Düzenli Evimiz & Hayatımız

Son dediğini kendi sitesinde görmedim ben baktım dün. Sıkmalı istemiyorum açıkçası, tablet de gözüm ama kullanan birinin yorumu lazımdı
Sitesinde şuan yok, yüklememişler daha ya instagramdan ya da whatsapptan sipariş alıyorlar. Ben wpden sipariş ettim. Sıkmalı ama sıkmalı da değil gibi değişik bir şey Nego ben tablet ile cam siliyorum (camları sihirli mop ile silvanın bezlerini aldıktan sonra tablet mopla silmeye başladım), duvar siliyorum, dış mermerlerin önünü siliyorum, kapı sildiğimde oldu ama o niraz uğraştırıcı benim çok işime yarıyor en önemlisi koltuk altlarına rahatça giriyor. M Musluk Suyu sevememiş mesela ona da bir sor istersen

Canım ben yemek yaparken telefondan açıyorum, o ara mutfak da izliyorum
Oo Ben okullar kapandığından beri onu da yapamıyorum. Yoksa hayatta affetmem, makine boşaltırken, yemek yaparken. Üzledim

Okurken yoruldum. Ellerine sağlık . Geçmiş olsun.

Gece cok gec olunca kafam dönmus demekki yoksa sana asla ihanet etmem

Günaydın,
ne biçim gün
Günaydın canım
Bence de demek istiyorum da sana ne oldu :!
Sen spin mop mu Silva mu kullanıyorsun şimdi elle silmezsem içime sinmiyor, o yüzden birde bunu denemek istiyorum, ne zamandır gözüme kestirdim tablet mopları. Cam için ayrı ürünü de var gördüm, o da hoşuma gitti
Nego 10:30 da maratona çıkıyorum akşama anca gelcem gibi hadi başlasın haftasonu maratonu çıkın çıkın gelin
Kolay gelsin canım

Negom du 10 dakikaya fotoğraflı anlatıma geçicim

Vip Ahmet in ürününün farkı ne, o daha iyi değil mi, temiz su kirli su haznesi farklı ya onda kafam da deli sorular
Ben onu beğenmedim. Spin moptan önce onun çıkmasını bekledim. İlk a101e gelmişti. Kullanmadım tabii ama malzemesi bezleri falan çok kalitesiz geldi bana. Bende silvanın mopu yok sadece cam bezi var. Spin mopun tablet mopundan memnunum ben dediğim gibi.

Tamam canım, peki kendi sitesinden mi almak iyi yoksa başka sitelerde daha uygun gördüm.

Tamam canım, peki kendi sitesinden mi almak iyi yoksa başka sitelerde daha uygun gördüm.
Canım instagramdan sürekli uyarıyorlar; instagram ve internet sitesimiz dışında satışımız yok, diye.

Günaydın

Mutfak dolaplarının üstünü silmeyi düşünüyorum bugün. Umarım düşüncede kalmaz Vestiyerin tozunu dün almıştım ama içini ve üstünü silerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…