Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ederim

Aynen bende sirke kokusu kalacak olursa diye kabartma tozunu yazdım bir kenara
Rica ederim
Bahane uydura uydura kalıyo haydi sen de sil
Benimde silmem lazım ama hava kapalı, birkaç gün daha geçsin de güneşli bir günde hem siler hem perdeleri yıkarım, kolay gelsin canım..
bende mi silsem üşeniyorum
Ah o üşengeçlik hiç bitmez mi bende aynı dertten muzdaribim
Hoşgeldin..
Hellö mellö şekerim
Amaan yeter bugünlük bu kadar ☺
Pek sarı değil şuan benimki ama deneyeyim bi

Ben de ne zaman niyetlensem yağmur atıştırıyodu ama bugün çok güzel şansıma hava teşekkür ederiim

Bir bunalmışım bir bitkinlik bir ne haliniz varsa görüncülük sezdim sanki

Evet öyle de perdeci bana bunları çıkarıp değil, ipi çıkarıp yığa yengeeee, demişti. Vat alçak

Helöö
Dün akşam telefonum çantam arkadaşın arabasında kalmış
Bi saatten sonra da sokağa çıkma yasağı var diye de gidemedim yanına.daha şimdi kavuştum telefonuma
Kendini de unutacaksın bir gün
Slm kızlar bende geldim buraya
Hoş geldin canım
Selam kızlar, yapacak çok isim var ama hiç halim yok
Hangimizin var ki, bir yerden başka yavaş yavaş
Cam silmeye gitcem maratoncu var mııığğ
Sabah iki odanın camını sildim
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım

Kendini de unutacaksın bir gün

Hoş geldin canım

Hangimizin var ki, bir yerden başka yavaş yavaş

Sabah iki odanın camını sildim

Eline sağlık canım

Eline sağlık canım
Ellerine sağlık gönül isterdi ki salonu da sileyim ama uğraşamicam o koca camla

Evet öyle de perdeci bana bunları çıkarıp değil, ipi çıkarıp yığa yengeeee, demişti. Vat alçak
Hepsi öyle diyor. Dikkat et sadece nasıl çıkardığına takarken zorlanma
arizanin biri de salon ortulerini bulasik makinasinda yika demisti bana amac boncuklar dokulmesin ama boncuklar yer degistirmisti
Cam silmeye gitcem maratoncu var mııığğ
Yarın sil yarın bende silicem

Ya elimde 5 adet yaş yufka var napıcam akıl verin hele dondurucuya atmalı bişey de olur
Ben de geçen aldım ama adam yufkayı sardığı eldivenle parayı da aldı Allah affetsin korona kapcam diye yiyemedim kuşlara yemek yaptım
Hepsi öyle diyor. Dikkat et sadece nasıl çıkardığına takarken zorlanma

Yarın sil yarın bende silicem
sildim geç kaldın yarın da ben salonu sileyim sen istediklerini

Ben de geçen aldım ama adam yufkayı sardığı eldivenle parayı da aldı Allah affetsin korona kapcam diye yiyemedim kuşlara yemek yaptım

sildim geç kaldın yarın da ben salonu sileyim sen istediklerini
Anam allah korusun kız alma ordan bi daha. Nerden aldın bu arada buldum yapacağım şeyi

ayseMsb 1 cüz tamam ayşo gaza geldim dedim hele az daha okuyim 2 sayfaad bıraktım. Sesli okudum yordu beni yaşlanmışım

terliksuu başladın mı?
Ayyy benn hızlı okuyamıyorum takip ediyorum :/ geçen sene onu da yapmamıştım kızım durmuyordu bakalım bu sene nasip olacak mı. Allah kabul etsin tüm ibadetlerinizi

Nego Yeni üye olduğum zamanlar bu kadar da titiz olunur mu canım normal bi düzen tutturmuşum onları günlük yapıyorum diyordum. Ama şu eve tıkılıp kalmamızdan dolayı işlerimi yetiştiremez oldum tutturduğum düzen de şaştı. Herşeye yetişmeye çalışıyorum düzenli ev ama sıralamaya koyamadım. Beni de ödev listesindeki isimlere etiketler misin yer varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…