• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben yine hiçbirşey yapamadım, 1 posta çamaşır yıkadım daha asamadım bile :)
Kayinvalidemin misafirleri kalabalıktı, yaşıt kızları topladım bize getirdim. Ben bugün hicbirsey yapamam daha, ancak gece yatarken kitap okuma ödevimi yapacagim. Herkese iyi akşamlar :)
Misafirle ilgilenmek başlı başına bir iş zaten canım 😊
Canım eşim beni duraktan alırken akşam ezanı okunuyordu. 8-8.30 arası eve geldim yemek yedik masayı topladım. Tuvalet ve mutfak çöplerini boşalttım küçük oğlumun odasına ve yatak odamıza sinek kovucu taktım. Islak banyo paspaslarını değiştirdim. Bitmiş tuvalet kağıtlarının yerine yenilerini taktım. Evdeki çantaları temizledim.. biliyor Musun efooo negocum akşamları çok yorgun oluyordum bu kadar işi de senin gayretinle yapıyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ellerine sağlık canım 😍 faydam oluyorsa ne mutlu, siz istemeseniz ben zorla yaptıramam ki ❤️
Ben de işten geldim yemek yaptım.oglani yikadim.sabah erken kalkip giyeceğim kıyafetleri utuleyecegim.allah hayırlısıyla Perşembe akşam iş cikisini gormek nasip etsin.cok amin.yarin oğlumun dogum günü.cuma akşam kutlayacagiz Allah nasip ederse.ne ara temizlik yapıp hazırlancamm bilmiyorum.herkese iyi geceler.
Allah kolaylık versin canım

Günaydın canım..

Şuan dayak yemiş gibiyim. Kendime bir geleyim , yaparım insaAllah..

Sabah sabah aç karnına şu kan ilacını içmek. 🤢🤢 İşkence resmen..

Yapmam gereken ütüyü görseniz 😮🙄 4 parça beni kesmez ama bir yerden başlayayım 😅

Utuyu yaptim 2parca oğlana 2 parça bana🤣diğer ödevi de düşüneceğim bakalım😍

Günaydın 💚💚
Temizlik icin yardımcı abla geldi,koltuklari siliyor, kurusun diye önce, perdeleri de çıkardı benlik bir durum yok kafa rahat ama o 4 parca ütüyü yapacağım 😂😂😂😂 dun baya ütüledim boyun fıtığım var mahvoldum devamini eşim yapti. Yapmaz olaydi😂😂
Zaten cok az kaldi 8 9 parça kadar.
Bugun yemek yapmam bu tantana da haliyle.

Günaydın 💚💚
Temizlik icin yardımcı abla geldi,koltuklari siliyor, kurusun diye önce, perdeleri de çıkardı benlik bir durum yok kafa rahat ama o 4 parca ütüyü yapacağım 😂😂😂😂 dun baya ütüledim boyun fıtığım var mahvoldum devamini eşim yapti. Yapmaz olaydi😂😂
Zaten cok az kaldi 8 9 parça kadar.
Bugun yemek yapmam bu tantana da haliyle.
Kolay gelsin ❤❤

Back
X