3 4 tepeleme yemek kaşığı mayaya azar azar su ekleyip parmaklarımla ez kuzum.şampuan kıvamına gelince tamamdır.saç diplerine sür streçle ya da naylon poşetle sar.yarım saat falan beklet.sonra yıka.bu kadar.
Başka nereni kesicen kız
Kesmeyeceğim de anlarsın yaa3 4 tepeleme yemek kaşığı mayaya azar azar su ekleyip parmaklarımla ez kuzum.şampuan kıvamına gelince tamamdır.saç diplerine sür streçle ya da naylon poşetle sar.yarım saat falan beklet.sonra yıka.bu kadar.
Başka nereni kesicen kız
Dur epilasyon gününe bakim hemen.Kesmeyeceğim de anlarsın yaa
Saç kesmek iyi gelecek dedin ya azaltmak isterken diğer taraflar gurlesmesin
Bu ayın epilasyon günü geçmiş kuzum haziranınki de daha yayınlanmadı.çok acil değilse bekle derim bi bi hafta 10 günKesmeyeceğim de anlarsın yaa
Saç kesmek iyi gelecek dedin ya azaltmak isterken diğer taraflar gurlesmesin
Biraz acilBu ayın epilasyon günü geçmiş kuzum haziranınki de daha yayınlanmadı.çok acil değilse bekle derim bi bi hafta 10 gün
Bayılırım büyük mutfaklaraBenim mutfağın sadece oturma kısmı bitti, oda bir oda kadar büyük zaten
İki odanın da tülü yıkandı astım, yükleri değişmeyi düşündüğüm için öyle oldu, bakalım mutfağa uyacak mı:KK17
Dolap kısmına geçicem
Bilmiyorum, arada böyle midem de karnım da şişkinlik ağrı oluyorNoldu sana
Yok bacım bizde kocamKurul sen değil miydin gı?
Geçmiş olsun canım, önce sağlık gerisi hallolurBen bugün hicbir şey yapamadım canım cok sıkkın oğlum dün 18 ay aşısı öldü gecede gündüzde ne uyudu biraz ateş ve bolca huysuzluk mahvoldum...umarım yarına toparlanır da bir gün arayla yetişirim
Sen neredeydin acep biz konuşurkenNe çok konuşmuşsunuz
Yook bu olmadı hiç, hemen elinde ki dondurmayı bırak ve mutfağı toplaNegoo reisim kokmaz mi tabi ki de kokuyor günlük balkon ve ördeğin bulunduğu kutuyu temizliyorum((
Bu arada yemeğimi yemişim boooyle ayirmisim bacagimi
Ama nasıl ayırmak
Böyle az daha ayirsam bebe doğacak o derece
Almışım elime dondurmamı tv izliyom mutfakmis bulasikmis bana ne diyorum o derece ...
Hatta şu videoda ki gibiyim
Hep aynıyız musluk, serbest gün de bir kere çıktım daha da çıkmam, canım hiç istemiyor :/Böyle nasıl desem bi mutsuz bi hareketsiz bi uykulu bi kasvetli ki içim anlatamam. Şu yasaklar bebelere kalksada bi dışarı çıksak istediğimiz zaman böyle olunca serbest günde de çıkmıyorum :/ deliyim galiba
Acilse yap kuzum haziranınki gelene kadar bi nebze uzamış olurlar belki.o zaman gene alırsınBiraz acil
Gülme gız
Tüh kötü olmuş ben kreşlerin açılmasına da üzüldümpazartesi iş başı yapıyorum sanırım kızlar
1 Haziran'da kresler acilacakmis
Yemeği çok mu kaçırdın naptınBilmiyorum, arada böyle midem de karnım da şişkinlik ağrı oluyor
Yok bacım bizde kocam
Geçmiş olsun canım, önce sağlık gerisi hallolur
Sen neredeydin acep biz konuşurken
Yook bu olmadı hiç, hemen elinde ki dondurmayı bırak ve mutfağı topla
Hep aynıyız musluk, serbest gün de bir kere çıktım daha da çıkmam, canım hiç istemiyor :/
İyi mi kötü müpazartesi iş başı yapıyorum sanırım kızlar
1 Haziran'da kresler acilacakmis
Tüh kötü olmuş ben kreşlerin açılmasına da üzüldüm
bugünlük yaptiklarinizi yazmayin kiskancam gibi hissediyorum
cocuklari uyutup yapmayi dusunuyorum amaMutfaktayım hala geç başladım ayşo yapcan mı sende bişeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?