Düzenli Evimiz & Hayatımız

Erkeklere hiç böyle ayılmalı bayılmalı şeyleri konduramıyorum gözümde bile canlanamadı Aman o zaman uzak dursun o öyle işlerden

Ay öldüm kız aha ha. Çok kötü güldüm vallahi. Benimkide benim kucağıma bayilmisti. Balayinda hemde. İkimiz birden yere dusmustuk.

Erkeklere hiç böyle ayılmalı bayılmalı şeyleri konduramıyorum gözümde bile canlanamadı Aman o zaman uzak dursun o öyle işlerden

yaaa 1.80 kalipli adam 1.60 lik minnos benim kucağıma bayiliverdi pawim
o gün bugündür elletmiyom bişeye

Ay öldüm kız aha ha. Çok kötü güldüm vallahi. Benimkide benim kucağıma bayilmisti. Balayinda hemde. İkimiz birden yere dusmustuk.

biz bilememisiz bayilinca tutan cinsinden alcaktik terlik. gidip karısının kucağına bayilanlardan almışız

seninkine noldu da bayıldıydi ahahaha alemler ya

biz bilememisiz bayilinca tutan cinsinden alcaktik terlik. gidip karısının kucağına bayilanlardan almışız

seninkine noldu da bayıldıydi ahahaha alemler ya
Kan tuttu adamı.pat kucağıma düştü. Bende tasiyamadim. Bende düştüm. O 90 kilo ben 50. Otelin banyosunda adam kucağımda baygın öyle kalakaldiydim

Ben de onu düşündüm ama farklı bir şey yedirmedim. Yoğurdu 4 aylıktan beri yer. Bazen ağzının kenarları kızarır. Her zaman olmuyor. Acaba yoğurt mu yapıyor
3-4 gün verme tamamen gececekmi diye bak geçtiyse yoğurdu 3-4 gün üst üste ver tekrar çıkarsa ondandır ...denemesi uzun ama bebisi rahatlatır

valla mali ayni donuk bakışlar. sen bayılmayi ölmek mi sandin diye cemkirik hissi uyandırma hepsi var
hülya koçyiğit kadar olmasa da bı Türkan Şoray gibi bayıldı
Benimki niye çuval gibi yere yığılıyo kız bak görüyon mu herşeyi kalas bu adamın

Benimki niye çuval gibi yere yığılıyo kız bak görüyon mu herşeyi kalas bu adamın

ben yigido kendimi öne atip yakaladim salon beyfendisi kartal tibet gibi de ondan

seninki de mi bayılıyo bütün premsesleri biz almışız terliksuu haklı

Kardeşim vardı 2 günde bitirdik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…