Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bana arada ihtiyacı olan çocuklar olunca bildiriyo çok güvendiğim bi doktor ben elimden geldiğince destek oluyorum. Dilersen haber verebilirim
Benim verebileceklerim o kadar güzel değil kuzum ya ben iyice mahvolana kadar giydiyorum sanırım

Çok seviyo zaten istifçi programı var ya onu filan izliyo diyoki nasıl yani bi odamızı depo gibi yapmayacak mıyız bişeyler koymayacak mıyız Dedim no no no herşeyi atıcaz

ayyyy çok güldüm eşine pawim.
hayali istif kulelerini insaa etmek demek

benimkine arada cinnet geliyo geçen bana dört senedir artırmadigi ne varsa atti

ayyyy çok güldüm eşine pawim.
hayali istif kulelerini insaa etmek demek

benimkine arada cinnet geliyo geçen bana dört senedir artırmadigi ne varsa atti
En son buraya taşındıktan sonra sürekli bunu atayım mı diye sormamdan bıkıp çeneni dinlemektense atarım diye bi kısmını attı ama hala kıyamadıkları var
Seninki hibi benimkine de bi ilham gelir inşallah

Soyu sopu aynı bunların hepsinin demekki

Temizse küf yoksa yıkama lices günah kuzum ya giden suya deterjana. Aralarına lavanta sabun falan koy istersen koku için onların kokusu siner

ütü yapıldı

Evet tam olarak öyle görüyo beni ama yapacak birşey yok. Olmayan çocuk için 2 tane oto koltuğu saklıyoruz hayır arabayı da sattık neden saklıyoruz asla bi fikrim yok
Benim eşimde öyle arabayı değiştirdik. Eskisinin lastikleri hala duruyor. Birine verecek oldum kardeşime vercem dedi. Kendide vermedi. Hala duruyor. Buzdolabının bozuk pervanesini d saklıyoruz.ne işimize yarayacak acaba.zaten bozuk

attırmadigi herşeyi gözünün önüne rahatsız olacağı şekilde istifledim paw
sonra baktı çok duzensiz çirkinlik abidesi bir sinirlendi iki saat atıp düzenledi işini zorlastir adamin kilaylastirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…