Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa kızlar benim ütüm kaldı bugün tembellik var üzerimde
Evi süpürdüm şimdi silicem toz alıcam
Bulaşık makinesi çalıştırıldı
Çaydanlığımı poşetle cifledim içim rahatladı
Çamaşır makinesi de bitti onalr asılacak
Bi posta çamaşır katlanacak
Ayyy fenalık bastı

Benim ütüm yarına kaldı

Kızlar temizlik için abla geldi. Abla da değilde 2 yas büyükmüş benden
Balkonlar yıkandı.
Camlar silindi
Balkonun telleri yıkandı
Perdeler yıkandı asıldı
Oturma odasinin koltukları silindi,kirlent kılıfları yıkandı
Toz alındı
Banyo temizlendi dusakabin lavabo vs
Mutfak dolaplarının dışı ve beyaz esyalar silindi
Yerler silindi
12 saatte bitti iş,evim büyük,salonun sadece tozunu alip yerleri sileyim yetistiremem dedi. Bundan sonra düzenli gelecek haftada 1. O yüzden koltuklarını haftaya siler. Zaten salon tertemiz çünkü orada oturulmuyor
Ödevimi de yaptım
Simdi temizlik bezleri yıkanıyor.
Kuru dolma yaptim 10 tane falan yedim 45 kiloyum kimse inanmaz yaptığım yanlis ama napayim oyy bu boğazım
Yarın ki ödevi merak ediyorum ama ben bence ödevden muafim bi 3 5 gün mis gibi yumusatici kokuyor ev dunya varmis yahu
Simdi gidip sigara alcam
Buyrun kahve ısmarlayım :)))

Hadi geçmiş olsun.

23 yaşındayım okul bitti 8 ay çalışıp evlendim başka şehire geldim şimdi işsizim evde hapsolmuş bir vaziyetteyim
Nice nice mutlu senelere inşallah hep sev hep Sevil

Ben bugünün ödevlerini yapamadım maalesef sıcaktan baygınlık geçiriyorum resmen evde eşimde gececiydi o uyurken bende bol bol uyudum gün içinde yarın kendimi zinde hissedersem yaparım artık

Yere yattım ayaklarımı cekyata dayadim biraz dinleyim ya ..
Nego Görev tamam patron hemide 10 parça ütü
Diğer yaptığım işler mutfak toplandı süpürdüm balkon yıkadım evin her tarafı şöyle bir toplandı banyo tuvalet vyikadim kuru fasulye pişirdim kardeşim çok sever onu çağırdım yedik çayımızı içtik gitti mutfak toplandı çocuklar yıkandı uyutuldu . kabak tatlısı koydum pişiyor yarına

Günaydın kızlar

5 maddemi yazayim

Giyinme odası/dolabı düzenlemek
camasirlari yerlestirmek
Oğlumun odasındaki dolabı duzenlemek(bir tarafı yüklük gibi orayı indireceğim ne var ne yok)
Supurge yapmak
Bi de günün ödevi ne çıkarsa bahtimiza:)

günaydin
dünkü görevlerim.
ocak temizleme
tezgah temizleme
bulaşık makineyi doldurma çalıştırma
çamaşirlari makineye atma.
evi süpürme.
kızımın dagilan oyuncaklari toplama.
bu kadar:) rahat huzur hissettim
sabah
bulaşık makineyi boşaltma
Çamaşir dişariya asma.
kızımın çantasini hazirlama.( bugün anneannesinde)

ben oğlanın uyumasını bekliyorum liste için
evi süpürdüm
çamaşır yikadim astim
bulaşık makinesi bosaltip doldurdum
oğlanın odasını topladim
yemek yaptım
çocuğu yikadim her aksamki gibi
Kizlar biraz uyumsuz oldu ama serin yiyecek istedgmz icin karisik domates soslu kizartma yogurtlu sarimsakli makarna ve mozaik pasta yaptim
Koşturmacayla geçen bir gün daha...

yaptığım işler sadece kahvaltı hazırlamak, ve annemde yemeğin bulaştığını yıkamak.
Ben utulelenecek ne varsa utuledim aynalari sildim halılardaki lekeleri vanishle sildim makineye camasir attim camasir katladim bakalim yarinki ödev ne olacak cok iyi oldu ne zamandir ütü isini erteliyodum odev isi iyi geldi bana
Hepinizin ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…