Yok ben görmedim de şantiyede çalışırken bayılmış bikaç kere baam diye ses çıkmış camız poku gibi yere yapışmışım diyodu ordan biliyomben yigido kendimi öne atip yakaladim salon beyfendisi kartal tibet gibi de ondan
seninki de mi bayılıyobütün premsesleri biz almışız @terliksuu haklı
Yok ben görmedim de şantiyede çalışırken bayılmış bikaç kere baam diye ses çıkmış camız poku gibi yere yapışmışım diyodu ordan biliyom
Adamın ayağının altından yeri kaydırmışın daha ne istiyonkendini tasvir edisi bi harika dostum
benimki bana bayıldı galiba ilk seferinde
Onu hiç duymamıştım canım.Trosyd süperdir sadece bepantol olmaz tabii
Adamın ayağının altından yeri kaydırmışın daha ne istiyonbayılıyom sana samdaan
Maalesef hiçbiri yok.Mantar illet ya ondan sana bile geçer. İki kızın altını aynı anda değiştiğim için ikisinde vardı ordan biliyorum.
Travazol travogen falan var mı?
Onlar 3 günden fazla kullanılmıyo deriyi incelttiği için ama o yaranın hızını başka şey kesmez.
Sonrada benzer içerikli ama kortizonsuz kremle besliycen işte popoyu :))
Çok sağol canım. Ben öyle yapayım o zaman. Yoğurdu çok seviyor. Biraz zor olacak ama ☹3-4 gün verme tamamen gececekmi diye bak geçtiyse yoğurdu 3-4 gün üst üste ver tekrar çıkarsa ondandır ...denemesi uzun ama bebisi rahatlatır
Çok sağol canım. Ben öyle yapayım o zaman. Yoğurdu çok seviyor. Biraz zor olacak ama ☹
Bence bizden olurben de sana bayiliyom kasabin karısı
sen ne yazarsan yaz bı neşe geliyo bana
adamın ciğerini sokerim malimayağını kaydirmak ne demek
belki de bi kabahati vardi numaraci kaynanalar gibi bayiliverdi kız bak şüphe düştü içme
Çok teşekkür ederim canım. Bu ayrımı bilmiyordum. Deneyeyim ben.asidi ucurulmus zeytinyağı sürdüğün zaman pişik gecmiyosa mantardir feslegen.
gida alerjisi de geçmeyen pişik yapar
Canım çocuklarımız yaşıt benim ki de 22 aylık geçenlerde aynen dediğin gibi pişk oldu 2 ay sürdü. O ara bezin ve ıslak mendilin markasını değiştirdim. Çocuk mahvoldu piştikten. Markalı bezdi hemde. Bez ıslak mendil falan değiştirdin mi?Maalesef hiçbiri yok.
Egzama için kortizonlu bir krem var. O da sürülür mü bilmiyorum
ÖpücüüüksssBen tutarım göbüşünü komşum sen gül yeterkikomşuluk bu günler içindir ❤❤❤
Amiin hepimizinkini inşallahAllah kabul etsin pawim:)
aklıma kötü kötü espriler geliyo ama yapmicam bunu sana
Yok canım değişmedim. Marka aynı ama sanki bezin içeriğini değişmişler. Bir kere bile yapsa aşağı doğru sallanıyor. Dediğin olabilir.Canım çocuklarımız yaşıt benim ki de 22 aylık geçenlerde aynen dediğin gibi pişk oldu 2 ay sürdü. O ara bezin ve ıslak mendilin markasını değiştirdim. Çocuk mahvoldu piştikten. Markalı bezdi hemde. Bez ıslak mendil falan değiştirdin mi?
Ay olurken ben bile korktum seni düşünemiyorumÖpücüüüksss
Amiin hepimizinkini inşallahtam kendime geldim kocam aklımı çıkardı. Bu adamların aklı yarım cidden. Lokum kızı dışarı çıkarmıştı bugün 2 kez kusmuştu bide pimpirikliyim ondan. Aramış paw veteriner açık mı arasana hemen diye girdi direk aha dedim kıza bişey oldu yüreğim ağzıma geldi. Kedi bulmuş meğersem
Mideme ağrı girdi öyle çok korktum vallaAy olurken ben bile korktum seni düşünemiyorum
Kıyamam minnoş göbüşlümMideme ağrı girdi öyle çok korktum valla
Bimin bezi bize iyi geliyor dene istersen. Bezleri arasında en ucuzu da oYok canım değişmedim. Marka aynı ama sanki bezin içeriğini değişmişler. Bir kere bile yapsa aşağı doğru sallanıyor. Dediğin olabilir.
Bizim iş yerinde biri de çok övüyodu onuBimin bezi bize iyi geliyor dene istersen. Bezleri arasında en ucuzu da o
Ben büyük oğlana molfix kullandım, o zaman sleepy yoktu. Küçüğe de molfixle başladım sonra sleepye geçtim, netten getirtince kampanya çok oluyordu, sonra bimi dediler onun dış yüzeyi naylon geldi bana, a101 in kini denedim onu beğendim ama, sleepye benziyor o. Islak mendili vs beğeniyorum sleepyBimin bezi bize iyi geliyor dene istersen. Bezleri arasında en ucuzu da o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?