Düzenli Evimiz & Hayatımız

yağ mı siçradi ya yanık kremi falan va miydi etraflica bugün bi oku üfle evin icine bari nazar falan mi var
Tencerenin sapı ısınmış tuttum. Bende öyle diyorum Kız nazar değecek zerre bir şeyimiz yok halbuki :/ yanık kremi de yok

Tencerenin sapı ısınmış tuttum. Bende öyle diyorum Kız nazar değecek zerre bir şeyimiz yok halbuki :/ yanık kremi de yok
biz bilmeyiz ki normal gelen biseye nazar degebiliyor. kimindi burda bir arkadasin yanmisti yumurta akı sürdüm demisti acısını alır belki

Nego çalışıyordum bugun anca geldim nego benim banyoda dusakabin yok o yüzden de paspas kullanmıyorum camasir mak bile banyoda değil camasir odasinda
Benim de yok canım, duş perdesi kullanıyorum. Makinem de antrede

ben de şimdi kahvemi aldım oturdum

ama gece 12 de spor yapmaya başladım:)
spor maratonuna alabilirim ev isi maratonu istemeyenleri
Yok canım ben uyuyorum o saatte almıyım oruçken yapmayı tercih ederim, uyku o kadar mühim benim için

Geçmiş olsun cnm.Aklında olsun yumurta akı sür hemen yanan yeRe kurumasını bekle acısını kızarıklığını alıyo o yumurta kurudukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…