Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben yigido kendimi öne atip yakaladim salon beyfendisi kartal tibet gibi de ondan

seninki de mi bayılıyo bütün premsesleri biz almışız @terliksuu haklı
Yok ben görmedim de şantiyede çalışırken bayılmış bikaç kere baam diye ses çıkmış camız poku gibi yere yapışmışım diyodu ordan biliyom

Yok ben görmedim de şantiyede çalışırken bayılmış bikaç kere baam diye ses çıkmış camız poku gibi yere yapışmışım diyodu ordan biliyom

kendini tasvir edisi bi harika dostum
benimki bana bayıldı galiba ilk seferinde

Adamın ayağının altından yeri kaydırmışın daha ne istiyon bayılıyom sana samdaan

ben de sana bayiliyom kasabin karısı
sen ne yazarsan yaz bı neşe geliyo bana

adamın ciğerini sokerim malim ayağını kaydirmak ne demek

belki de bi kabahati vardi numaraci kaynanalar gibi bayiliverdi kız bak şüphe düştü içme

Maalesef hiçbiri yok.
Egzama için kortizonlu bir krem var. O da sürülür mü bilmiyorum

3-4 gün verme tamamen gececekmi diye bak geçtiyse yoğurdu 3-4 gün üst üste ver tekrar çıkarsa ondandır ...denemesi uzun ama bebisi rahatlatır
Çok sağol canım. Ben öyle yapayım o zaman. Yoğurdu çok seviyor. Biraz zor olacak ama ☹

Çok sağol canım. Ben öyle yapayım o zaman. Yoğurdu çok seviyor. Biraz zor olacak ama ☹

asidi ucurulmus zeytinyağı sürdüğün zaman pişik gecmiyosa mantardir feslegen.
gida alerjisi de geçmeyen pişik yapar

Bence bizden olur
Yoktur kız kabahati.onların aklı bizimki gibi öyle allengirli işlere çalışmaz

Maalesef hiçbiri yok.
Egzama için kortizonlu bir krem var. O da sürülür mü bilmiyorum
Canım çocuklarımız yaşıt benim ki de 22 aylık geçenlerde aynen dediğin gibi pişk oldu 2 ay sürdü. O ara bezin ve ıslak mendilin markasını değiştirdim. Çocuk mahvoldu piştikten. Markalı bezdi hemde. Bez ıslak mendil falan değiştirdin mi?

Ben tutarım göbüşünü komşum sen gül yeterki komşuluk bu günler içindir ❤❤❤
Öpücüüüksss
Allah kabul etsin pawim:)
aklıma kötü kötü espriler geliyo ama yapmicam bunu sana
Amiin hepimizinkini inşallah tam kendime geldim kocam aklımı çıkardı. Bu adamların aklı yarım cidden. Lokum kızı dışarı çıkarmıştı bugün 2 kez kusmuştu bide pimpirikliyim ondan. Aramış paw veteriner açık mı arasana hemen diye girdi direk aha dedim kıza bişey oldu yüreğim ağzıma geldi. Kedi bulmuş meğersem

Yok canım değişmedim. Marka aynı ama sanki bezin içeriğini değişmişler. Bir kere bile yapsa aşağı doğru sallanıyor. Dediğin olabilir.

Ay olurken ben bile korktum seni düşünemiyorum

Yok canım değişmedim. Marka aynı ama sanki bezin içeriğini değişmişler. Bir kere bile yapsa aşağı doğru sallanıyor. Dediğin olabilir.
Bimin bezi bize iyi geliyor dene istersen. Bezleri arasında en ucuzu da o

Bimin bezi bize iyi geliyor dene istersen. Bezleri arasında en ucuzu da o
Ben büyük oğlana molfix kullandım, o zaman sleepy yoktu. Küçüğe de molfixle başladım sonra sleepye geçtim, netten getirtince kampanya çok oluyordu, sonra bimi dediler onun dış yüzeyi naylon geldi bana, a101 in kini denedim onu beğendim ama, sleepye benziyor o. Islak mendili vs beğeniyorum sleepy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…