- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Erkeklere hiç böyle ayılmalı bayılmalı şeyleri konduramıyorum gözümde bile canlanamadıyapmaya çalışıyo ama yapamiyo ki
ona kaldiysak kara güne kaldık pawim
bi ara bişey yapmaya çalışırken elini kesti. derin kesmiş baya. banyoya gitti kesilen yeri aciyo bakiyo, dedim ki bakma rengin atmış zaten etkileniyosun. yok ya bişey olmaz dedi bi kere daha bakıp kucağıma bayıldı öküz gibi cussesiyle
Ay öldüm kız aha ha. Çok kötü güldüm vallahi. Benimkide benim kucağıma bayilmisti. Balayinda hemde. İkimiz birden yere dusmustuk.yapmaya çalışıyo ama yapamiyo ki
ona kaldiysak kara güne kaldık pawim
bi ara bişey yapmaya çalışırken elini kesti. derin kesmiş baya. banyoya gitti kesilen yeri aciyo bakiyo, dedim ki bakma rengin atmış zaten etkileniyosun. yok ya bişey olmaz dedi bi kere daha bakıp kucağıma bayıldı öküz gibi cussesiyle
Erkeklere hiç böyle ayılmalı bayılmalı şeyleri konduramıyorum gözümde bile canlanamadıAman o zaman uzak dursun o öyle işlerden
Aha ha. Ay öldüm duryaaa 1.80 kalipli adam 1.60 lik minnos benim kucağıma bayiliverdi pawim
o gün bugündür elletmiyom bişeye
Ay öldüm kız aha ha. Çok kötü güldüm vallahi. Benimkide benim kucağıma bayilmisti. Balayinda hemde. İkimiz birden yere dusmustuk.
Kan tuttu adamı.pat kucağıma düştü. Bende tasiyamadim. Bende düştüm. O 90 kilo ben 50. Otelin banyosunda adam kucağımda baygın öyle kalakaldiydimbiz bilememisiz bayilinca tutan cinsinden alcaktik terlik. gidip karısının kucağına bayilanlardan almışız
seninkine noldu da bayıldıydiahahaha alemler ya
Keşke güzel secseymistik gi. Prenses işte bunlar. Diyorum size. Bizde prensleri.biz bilememisiz bayilinca tutan cinsinden alcaktik terlik. gidip karısının kucağına bayilanlardan almışız
seninkine noldu da bayıldıydiahahaha alemler ya
Hülya koçyiğit gibi bayılmıyolar inşallahyaaa 1.80 kalipli adam 1.60 lik minnos benim kucağıma bayiliverdi pawim
o gün bugündür elletmiyom bişeye
A ha ha çok hoşsunkocana sildirmek de rahatlatırdı
Eline sağlık canım
Eline sağlık canımkolay gelsin tuvalet eğitiminde
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
3-4 gün verme tamamen gececekmi diye bak geçtiyse yoğurdu 3-4 gün üst üste ver tekrar çıkarsa ondandır ...denemesi uzun ama bebisi rahatlatırBen de onu düşündüm ama farklı bir şey yedirmedim. Yoğurdu 4 aylıktan beri yer. Bazen ağzının kenarları kızarır. Her zaman olmuyor. Acaba yoğurt mu yapıyor
Ben tutarım göbüşünü komşum sen gül yeterki
Keşke güzel secseymistik gi. Prenses işte bunlar. Diyorum size. Bizde prensleri.
Hülya koçyiğit gibi bayılmıyolar inşallah
Benimki niye çuval gibi yere yığılıyo kızvalla mali ayni donuk bakışlar. sen bayılmayi ölmek mi sandin diye cemkirik hissi uyandırma hepsi var
hülya koçyiğit kadar olmasa da bı Türkan Şoray gibi bayıldı
Benimki niye çuval gibi yere yığılıyo kızbak görüyon mu herşeyi kalas bu adamın
Bugün oturma odası baştannaşağı temizlendi camı kapısı silindi perdeler yıkandı koltuk altları düzenlendi tv dolabı düzenlendi17 mayıs ödevi
Ütü yapmak
İhtiyacı olanlar için yazlık kışlık ayırmak
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
Kardeşim vardı 2 günde bitirdik canımÇok mesud olurum
Eline sağlık canım
Kolay gelsin
Ooo senin mutfak büyüktü, kolay gelsin
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Off Offf
Eline sağlık canım
Bak yine tembelliğe teşvik
Yok yok benim ki zahmetli, halı gibi. Değişicem pilastikler var basit hemen suya tut bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?