Düzenli Evimiz & Hayatımız

tüm evi süpürdüm sildim
Tüm mobilyaların Tozunu aldım
Koltuk ve sandalye örtüleriNi söktüm yarın yıkayacam
Tüm paspasları yıkadım ( banyo dahil) (mutfak hariç) kurudu tekrar serdim
Banyo paspasını değiştirdim
Küvet wc lavaboyu yıkadım
Banyo aynasını sildim
Banyo Yerlerini sildim
Ocağı sildim
Mutfak tezgah üzerini cifledim
zigon sehpalarını sildim
Ayakkabılığı düzenledim
Akşam için hazırlık yaptım ve mutfağı topladım

ya kres hastalığı bile yasamamisti kres çok muntazam özenli ve temiz. benim çalıştığım yer de sıkıntılı pawim.

Allah büyük
eşimin bakmak yerine krese götüreceğine eminim nerdeyse :)
Üzüldüm gi şamdanım. Çocuğa birşey olmazda sen de çok çok dikkat et bari. Allah'a emanetsiniz

eminim sevaba girmissindir biriktir biriktir sonu yok ki
ellerine sağlık canım:)
Yani islevi olmayan seyler
Kristal takimi var mesela kahve bardagindan fincanina kadar
Atalim diyorum annem onlari inekleri sagip sutunu satip almisti kiyamam diyor bir gun o tabkalrda ne yemek yenildi ne de fincaninda kahve icildi
İyi yapmışsın, zaten o eşyalar oyalıyor insanı
Aynen 2 cop poseti gereksiz ivir zivir attim. Dolap ferahladi yuzune renk geldi
Yok ya hemen olmuyoki çatlak vardı sıvada eylülde depremden sonra olmuştu.
Onları doldurcaz kuruyacak.
Sonra zımpara sonra boya.
Perdeleri falan indirdik işte.
Oy boya isi cok zor ya tum ev alt ust oluyr. Kolay gelsin bonus

Üzüldüm gi şamdanım. Çocuğa birşey olmazda sen de çok çok dikkat et bari. Allah'a emanetsiniz

üzülme kız:) zaten olacaktı bi zaman:)

Allah korusun hepimizi. biz tedbirimizi alalim gerisi nasip:)

babannem de annen gibiydi her gördüğü tabağı çanağı bardağı alir sonra vitrinde mutfakta saklardi
mübarek dolaplarda eskitti herşeyi

Aynen bende kullanmaya kiyamadiklarini hep kullanima actim yazik kullanmadiktan snra zahmetten baska bir islevi yok ki esyanin

İdari izinlerin kalkmasına çok üzüldüm,öyle böyle değil, tüm moralim alt üst oldu
Ben çok sevindim. 3kişinin yoğun işini tek başıma yapıp 2 kişiyi eğitmek zorundaydım ve sayısız insana da tek başıma cevap yetiştirmek zorundaydım. Ve cevap verdiğim insanlar geri en az 3 kez gelip aynı soruyu soruyordu ve ben sabırla aynı cevapları veriyordum. Ne kadar sevindiğimi anlatabildimmi bilemiyorum

Mutfak maddeleri :

Perdesi yıkanacak
O arada camı silinecek
Kapısı silinecek, balkon kapısı da
Avize silinecek
Kombi silinecek (kombi borusu da)
Petek silinecek
Duvar da fayans varsa silinecek
Masa sandalye silinecek
Buzdolabı iç dış temizlenecek
Kiler dolabı vs varsa silinip, düzenlenecek
Dolap içleri ve dışı silinecek
Kırık, dökük fazlalıklar atılacak
Fırın, bulaşık makinesi vs iç dış temizlenecek, çekilip altları sağı solu silinecek
Yerler silinecek
Halısı gerekirse silinecek veya yıkamaya verilecek

Çok tatliş işaretlemişsin

Ben idari izin hiç yapmadım,doğum iznindeyim yeni bitti, süt ixni olanlar da idari izin kapsamında benim doğum iznim bitti idari izinler kalktı malesef,
Bebeğe bakacak kimse yok ve bu ortamda bebekle ise gidip gelmekte büyük sorun, senelik iznini kullanacam bir ay, sonrasında görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler

Bizim kurumda dönüşümlü çalışma sistemi vardı esnek çalışma döneminde,idari izinli kimse yok çalıştığım büroda ve haftada bir gün çalışıyordu arkadaşlar,yani normalde 5 kişinin yaptığı işi bir kişi yapıyordu
Siz her gün işe gidiyordaniz haklısınız

İşin içinde bebek varsa iş değişir tabi. Hepimiz onlar için çalışıyoruz sonuçta. Bugünüm güzel geçmişti aslında. İlk defa yemek molası verebilmiştim. Ama yarında işe gideceğim ve stresten uyuyamadım. Hergün gitmiyoruz bi gün gidip bi gün gitmiyoruz normalde. Evdede iş yaptım ben yetişmeyince. Çok sabahladım. Bayramlarda dinlendim. Koronadan dolayı böyle oldu. Geçer elbet bu günlerde sağlıkla inşallah. Buna da şükür. Evde olmak da güzeldi. Değişik bişey yaşadık. Allah beterlerinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…