Düzenli Evimiz & Hayatımız

Umarım bu resmi bir bilgidir
O kadar şikayetçi ise gitsin şikayet etsin bu kadar basit ayrıca yollar kapalı arka yoldan falan nasıl geliyor şahsen ben o yolu kullandım. Hangi yoldan gidersen git çevirmeye girmek zorunda oluyosun yol tek şeride düşüyor. Görmeden etmeden konuşuyo.

Canım O zaman gerekli yerlere şikayette bulun. Sana iyi çalışmalar patronunla. Egoist sensin ayrıca.İYİ GÜNLER!

Sayfadan güzelce ayrılacak mısın yoksa ben buraya yazmanı engelleyip hakaretlerin için seni şikayet edeyim mi moderatöre?
Hakaret mi :) cok komıksın
cok mu ıssızsın , bı sayfa acıp hergun yazınca babanızın malı olmuyor bılın ıstedım
bugunlerde camasır suyunu cok kacırma , kafa yapmıs bellı ıstedıgını de yapabılırsın kucuk ınsan olmak da boyle bırsey ıste sevıyesız

Beğenmediğin üyelerin ve sayfanın içinde ne işin var açıklasana biraz merak ettim?

kendin yazdın motive olmak için isimin olmaması lazım diye.

ben yasal idari izinliyim. ve zaten yüksek risk altında calistim idari izin gelene kadar. bizde sizin gibi evden çalışma imkani olsa zaten çalışıyo olurdum.

polemik için yazıp durma rica ederim

Beni düşündüğün için çok teşekkür ederim ne kadar da başkalarını düşünen bir insansın
Büyük insan olmak gibi bir gayretim yok. İnsan olmak yeterli, tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…