- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Aminnben bekliyodum aslinda öne cekilmesini fesleğenim:) ama inşallah herşey tastamam olur pazartesiye kadar
Deterjan yerim düzenli ama ilaç çekmeceme bakayım tarihi geçmiş olanlar varsa atayım29 mayıs ödevi
İlaçları düzenlemek
Deterjan koyulan yeri düzenlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
@74FRIDA
@Gelincik78
@KeriminHilali
@mehlika nur
Evimizdeki ilaçlar sadece bebeğine calpol ve bize bir ağrı kesici geri herşey kullandıktan sonra çöpe gider ne de olsa her seferinde tekrar doktora gidiyoruz o yüzden bir ödev var bana29 mayıs ödevi
İlaçları düzenlemek
Deterjan koyulan yeri düzenlemek
@malii
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@happy_mom_
@CKbeautyandsheer
@zeynebzeyneb
@chentiq
@74FRIDA
@Gelincik78
@KeriminHilali
@mehlika nur
Progesteron mu kalçadanDeterjan yerim düzenli ama ilaç çekmeceme bakayım tarihi geçmiş olanlar varsa atayımiğneye gidicem birazdan kahvaltı yapıyorum gün erken başladı. Akşamdan kalan Mutfağı topladım kalkar kalkmaz
Neden kiGünaydın
Artık iş yeri bilgisayarından kk girişi yasaklandı.
O yüzden daha az giriş yapabilicem sanırım.
Nego temizliğe inşallah yarın başlayabileceğim.
Yaptıkça yazarım.
Inşallah olmazkk birinci noteri ım Allah yardımcınız olsun, dikkat et
Ya tedbirleri kaldırıyorlar, ikinci dalga fena vuracak gibi geliyor bana
Allah korusun oğlunu samdan, çocuğuna bakacak kimsesi olmayanlar için kötü oldu şu dönem depazartesi iş başı yapıyorum sanırım kızlar
1 Haziran'da kresler acilacakmis
Bilmiyorum canımYemeği çok mu kaçırdın naptın
Kendim hallettim canımŞöyle iki triplen sessiz sedasız otur, ne oldu derse tüllere cağnım yandı deyiverPerdeler cepte Negoo
Eşim de esnek mesai yapıyordu bazen de hafta sonu bile gitti. Bebeğini çocuğunı kreşe vermek zorunda olanlar için zor bir durum, şu ortam da güvenip de çocuğu nasıl bırakacaklar :/İşin içinde bebek varsa iş değişir tabi. Hepimiz onlar için çalışıyoruz sonuçta. Bugünüm güzel geçmişti aslında. İlk defa yemek molası verebilmiştim. Ama yarında işe gideceğim ve stresten uyuyamadım. Hergün gitmiyoruz bi gün gidip bi gün gitmiyoruz normalde. Evdede iş yaptım ben yetişmeyince. Çok sabahladım. Bayramlarda dinlendim. Koronadan dolayı böyle oldu. Geçer elbet bu günlerde sağlıkla inşallah. Buna da şükür. Evde olmak da güzeldi. Değişik bişey yaşadık. Allah beterlerinden korusun.
GünaydınGünaydın kızlar cumamız mübarek olsun
GünaydınGünaydın
GünaydınHerkese gunaydinnn
Tamam canımGünaydın
Artık iş yeri bilgisayarından kk girişi yasaklandı.
O yüzden daha az giriş yapabilicem sanırım.
Nego temizliğe inşallah yarın başlayabileceğim.
Yaptıkça yazarım.
Emeklerinin sonucu güzel olsun inşallah canımDeterjan yerim düzenli ama ilaç çekmeceme bakayım tarihi geçmiş olanlar varsa atayımiğneye gidicem birazdan kahvaltı yapıyorum gün erken başladı. Akşamdan kalan Mutfağı topladım kalkar kalkmaz
İki ödev verdim ya canım, ilaçları bitmemiş halde çöpe atma yalnız çok riskli bir durum :/Evimizdeki ilaçlar sadece bebeğine calpol ve bize bir ağrı kesici geri herşey kullandıktan sonra çöpe gider ne de olsa her seferinde tekrar doktora gidiyoruz o yüzden bir ödev var bana
GünaydınGunaydın herkesee
İnşaallahInşallah olmaz
Onu geçtim de şehirler arası yasak kalkmasaydı. Giriş çıkış olmadıkça daha erken biterdi sanki. Ama devletimiz ne düşündü bilemiyorumİnşaallah
Vaka sayısı sıfırlanmadan veya en azından kontrol altına alınmadan avm, iş yerlerini açmasalardı iyiydi
kk birinci noteri ım Allah yardımcınız olsun, dikkat et
Ya tedbirleri kaldırıyorlar, ikinci dalga fena vuracak gibi geliyor bana
Allah yardımcımız olsun, eylül de açılacak okuldan bile korkuyorum. Eşim alış artık diyor, bundan sonra dünya böyle, savaşlar böyle, virüsler salgınlar...
Progestan cnm karşılamasa ne yazar dünyanın parasını ödeyip duruyom alıştımProgesteron mu kalçadanonun karından yapılanı da var sgk karşılamıyor ama canım
Allah yardımcımız olsun, eylül de açılacak okuldan bile korkuyorum. Eşim alış artık diyor, bundan sonra dünya böyle, savaşlar böyle, virüsler salgınlar...
Aynen dün bende eşime onu söyledim millet direk sahile giderya yasak kalksa millet parktan gezmeden başını alamaz diye kaldirmadilar bence.
bi iki haftaya o da kalkar belki
ramazanda gizli gizli mukabele yapıp mahalle karantinaya aldiran yurdum insanı evde oturur mu yasak kalksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?