4 ay oldu kendi evimi kuralı ama bazı eşyaları değiştirmek istiyorum bu istek normal mi acaba ? Yani hayalimdeki evi kuramıyorum ama ev kira olduğu için her istediğimi yapamıyorum ve buraya göre hareket edemiyorum bunlar geçici süreçler midir sizce ?
Daha 4 ay olmus evde kiraymis. Ben olsam simdilik esyalarimi kullanmaya devam ederdim. Ev alma durumunuz olursa kendi evinizi kafaniza gore duzenlersinz4 ay oldu kendi evimi kuralı ama bazı eşyaları değiştirmek istiyorum bu istek normal mi acaba ? Yani hayalimdeki evi kuramıyorum ama ev kira olduğu için her istediğimi yapamıyorum ve buraya göre hareket edemiyorum bunlar geçici süreçler midir sizce ?
Bonus nasıl oldun
Bugün iftarı açtım yedi ceyrekti burda. Daha bonus açmadı dedim. İstanbul'da ezan okundu mutfağı toplamaya başladım. Şimdi bonus daha çorba içiyor, fırını sildim bonus yemek yiyor. Sen yemeğini bitirdin tatlı aldın ben mutfağı bitirdim kahvemi içtim ha ha
Bugün iftarı açtım yedi ceyrekti burda. Daha bonus açmadı dedim. İstanbul'da ezan okundu mutfağı toplamaya başladım. Şimdi bonus daha çorba içiyor, fırını sildim bonus yemek yiyor. Sen yemeğini bitirdin tatlı aldın ben mutfağı bitirdim kahvemi içtim ha ha
havalı terlik
Vallahi yalan yok çok eğlendim. O mutfağı bitirenece cüzü de yetistiririm diye ampül parladıUlan yasuçum konumum mu oldu
Havaliyim demihavalı terlik
Sütçü kornası gibi seside vardır
Havaliyim demi
Ben tır mi oldum.valla bu kadar havaya baba melodisi çalan tır sesi geldi benim kulağıma bonuso sütçü benimdir kesin kesik kesik da di da da di da derim anca
Sağol canım daha iyiyim kulaklarım bi gümbürdüyo iftardan beri
Ben tır mi oldum.
valla bu kadar havaya baba melodisi çalan tır sesi geldi benim kulağıma bonuso sütçü benimdir kesin kesik kesik da di da da di da derim anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?