- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
O kadar şikayetçi ise gitsin şikayet etsin bu kadar basit ayrıca yollar kapalı arka yoldan falan nasıl geliyor şahsen ben o yolu kullandım. Hangi yoldan gidersen git çevirmeye girmek zorunda oluyosun yol tek şeride düşüyor. Görmeden etmeden konuşuyo.Umarım bu resmi bir bilgidir
Canım O zaman gerekli yerlere şikayette bulun. Sana iyi çalışmalar patronunla. Egoist sensin ayrıca.İYİ GÜNLER!evden oturup bılmedıgınız konularda ahkam kesmek nasıl bır duygu ? egonuzu tatmın edecek baska bır eglencenız yok anlasılan buradan baska .
yok dıyorum yok yok , işyerı adamın uzerıne degıl zaten ıznıde yok kendı agzıyla soyluyor arka yollardan gelıyorum polıs cevırmesıne yakalanmayayım dıye kaymakamlık ıznı kolaymı cıkıyor sanıyorsunuz
Hakaret mi :) cok komıksınSayfadan güzelce ayrılacak mısın yoksa ben buraya yazmanı engelleyip hakaretlerin için seni şikayet edeyim mi moderatöre?
Sen başlamışsındır zaten canım, ben bugün kendi maratonumu yapıcam. Çocuklara öğle yemeği hazırlayayım, akşam 6'ya kadar bir saatte 10-15 dakika aralarla çocuklar bırakırsa maraton yapıcamKim var maratona
11:15 de başlıyorum
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
Beğenmediğin üyelerin ve sayfanın içinde ne işin var açıklasana biraz merak ettim?evden oturup bılmedıgınız konularda ahkam kesmek nasıl bır duygu ? egonuzu tatmın edecek baska bır eglencenız yok anlasılan buradan baska .
yok dıyorum yok yok , işyerı adamın uzerıne degıl zaten ıznıde yok kendı agzıyla soyluyor arka yollardan gelıyorum polıs cevırmesıne yakalanmayayım dıye kaymakamlık ıznı kolaymı cıkıyor sanıyorsunuz
sızede evde ıyı oturmalar , koca parası yıyıp evde oturup baskalarına yorum yapmak cok basıt evet kım egoıst bellıCanım O zaman gerekli yerlere şikayette bulun. Sana iyi çalışmalar patronunla. Egoist sensin ayrıca.İYİ GÜNLER!
valılık ıznı yok , arka yollardan gelıyorum dıyor , ısım var dıyorum evden yapıyoruz dıyorum ısrarla ıssızlık motıve edıyor dıyorsun , ıyı o zaman sende ıssız kalma ıse gıt yanında aksırıp hapsursunlar ne ısın var burda ?
Evet 8 bin tl güzel para çatır çatır yiyorum kocam sağolsunsızede evde ıyı oturmalar , koca parası yıyıp evde oturup baskalarına yorum yapmak cok basıt evet kım egoıst bellı
sızede evde ıyı oturmalar , koca parası yıyıp evde oturup baskalarına yorum yapmak cok basıt evet kım egoıst bellı
kendınız kasındınız kusura bakma ,Beğenmediğin üyelerin ve sayfanın içinde ne işin var açıklasana biraz merak ettim?
Beni düşündüğün için çok teşekkür ederim ne kadar da başkalarını düşünen bir insansınHakaret mi :) cok komıksın
cok mu ıssızsın , bı sayfa acıp hergun yazınca babanızın malı olmuyor bılın ıstedım
bugunlerde camasır suyunu cok kacırma , kafa yapmıs bellı ıstedıgını de yapabılırsın kucuk ınsan olmak da boyle bırsey ıste sevıyesız
8 bın lırayı kk da yemıyorsun heralde dısarı cık o zaman ;:)Evet 8 bin tl güzel para çatır çatır yiyorum kocam sağolsungöz ardı.. bys
Beni düşündüğün için çok teşekkür ederim ne kadar da başkalarını düşünen bir insansın
Büyük insan olmak gibi bir gayretim yok. İnsan olmak yeterli, tavsiye ederim
Ettim canımnego engelleyip şikayet eder misin
nolduuu zorunamı gıttı ıssız , ıse gıtsene hadı motivasyonun dusmusturnego engelleyip şikayet eder misin
İşte bunu sen anlayacaksın merak etme.kendınız kasındınız kusura bakma ,
ınternet ortamı bıle olsa ınsanlara sacma sapan konusamazsnz ,bılıp bılmeden
Eşim uyuyor canım gürültü yapamıyoruzKim var maratona
11:15 de başlıyorum
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?