- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Bacağımı kestim
Geçmiş olsun ya dikkatli ol bir daha :/Kargo geldi siyah zor kopan şeyler oluyo ya onlardan vardı bıçağı dizime doğru çekince dizime oturttum küçük ama derin biraccık
Geçmiş olsun ya dikkatli ol bir daha :/
Sağolun kızlaarpawlover grçmiş olsun kuzum noldu öyle ya dikkat et aman
Üzgünüme basacaktım. Kızgın olduKargo geldi siyah zor kopan şeyler oluyo ya onlardan vardı bıçağı dizime doğru çekince dizime oturttum küçük ama derin biraccık
Ben emoji bildirimlerini kapadım görmüyom kiiiiÜzgünüme basacaktım. Kızgın oldu
Benim de mercimek çorbası varEtli milföy yapıcammercimek çorbası var bide konserve patlıcan var köz onu salata yaparım
Bacağımı kestim
Geçmiş olsun canımKargo geldi siyah zor kopan şeyler oluyo ya onlardan vardı bıçağı dizime doğru çekince dizime oturttum küçük ama derin biraccık
Geçmiş olsunSağolun kızlaar
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun canım
TeşekkürleerGeçmiş olsun
Afiyet olsunBenim de mercimek çorbası var
Püre yaptım
Güveçler fırında
Profiterol de var
Mesajların altında görünmüyor mu pekiBen emoji bildirimlerini kapadım görmüyom kiiii
Görünüyor da dönüp kontrol etmem kiMesajların altında görünmüyor mu peki
O zaman orjinal sitesinden almak gerekiyor sanırım. Görselini atabilir misin nasıl bişeymişYa birçok kişi alışveriş sitelerinden spin mop adı ile mop almış, başlığı, mopu, markası farklı çıkan olmuş.
Yazdıktan sonra hangi sayfada olduğumu farkettimBurda tembelliğe teşviğe ceza var
Baya iyi bişey sanırımSitesinde şuan yok, yüklememişler daha ya instagramdan ya da whatsapptan sipariş alıyorlar. Ben wpden sipariş ettim. Sıkmalı ama sıkmalı da değil gibi değişik bir şeyNego ben tablet ile cam siliyorum (camları sihirli mop ile silvanın bezlerini aldıktan sonra tablet mopla silmeye başladım), duvar siliyorum, dış mermerlerin önünü siliyorum, kapı sildiğimde oldu ama o niraz uğraştırıcı benim çok işime yarıyor en önemlisi koltuk altlarına rahatça giriyor. M Musluk Suyu sevememiş mesela ona da bir sor istersen
Tablet mopun mu?O zaman orjinal sitesinden almak gerekiyor sanırım. Görselini atabilir misin nasıl bişeymiş
Yani ben siliyorum, uzanamadığı yerler için iyi. Silvanın duvar mopu falan var çok da övüyorlar (ben de almamak için kendimi zor tutuyorumBaya iyi bişey sanırımduvar silecek bişey lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?