Düzenli Evimiz & Hayatımız

Deterjan yerim düzenli ama ilaç çekmeceme bakayım tarihi geçmiş olanlar varsa atayım iğneye gidicem birazdan kahvaltı yapıyorum gün erken başladı. Akşamdan kalan Mutfağı topladım kalkar kalkmaz
Progesteron mu kalçadan onun karından yapılanı da var sgk karşılamıyor ama canım

pazartesi iş başı yapıyorum sanırım kızlar
1 Haziran'da kresler acilacakmis
Allah korusun oğlunu samdan, çocuğuna bakacak kimsesi olmayanlar için kötü oldu şu dönem de
Yemeği çok mu kaçırdın naptın
Bilmiyorum canım
Şöyle iki triplen sessiz sedasız otur, ne oldu derse tüllere cağnım yandı deyiver Perdeler cepte Negoo
Kendim hallettim canım
Eşim de esnek mesai yapıyordu bazen de hafta sonu bile gitti. Bebeğini çocuğunı kreşe vermek zorunda olanlar için zor bir durum, şu ortam da güvenip de çocuğu nasıl bırakacaklar :/
Günaydın kızlar cumamız mübarek olsun
Günaydın
Günaydın
Herkese gunaydinnn
Günaydın
Günaydın
Artık iş yeri bilgisayarından kk girişi yasaklandı.
O yüzden daha az giriş yapabilicem sanırım.

Nego temizliğe inşallah yarın başlayabileceğim.
Yaptıkça yazarım.
Tamam canım
Deterjan yerim düzenli ama ilaç çekmeceme bakayım tarihi geçmiş olanlar varsa atayım iğneye gidicem birazdan kahvaltı yapıyorum gün erken başladı. Akşamdan kalan Mutfağı topladım kalkar kalkmaz
Emeklerinin sonucu güzel olsun inşallah canım
Evimizdeki ilaçlar sadece bebeğine calpol ve bize bir ağrı kesici geri herşey kullandıktan sonra çöpe gider ne de olsa her seferinde tekrar doktora gidiyoruz o yüzden bir ödev var bana
İki ödev verdim ya canım, ilaçları bitmemiş halde çöpe atma yalnız çok riskli bir durum :/
O zaman sen bir kıyafet yeri düzenle
Gunaydın herkesee
Günaydın

İnşaallah
Vaka sayısı sıfırlanmadan veya en azından kontrol altına alınmadan avm, iş yerlerini açmasalardı iyiydi
Onu geçtim de şehirler arası yasak kalkmasaydı. Giriş çıkış olmadıkça daha erken biterdi sanki. Ama devletimiz ne düşündü bilemiyorum

kk birinci noteri ım Allah yardımcınız olsun, dikkat et

Ya tedbirleri kaldırıyorlar, ikinci dalga fena vuracak gibi geliyor bana

teşekkür ederim canım
zaten dezenfektanim vardı. geri ise götürürüm.

Corona Türkiye de yokken de tedbirliydik biz is yerindekilerle. sürekli ellerimizi yıkayıp dikkat ediyoduk. çok şükür iş yerindekiler çok bilinçliler

Allah yardımcımız olsun, eylül de açılacak okuldan bile korkuyorum. Eşim alış artık diyor, bundan sonra dünya böyle, savaşlar böyle, virüsler salgınlar...

tabi negom. ben bu yazdan değil de kıştan korkuyorum. eşin haklı maalesef

tv de bi uzman da bu şekilde olan salgın hastalıklar artacak. son yıllarda ciddi artış var demişti.

Progesteron mu kalçadan onun karından yapılanı da var sgk karşılamıyor ama canım
Progestan cnm karşılamasa ne yazar dünyanın parasını ödeyip duruyom alıştım doktorum kalçadan olanı öneriyo şuanlık. Daha önce göbeğe çevirmiştik onu belirli haftadan sonra

kk birinci noteri kreşler açılıyor ama 0-18 yaş arası yasak devam ediyor kreşe kim gidecek biz mi

ya yasak kalksa millet parktan gezmeden başını alamaz diye kaldirmadilar bence.

bi iki haftaya o da kalkar belki
ramazanda gizli gizli mukabele yapıp mahalle karantinaya aldiran yurdum insanı evde oturur mu yasak kalksa

Allah yardımcımız olsun, eylül de açılacak okuldan bile korkuyorum. Eşim alış artık diyor, bundan sonra dünya böyle, savaşlar böyle, virüsler salgınlar...

Bende korkuyorum okuldan. Uzaktan eğitimi bitirmiycekler biraz okuldan biraz evden gibi bi durum olursa 1.sınıfa gidecekler napıcak tamda son ay belki 1 e göndeririz diyodum.
Olmadı hiç göndermiycem tekrar ana sınıfınada gitmiycek ama öbürü napıcak

ya yasak kalksa millet parktan gezmeden başını alamaz diye kaldirmadilar bence.

bi iki haftaya o da kalkar belki
ramazanda gizli gizli mukabele yapıp mahalle karantinaya aldiran yurdum insanı evde oturur mu yasak kalksa
Aynen dün bende eşime onu söyledim millet direk sahile gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…