Düzenli Evimiz & Hayatımız

Böyle birine dönmek bile bile eziyeti kabul etmek olur.
Ailem şimdi gel durma orda dediler ama bakalım son durumda ne düşünecekler
Eğer kendini haklı çıkarmaya kalkarlarsa annemler inanır mı bilmiyorum
Aranamasam bile özel hastaneye girip çalışmayı düşünüyorum
Boşanma süreci nasıl olacak bilmiyorum Allah büyük

Ben de yaptıklarimı yazayim

Mutfak ve salon
Bulaşıklar makinaya yerleştirildi
Tezgah toplandı silindi
Süpürge yapıldı

Çocuk odası
Yukluk dolabi boşaltıldı düzenlendi verilecek atılacaklar ayrıldı

Oturma odası
Kanepeler son kez cekildi altlari supuruldu (yarin bir gun almaya gelecekler satildilar)

Yatak odası
Yatak toplandı
Giyinme odası duzenlendi .
Çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
1 makina çamaşır yıkandı asıldı

Kalan işler
Bulaşık makinası boşaltmak
Ütü dun yaptım ama bir kaç parca daha cıktı biriktirmwden onlari da yapacagim
Günün odevi

Şimdi acabaların, korkuların olacak çok normal. Bize anlattığın kadarını biliyoruz biz tabi ki. Düzelir diyebiliyor musun? Kocan narsist birine benziyor, böylesi ne hatasını kabul eder ne tedavi olur.
Yaşın gerçekten çok genç ve çocuk olmaması şu durumda nasıl büyük bir şans senin için tahmin bile edemezsin. Sırf çocuğu olduğu için mesleği desteği olmadığı için ömrü tükenen bu eziyetlere katlanan binlerce kadın var.
Ailenle sakince konuşursunuz, kocan tedavi olurum evet hatalarım var şans ver diye gerçekten adım atarsa düşünürsün belki bilemiyorum ama şahsi fikrim ömrüne yazık.

Yani şu kız aileleri de olayı neden görmek istemez, anlamıyorum.. (ona inanirlar mi dediğin içn söylüyorum.)
Zaten ailen en başta bu kadar yüz vererek hata yapmış. Kocanin da bir tarafı kalkmış nankörlük diz boyu..
Bu süreçte güçlü ol sadece...

Çok az kaldı 1 saate evde oluruz inşallah
Babam alacak gardan sesi baya kötü geliyordu annem de aksine baya güçlü konuşuyor
Evladı üzgün üzülmez mi baban, çok normal. Senin için üzülüyor o da, mutlu olmadığını duymak üzmüştür

Dunde sordum ama cevap verdgni gormedim severrk mi evlendin cocugunu gormedgni biliyor muydun evlenmeden hc dusunmedinmi yada kmse uyarmadimi bu adamda merhamet olsa cocgnu gorur diye

Dunde sordum ama cevap verdgni gormedim severrk mi evlendin cocugunu gormedgni biliyor muydun evlenmeden hc dusunmedinmi yada kmse uyarmadimi bu adamda merhamet olsa cocgnu gorur diye
Öncelikle ailemin yanındayım şu an
Severek evlendim çocuğumu 2 3 ayda bir görüyorum diyordu
Hiçbir akrabasıyla görüşmüyor annesi babası ölmüş
Ve şu an ailem şaşkınlık içinde kendini bize mikemmel tanıttı diye
Psikopatlardan dışardan çok kibar çok zeki saygılı görünürmüş ya zaten içine girmeden anlaşılmadı

Ben utulelenecek ne varsa utuledim aynalari sildim halılardaki lekeleri vanishle sildim makineye camasir attim camasir katladim bakalim yarinki ödev ne olacak cok iyi oldu ne zamandir ütü isini erteliyodum odev isi iyi geldi bana
Koltuk ve duvar lekelerini neyle siliyorsun bende izi kalıyor

Allah yardımcın olsun canım kendi öz çocuğunu sen istediğin halde evine kabul etmeyenin kesin psikolojik problemleri vardır.
Evi toplamamışsın demesi de şaka gibi.....

Koltuk ve duvar lekelerini neyle siliyorsun bende izi kalıyor
Koltuk lekelerini de vanish in halilar icin kullandigim leke cikaricisi var onunla siliyorum koltuk icin de kullaniliyor duvari da camasir suyu cikariyor

Eklentiler

• 20190829_201418.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 26
Bugun evi supurdum ekmek dolabini sildim salondaki yemek masasini sildim yemek yaptim mutfağı toplamıştım tekrar dağıldı beni bekliyor evin icindeki kapilari ve dış kapiyi sildim bugünkü odev tamam dun kapilari silmeyi dusundum ama üşendim bugun odev oldu kaloriferleri silmeyi dusunuyorum ama hatta birinin ust kapagini çıkardım ama usendim acaba yarinki odev bu olur mu yarina biraksam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…