Parmağımı yaktım iftar vakti siz gidin :/Ah canım nasilda ezberinde. Gel maratona musluk
yağ mı siçradi ya yanık kremi falan va miydi etraflica bugün bi oku üfle evin icine bari nazar falan mi varParmağımı yaktım iftar vakti siz gidin :/
Tencerenin sapı ısınmış tuttum. Bende öyle diyorum Kız nazar değecek zerre bir şeyimiz yok halbuki :/ yanık kremi de yokyağ mı siçradi ya yanık kremi falan va miydi etraflica bugün bi oku üfle evin icine bari nazar falan mi var
biz bilmeyiz ki normal gelen biseye nazar degebiliyor. kimindi burda bir arkadasin yanmisti yumurta akı sürdüm demisti acısını alır belkiTencerenin sapı ısınmış tuttum. Bende öyle diyorum Kız nazar değecek zerre bir şeyimiz yok halbuki :/ yanık kremi de yok
KıZ gaz ver dedin ya bende verdim olmadı mıAman ne yapacaz çay icek kahve icek. Gece gece iş mi olur. Nego kızar gece işine. Hiç sevmez
Tüh canım yaParmağımı yaktım iftar vakti siz gidin :/
biz bilmeyiz ki normal gelen biseye nazar degebiliyor. kimindi burda bir arkadasin yanmisti yumurta akı sürdüm demisti acısını alır belki
Bilmiyordum deneyeyim saolun kızlarTüh canım yageçmiş olsun aynen yumurta akı demişlerdi bi dene sende
Benim de yok canım, duş perdesi kullanıyorum. Makinem de antredeNego çalışıyordum bugun anca geldim nego benim banyoda dusakabin yok o yüzden de paspas kullanmıyorum camasir mak bile banyoda değil camasir odasinda
Bende dün mantı gönderdim, bakın ne hamaratım görün demek istedimKv lere de gönderdim yaptıklarımdan pek memnun oldular. Güveçte mantarı tavuğu yiyip beğenmeyen yok zaten
Sende gazı kapat ancaNeden gazladın acaba
Geçmiş olsunParmağımı yaktım iftar vakti siz gidin :/
Al işte hemen gitmiş gazıAman ne yapacaz çay icek kahve icek. Gece gece iş mi olur. Nego kızar gece işine. Hiç sevmez
Al işte hemen gitmiş gazı
Çok geçmiş olsun canım, çok mu yandı?Parmağımı yaktım iftar vakti siz gidin :/
Yok canım ben uyuyorum o saatte almıyımben de şimdi kahvemi aldım oturdum
ama gece 12 de spor yapmaya başladım:)
spor maratonuna alabilirim ev isi maratonu istemeyenleri
Yok canım ben uyuyorum o saatte almıyımoruçken yapmayı tercih ederim, uyku o kadar mühim benim için
Geçmiş olsun cnm.Aklında olsun yumurta akı sür hemen yanan yeRe kurumasını bekle acısını kızarıklığını alıyo o yumurta kurudukçaTencerenin sapı ısınmış tuttum. Bende öyle diyorum Kız nazar değecek zerre bir şeyimiz yok halbuki :/ yanık kremi de yok
Ben çok sinir oluyom ya keske antrede olsaydı odada nedir yaniBenim de yok canım, duş perdesi kullanıyorum. Makinem de antrede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?