Ben büyük oğlana molfix kullandım, o zaman sleepy yoktu. Küçüğe de molfixle başladım sonra sleepye geçtim, netten getirtince kampanya çok oluyordu, sonra bimi dediler onun dış yüzeyi naylon geldi bana, a101 in kini denedim onu beğendim ama, sleepye benziyor o. Islak mendili vs beğeniyorum sleepy
Yeni halini bilmiyorum ama benim oğlan zamanı öyleydi naylondu dışı. 101 güzel ama pamukluBiminkide değişti o naylon zamanı gibi değil. A101 inki ve sleepy iyi
Yeni halini bilmiyorum ama benim oğlan zamanı öyleydi naylondu dışı. 101 güzel ama pamuklu
MümkünSenin oğlan zamanı benimde gız zamanı iştekırkımız karıştı belkide
Bir kere denedim ama hiç hatırlamıyorumNego baklava yufkasından baklava yapmışsındır dimi şerbeti soğukmu döktün
Bir kere denedim ama hiç hatırlamıyorum
Güzel gerçekten bende övüyorum artıkBizim iş yerinde biri de çok övüyodu onu
Bizde molfix kullandık sonra sleepy falan derken bimin kine geçtik. Sonra tekrar başa aldık kız pişik oldu. Hatta 100 lü slepy duruyor epey kötü yaptı şu salgın bitse sağlık ocağına bırakıcam ihtiyacı olan alsın diye. Etrafımda bebekli ihtiyaç sahibi yokBen büyük oğlana molfix kullandım, o zaman sleepy yoktu. Küçüğe de molfixle başladım sonra sleepye geçtim, netten getirtince kampanya çok oluyordu, sonra bimi dediler onun dış yüzeyi naylon geldi bana, a101 in kini denedim onu beğendim ama, sleepye benziyor o. Islak mendili vs beğeniyorum sleepy
Olmaz azdırır oMaalesef hiçbiri yok.
Egzama için kortizonlu bir krem var. O da sürülür mü bilmiyorum
aynı benimki. Bieşy aylarca dursun rahatsız olmazHepsi bi tuhaf bu adamların
Hiç rahatsız olmaz pislikten dağınıklıktan sabah onun yüzünden de atıştık eti puf yemiş sallama çay içmiş etif puf paketinin içine çayı koymuş halının üstüne atmışben bunu neyle nasıl rahatsız edeyim
aynını bende yapıyorum. Çorap kalmayınca götürüp makineye koyuyor.Hiç canım tez değildir. Bi ara inat ettim çorap kıyafetler yığıldı odada alıp yıkamadım toplamadım. Aylarca bekledi o inat ben inat en son yatılı misafir geliyordu bebekli bebeği yatırırlar diye mecbur topladım asla rahatsız olmuyo
Hepsi uyuz bunların çöpe atmalıkaynı benimki. Bieşy aylarca dursun rahatsız olmaz
aynını bende yapıyorum. Çorap kalmayınca götürüp makineye koyuyor.
Ben atamam severim kendisini kıyamamHepsi uyuz bunların çöpe atmalık
Ben hala uyuyamadımSahurdan sonra uyuyamayanlarda bugün yine ben varım. Hayır mutfağı da topladım içim huzurlu, pencere açık, ev serin ama yok uyuyamıyorum
aynı benimki. Bieşy aylarca dursun rahatsız olmaz
aynını bende yapıyorum. Çorap kalmayınca götürüp makineye koyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?