Sayılır canım, yeni yaptığın zaman muaf oluyorsunIki gun once sildim sayilir mi
Bu is muhtesemmisSayılır canım, yeni yaptığın zaman muaf oluyorsun
Ooo super tam isime geldi kapimin silinmesi lazmdi. Bugun madde yapmadm ama biraz is guc yapmam.lazim. hepjmize kolay gelsn kizlar
Geldim balım. Günaydın
Çok sağol canım teşekkür ederim❤Nice nice mutlu senelere inşallah hep sev hep Sevil
Çok sağol canım teşekkür ederim❤
Teşekkkür ederim canım ❤nice mutlu senelere, hep mutlu olun inşallah
Merhaba herkese
Bugün kızımla dışarıya çıktık, güzel bir doğum günü kahvaltısı yaptık :)
geldik, evi süpürdüm, toparladım. Balkonu yıkadım.
Şimdi kızımı uyutacağım :)
dış kapıyı da o uyuyunca sileceğim
Allah kızına hayırlı,sağlıklı ömürler versin annesi,hep beraber mutlu yaşlarını görün ❤nice mutlu senelere, hep mutlu olun inşallah
Merhaba herkese
Bugün kızımla dışarıya çıktık, güzel bir doğum günü kahvaltısı yaptık :)
geldik, evi süpürdüm, toparladım. Balkonu yıkadım.
Şimdi kızımı uyutacağım :)
dış kapıyı da o uyuyunca sileceğim
Allah kızına hayırlı,sağlıklı ömürler versin annesi,hep beraber mutlu yaşlarını görün ❤
Hakkında hayırlısı olsun canım..Herkese günaydın haber vermek istedim bugün bardağı taşıran son damla oldu annemi aradım anlattım şu an taksideyiz kardeşimle otogara giidyoruz
Ne olur dua edin korkunç bir gundeyim
Herkese günaydın haber vermek istedim bugün bardağı taşıran son damla oldu annemi aradım anlattım şu an taksideyiz kardeşimle otogara giidyoruz
Canım Allah yardımcın olsun, ne olduğunu yaz müsait olunca.Herkese günaydın haber vermek istedim bugün bardağı taşıran son damla oldu annemi aradım anlattım şu an taksideyiz kardeşimle otogara giidyoruz
I inessa armand doğum günü kutlu olsun kızının, nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllarınız olsun birlikte
Amin canıminşallah canım benim... Hepimizin evlatları mutlu sağlıklı olsunlar inşallah, biz de görelim büyüyüp kimseye muhtaç olmadan yaşadıkları günleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?