- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Ailem şimdi gel durma orda dediler ama bakalım son durumda ne düşüneceklerBöyle birine dönmek bile bile eziyeti kabul etmek olur.
Şimdi acabaların, korkuların olacak çok normal. Bize anlattığın kadarını biliyoruz biz tabi ki. Düzelir diyebiliyor musun? Kocan narsist birine benziyor, böylesi ne hatasını kabul eder ne tedavi olur.Ailem şimdi gel durma orda dediler ama bakalım son durumda ne düşünecekler
Eğer kendini haklı çıkarmaya kalkarlarsa annemler inanır mı bilmiyorum
Aranamasam bile özel hastaneye girip çalışmayı düşünüyorum
Boşanma süreci nasıl olacak bilmiyorum Allah büyük
Yani şu kız aileleri de olayı neden görmek istemez, anlamıyorum.. (ona inanirlar mi dediğin içn söylüyorum.)Ailem şimdi gel durma orda dediler ama bakalım son durumda ne düşünecekler
Eğer kendini haklı çıkarmaya kalkarlarsa annemler inanır mı bilmiyorum
Aranamasam bile özel hastaneye girip çalışmayı düşünüyorum
Boşanma süreci nasıl olacak bilmiyorum Allah büyük
Evladı üzgün üzülmez mi baban, çok normal. Senin için üzülüyor o da, mutlu olmadığını duymak üzmüştürÇok az kaldı 1 saate evde oluruz inşallah
Babam alacak gardan sesi baya kötü geliyordu annem de aksine baya güçlü konuşuyor
Öncelikle ailemin yanındayım şu anDunde sordum ama cevap verdgni gormedim severrk mi evlendin cocugunu gormedgni biliyor muydun evlenmeden hc dusunmedinmi yada kmse uyarmadimi bu adamda merhamet olsa cocgnu gorur diye
Koltuk ve duvar lekelerini neyle siliyorsun bende izi kalıyorBen utulelenecek ne varsa utuledim aynalari sildim halılardaki lekeleri vanishle sildim makineye camasir attim camasir katladim bakalim yarinki ödev ne olacak cok iyi oldu ne zamandir ütü isini erteliyodum odev isi iyi geldi bana
Yapmak için sabırsızlanıyorum... önce eve gitmem gerek ama....resmen kolay ödev çıktı diye negomu sarılıp öpesim var. Nasıl bir ödev aşkıysa artık.....
Allah yardımcın olsun canım kendi öz çocuğunu sen istediğin halde evine kabul etmeyenin kesin psikolojik problemleri vardır.Öncelikle ailemin yanındayım şu an
Severek evlendim çocuğumu 2 3 ayda bir görüyorum diyordu
Hiçbir akrabasıyla görüşmüyor annesi babası ölmüş
Ve şu an ailem şaşkınlık içinde kendini bize mikemmel tanıttı diye
Psikopatlardan dışardan çok kibar çok zeki saygılı görünürmüş ya zaten içine girmeden anlaşılmadı
Koltuk lekelerini de vanish in halilar icin kullandigim leke cikaricisi var onunla siliyorum koltuk icin de kullaniliyor duvari da camasir suyu cikariyorKoltuk ve duvar lekelerini neyle siliyorsun bende izi kalıyor
Ben duvardaki lekeyi silince izi kalıyor her yerini silsem dalga dalga oluyor onu nasıl yapıcaz?Koltuk lekelerini de vanish in halilar icin kullandigim leke cikaricisi var onunla siliyorum koltuk icin de kullaniliyor duvari da camasir suyu cikariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?