cocuklari uyutup yapmayi dusunuyorum ama
aa gece mi boyucaksinizGece işi ovvsalonu topladık bizde boya için yemek falan gündüz bişey yapamadım
Şöyle iki triplen sessiz sedasız otur, ne oldu derse tüllere cağnım yandı deyiverbacım bizde kocam
Çok sağ ol canım inşallah çabucak toparlanırGeçmiş olsun canım
aa gece mi boyucaksiniz
kolay gelsinnYok ya hemen olmuyoki çatlak vardı sıvada eylülde depremden sonra olmuştu.
Onları doldurcaz kuruyacak.
Sonra zımpara sonra boya.
Perdeleri falan indirdik işte.
İnşallah bakabilir eşin bence en korkunç yer çocuk bu yalar bile her yerieşim de çok sinirlendi pawim
evde olcaksan götürme dedim ben de.
ama yapacak bişey yok kim bilir ne kadar iş yığıldı
masam tozdan görünmüyodur. ciceklerim de kurumustur
Sağol canım,eline sağlık mehlikam:) sen mi üç çocuklusun ben mi belli değil
ben daha girisemedim. şöyle bi toparladim mutfağı sadece:)
Sağol canım,
Ben de çoğu zaman bir süpürüyorum sadece,
Yok canım yemeği zor yaptım, durmadı oğlum, cocuklar ben yemek yaparken ana kucağında sürüyerek gezdirdiler evin içinde öyle durdu biraz,olsun maşallah:) sonrasında is yapmaya devam ettin mi
Yok canım yemeği zor yaptım, durmadı oğlum, cocuklar ben yemek yaparken ana kucağında sürüyerek gezdirdiler evin içinde öyle durdu biraz,
Az önce de banyo yaptırdık emerek uyuyor şimdi sağ kolumun üstünde zor yazıyorum şuan, kolum ağrıdı ağırlığından
Tamam canım teşekkür ederim tekrar. Bunlara nereden bakıyorsun bu aradaAcilse yap kuzum haziranınki gelene kadar bi nebze uzamış olurlar belki.o zaman gene alırsın
Erken oldu sanki yaapazartesi iş başı yapıyorum sanırım kızlar
1 Haziran'da kresler acilacakmis
İnşallah bakabilir eşin bence en korkunç yer çocuk bu yalar bile her yeri
Erken oldu sanki yaa
Sağol canım, öyle böyle yaptık işteAllah kolaylık versin canım ya en azından işlerini halletmissin dururken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?