Hiç sormaYaptınmı galete?
Maşallah kız çok yapmışın.Ayy ben maraton diye gittim iftarı da ettim geldim :)) bende pizza yaptım bugün yanına domatesli şehriye çorbası salata bide Sultan sarması yaptım. Maratonda da odaları süpürdum aynayı sildim wc banyo temizledim benim paspasım yok ama heryerini sildim yıkadım :) renklilerı astım çocukları doyurdum bebeyi uyuttum midem geçti şükür enerji geldi:)
Toz falan almadım ki canım bide dik süpürgeyle süpürdum örtmenim duymasin :))Maşallah kız çok yapmışın.
Olsun kız dik mik supurmusun işteToz falan almadım ki canım bide dik süpürgeyle süpürdum örtmenim duymasin :))
Hadi kalkalım canım ıstersen bende toz alıyımHeryeri bük götürüyor benim . Öğlen iki oda temizledim tozu da alamadım. Aha bu kadar. Ne WC ne banyo ne çamaşır yıkama bakalım napcam. Az kendime gelsem kalkacam da daha gelemedim. İş yapacak var mı ki şimdi. Gaz verse bana
Hiç istemiyom vallahi. Gaz ver azHadi kalkalım canım ıstersen bende toz alıyım
20,04Kaçta iftar sizde
Ah canım nasilda ezberinde. Gel maratona musluk
Heryeri bük götürüyor benim . Öğlen iki oda temizledim tozu da alamadım. Aha bu kadar. Ne WC ne banyo ne çamaşır yıkama bakalım napcam. Az kendime gelsem kalkacam da daha gelemedim. İş yapacak var mı ki şimdi. Gaz verse bana
He tüp gibi aha ha ay öldüm dur. Göbeğim hopladiTüp gibi mi
Sen yaparsın canım hadi canlan sahura mis gibi mutfağa kalkkariz :))Hiç istemiyom vallahi. Gaz ver az
He tüp gibi aha ha ay öldüm dur. Göbeğim hopladi
Sen yaparsın canım hadi canlan sahura mis gibi mutfağa kalkkariz :))
Aman ne yapacaz çay icek kahve icek. Gece gece iş mi olur. Nego kızar gece işine. Hiç sevmezNe işi yapcaz bu saatte
Tersine gaz veriyin sen bana giNe işi yapcaz bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?