- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Vallahi tam ihtiyacım olan görev9 mayıs ödevi
Bir dolap üstü silmek
Portmanto, ayakkabılık düzenlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
happy_mom_
Sitesinde şuan yok, yüklememişler daha ya instagramdan ya da whatsapptan sipariş alıyorlar. Ben wpden sipariş ettim. Sıkmalı ama sıkmalı da değil gibi değişik bir şeySon dediğini kendi sitesinde görmedim ben baktım dün. Sıkmalı istemiyorum açıkçası, tablet de gözüm ama kullanan birinin yorumu lazımdı
Dün çok halsizdim. Hiçbir şey yapmadım diyebilirim.9 mayıs ödevi
Bir dolap üstü silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
happy_mom_
OoCanım ben yemek yaparken telefondan açıyorum, o ara mutfak da izliyorum
Okurken yoruldum. Ellerine sağlık . Geçmiş olsun.Böğün yaptıhlarım;
Gözümü şöyle açtığım gibin beni karşılayan ilk şey dişimin sebebp olduğu çene-yüz ağrısı oldu. Canım kistim
• Uçarak tuvalete gittim, prizi açtım ama lamba kesilmiş üle karanlıkta tuvaleti bir daha baştan yıkadım. Paspas ve havlusunu değiştim. Çünkü gece büyük bebem tuvalete azcıcık kaçırdı.
• Mutfağımı akşam misler gibi yapmıştım ama yattıktan sonra eşimin çıkardığı şeyleri bulaşık makinesine attım.
• Yukarı çıkıp, makineye beyaz çamaşır attım. Onlar yıkanınca astım. Renkli çamaşır attım, yıkanınca astım, renklilerden sonra paspasları attım, yıkandı astım
• Kahvaltı hazırladım, çocukları yedirdim, topladım.
Baktım olacak gibi değil ağrı kesici aldım.
• Fırına akşam temizleyici sıkmıştım; kapağını, yan raf tellerini ve taşıma telini çıkarıp temizledim.
• Evi süpürdüm, mopla sildim.
• Mama sandalyesi dün batmıştı, mama sandalyesini cifledim (bunu süpür silden önce yaptım) Yemek tepsilerini lavaboda hunharca ovaladım.
• Mermer önlerini sildim, cam önü koruma demirlerini sildim.
• Salondaki masa, vitrin ve tv ünitesinin tozunu aldım.
• Prizleri sildim.
• Küçüğüm mutfak ile salon kapısını, camları dün dondurmalı eller ile halletmişti sağolsun o kapıları sildim hadi kovaya su koymuşken, arka oda ile tuvaler kapısını da sileyim dedim.
• Mutfak ve salonun balkona açılan camlarını doğramaları ile sildim.
• Tuvaletin duvarlarını sildim.
Fazlası var eksiği yok aha.
Teşekkür ederim, valla yaparken ben de yoruldumOkurken yoruldum. Ellerine sağlık . Geçmiş olsun.
Fortmanto ayakkabılık 2 gün önce temizledim buzdolabı üzerini sileyim bir de oglumun gardolabini uzerini9 mayıs ödevi
Bir dolap üstü silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
happy_mom_
Paw bunu beğendi9 mayıs ödevi
Bir dolap üstü silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
happy_mom_
Gece cok gec olunca kafam dönmus demekki yoksa sana asla ihanet etmemSon dediğini kendi sitesinde görmedim ben baktım dün. Sıkmalı istemiyorum açıkçası, tablet de gözüm ama kullanan birinin yorumu lazımdı
Canım ben yemek yaparken telefondan açıyorum, o ara mutfak da izliyorum
Niye diye soracaktım yazmışsın
O bana da oluyor sık sık
Canım düğün arefesi duygu karışıklığı çok normal. Önce senin isteklerin gelsin, içinde bir şey kalmasın, kimse için heves ettiklerinden vazgeçme değmiyor
Bu senin evliliğin.
Canım ben evi silerken genel de halıları toplarım, koltukları çekerim. Normal ve dönen başlıklı var bende klasik, dönen başlığın pas pasını uydurup bulamadı kocam, normal pas pas ucu taktım eskiyince, daha yeni de sap kısmı bozuldu, o tarih oldu yani
Klasiğe devam şimdi ama içime sinmiyor, elle silinmiş hissi lazım bana
Hı gördüm, seni de gördüm hep temizlik mi olacak yazmışsın
Günaydın canımGünaydın,
ne biçim gün
Sen spin mop mu Silva mu kullanıyorsun şimdiSitesinde şuan yok, yüklememişler daha ya instagramdan ya da whatsapptan sipariş alıyorlar. Ben wpden sipariş ettim. Sıkmalı ama sıkmalı da değil gibi değişik bir şeyNego ben tablet ile cam siliyorum (camları sihirli mop ile silvanın bezlerini aldıktan sonra tablet mopla silmeye başladım), duvar siliyorum, dış mermerlerin önünü siliyorum, kapı sildiğimde oldu ama o niraz uğraştırıcı benim çok işime yarıyor en önemlisi koltuk altlarına rahatça giriyor. M Musluk Suyu sevememiş mesela ona da bir sor istersen
Kolay gelsin canımNego 10:30 da maratona çıkıyorum akşama anca gelcem gibi hadi başlasın haftasonu maratonu çıkın çıkın gelin
Günaydın, kolay gelsinGünaydın,
Evi süpümeye gidiyorum
Evi süpürülecek
Banyoyu silinecek
Çamaşırlar yıkanacak
Ben kaçar
Negom du 10 dakikaya fotoğraflı anlatıma geçicimSen spin mop mu Silva mu kullanıyorsun şimdielle silmezsem içime sinmiyor, o yüzden birde bunu denemek istiyorum, ne zamandır gözüme kestirdim tablet mopları. Cam için ayrı ürünü de var gördüm, o da hoşuma gitti
Vip Ahmet in ürününün farkı ne, o daha iyi değil mi, temiz su kirli su haznesi farklı ya ondaNegom du 10 dakikaya fotoğraflı anlatıma geçicim
Ben onu beğenmedim. Spin moptan önce onun çıkmasını bekledim. İlk a101e gelmişti. Kullanmadım tabii ama malzemesi bezleri falan çok kalitesiz geldi bana. Bende silvanın mopu yok sadece cam bezi var. Spin mopun tablet mopundan memnunum ben dediğim gibi.Vip Ahmet in ürününün farkı ne, o daha iyi değil mi, temiz su kirli su haznesi farklı ya ondakafam da deli sorular
Tamam canım, peki kendi sitesinden mi almak iyi yoksa başka sitelerde daha uygun gördüm.Ben onu beğenmedim. Spin moptan önce onun çıkmasını bekledim. İlk a101e gelmişti. Kullanmadım tabii ama malzemesi bezleri falan çok kalitesiz geldi bana. Bende silvanın mopu yok sadece cam bezi var. Spin mopun tablet mopundan memnunum ben dediğim gibi.
Canım instagramdan sürekli uyarıyorlar; instagram ve internet sitesimiz dışında satışımız yok, diye.Tamam canım, peki kendi sitesinden mi almak iyi yoksa başka sitelerde daha uygun gördüm.
9 mayıs ödevi
Bir dolap üstü silmek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
@samdan
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
C Calcifer
@patuli6153
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
happy_mom_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?