynı dertten muzdaribimbende mi silsem üşeniyorum
Hellö mellö şekerimHelloooooğğğğ
Mutfağı topladım
BulaşıklarI makineye Koydum yıkanıyo bitince boşaltcam
Çamaşır yıkadım ascam şimdi biraz da katlanacak var onları katlayacam
Evi süpürdüm havalandırdım
Yemek akşam üstü hazırlicam bugünlük bu kadar yeter çok bile
Pek sarı değil şuan benimki ama deneyeyim bi
Ben de ne zaman niyetlensem yağmur atıştırıyodu ama bugün çok güzel şansıma havaRica ederim
Benimde silmem lazım ama hava kapalı, birkaç gün daha geçsin de güneşli bir günde hem siler hem perdeleri yıkarım, kolay gelsin canım..
Ah o üşengeçlik hiç bitmez mi bende aynı dertten muzdaribim
Hoşgeldin..
Hellö mellö şekerim
Amaan yeter bugünlük bu kadar ☺
Bir bunalmışım bir bitkinlik bir ne haliniz varsa görüncülük sezdim sanki
Evet öyle de perdeci bana bunları çıkarıp değil, ipi çıkarıp yığa yengeeee, demişti. Vat alçak
Kendini de unutacaksın bir günHelöö
Dün akşam telefonum çantam arkadaşın arabasında kalmış
Bi saatten sonra da sokağa çıkma yasağı var diye de gidemedim yanına.daha şimdi kavuştum telefonuma
Hoş geldin canımSlm kızlar bende geldim buraya
Hangimizin var ki, bir yerden başka yavaş yavaşSelam kızlar, yapacak çok isim var ama hiç halim yok
Sabah iki odanın camını sildimCam silmeye gitcem maratoncu var mııığğ
Eline sağlık canımHelloooooğğğğ
Mutfağı topladım
BulaşıklarI makineye Koydum yıkanıyo bitince boşaltcam
Çamaşır yıkadım ascam şimdi biraz da katlanacak var onları katlayacam
Evi süpürdüm havalandırdım
Yemek akşam üstü hazırlicam bugünlük bu kadar yeter çok bile
Eline sağlık canım3 odanın ve banyonun camlarını sildim
Petekleri açıp içlerinin tozlarını aldım
Kapıları sildim
Fonları yıkadım kocam astı
Güneşlikler yıkanıyo
Bide evi süpürsem süper olcak ama susar mıyım acaba diye kalkamadım
Ellerine sağlık
Kendini de unutacaksın bir gün
Hoş geldin canım
Hangimizin var ki, bir yerden başka yavaş yavaş
Sabah iki odanın camını sildim
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Hepsi öyle diyor. Dikkat et sadece nasıl çıkardığına takarken zorlanmaEvet öyle de perdeci bana bunları çıkarıp değil, ipi çıkarıp yığa yengeeee, demişti. Vat alçak
arizanin biri de salon ortulerini bulasik makinasinda yika demisti bana amac boncuklar dokulmesin ama boncuklar yer degistirmisti
Yarın sil yarın bende silicemCam silmeye gitcem maratoncu var mııığğ
Ben de geçen aldım ama adam yufkayı sardığı eldivenle parayı da aldı Allah affetsin korona kapcam diye yiyemedim kuşlara yemek yaptımYa elimde 5 adet yaş yufka var napıcam akıl verin heledondurucuya atmalı bişey de olur
sildim geç kaldın yarın da ben salonu sileyim sen istedikleriniHepsi öyle diyor. Dikkat et sadece nasıl çıkardığına takarken zorlanma
Yarın sil yarın bende silicem
Ben gözleme yapıp buzluğa atıyorum sahur veya kahvaltı için çok pratik oluyorYa elimde 5 adet yaş yufka var napıcam akıl verin heledondurucuya atmalı bişey de olur
Anam allah korusun kız alma ordan bi daha. Nerden aldın bu arada buldum yapacağım şeyiBen de geçen aldım ama adam yufkayı sardığı eldivenle parayı da aldı Allah affetsin korona kapcam diye yiyemedim kuşlara yemek yaptım
sildim geç kaldın yarın da ben salonu sileyim sen istediklerini
peynirim yok içi için akLıma gelmiştiBen gözleme yapıp buzluğa atıyorum sahur veya kahvaltı için çok pratik oluyor
Bizim evin ordaki bimi biliyon mu ona yakın bi yufkacı var ordan aldım yaşlı tonton bi amcaAnam allah korusun kız alma ordan bi daha. Nerden aldın bu arada buldum yapacağım şeyi
Ay sorma
Kendini de unutacaksın bir gün
Hoş geldin canım
Hangimizin var ki, bir yerden başka yavaş yavaş
Sabah iki odanın camını sildim
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
peynirim yok içi için akLıma gelmişti
Ayyy benn hızlı okuyamıyorum takip ediyorum :/ geçen sene onu da yapmamıştım kızım durmuyordu bakalım bu sene nasip olacak mı. Allah kabul etsin tüm ibadetlerinizi
Ayyy benn hızlı okuyamıyorum takip ediyorum :/ geçen sene onu da yapmamıştım kızım durmuyordu bakalım bu sene nasip olacak mı. Allah kabul etsin tüm ibadetlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?