Evet güzel fikir du yapemYıka orayı istersen su dök üstten kahve alttan çıksın zehir gibi fikir hiç burun kıvırma
Eline sağlıkHoş bulduk
Hei bakalım inşallah iyi durtulurum
Valla yorulmaktan korkuyorum ne yalan soyleyim
Mutfak tamam çamaşırlar asıldı marketten gelen sebzeler sirkeli sudan geçiriliyor sağ çıkarsam inşallah saat 4 buçukta yemeği de koyarım yemekten sonra ayrı bi rapor daha sunacağım
Çok güzel oluyormuş yaaa
Burda tembelliğe teşviğe ceza varTemizleme bu boşverç kirliler at çöpe
Bunu yapmıştım ben zamanındaYıka orayı istersen su dök üstten kahve alttan çıksın zehir gibi fikir hiç burun kıvırma
Hep hayalim hortum takıp foşur foşur ev yıkamakŞunun hayaliyle işe odaklanamıyorum evine içine hortum getiresim var oğlan bi taraftan yemek ne yapcaksın diyo taktım kulaklığı duymirim
Eline sağlık canımBu arada yaptığım işleri sayayım
Evin tamamı süpürülüp silindi
Banyo duşakabin silindi
Tuvalet yıkandı
Çamaşırlar yıkandı
Banyo silindi çamaşırlar asıldı.
Çocuk uyutuldu
Benimkide nescafeyi döktü kaç gün çıldırdım @negooüsag olsun bulaşık parlatici söyledi cıktı cok sukur
Mavi benim parlatıcıBenimkide nescafeyi döktü kaç gün çıldırdım @negooüsag olsun bulaşık parlatici söyledi cıktı cok sukur
Benim de bi ağzımın suyu aktı onaŞunun hayaliyle işe odaklanamıyorum evine içine hortum getiresim var oğlan bi taraftan yemek ne yapcaksın diyo taktım kulaklığı duymirim
Hep hayalim hortum takıp foşur foşur ev yıkamak
Ben mantar tavuk yapıcam güveçte
Belki de kistler dökülüyordur. Ben de o ilacı kullanınca 15 gün gelmişti.He aynen öyle oldum valla
İlaç bitti çarşamba günü,adeti bekliyom.hala leke leke kanama var.sinirim çok bozuk
İlacın adı ne? Bende ilaçsız adet olamam daHe aynen öyle oldum valla
İlaç bitti çarşamba günü,adeti bekliyom.hala leke leke kanama var.sinirim çok bozuk
Korkma korkmaHoş bulduk
Hei bakalım inşallah iyi durtulurum
Valla yorulmaktan korkuyorum ne yalan soyleyim
Mutfak tamam çamaşırlar asıldı marketten gelen sebzeler sirkeli sudan geçiriliyor sağ çıkarsam inşallah saat 4 buçukta yemeği de koyarım yemekten sonra ayrı bi rapor daha sunacağım
Çok güzel oluyormuş yaaa
Geçmiş olsun canım. Nasıl kestin, derin mi kestin. Eli anlarım ama bacak ne alaka?Bacağımı kestim
Kargo geldi siyah zor kopan şeyler oluyo ya onlardan vardı bıçağı dizime doğru çekince dizime oturttum küçük ama derin biraccıkGeçmiş olsun canım. Nasıl kestin, derin mi kestin. Eli anlarım ama bacak ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?