Eline sağlık canımBugün yapılanlar
Ev süpürüldü
Bulaşık makinası boşaltıldı
Kirliler yerleştirildi
3 makina çamaşır yıkandı
Tozlar alındı
Banyo WC yıkandı
Konservelik domatesler soyuldu doğrama yarına kaldı
Anneme geldik şuanda
Gonulmeyvesi hep paylaştım hep ben anlattım ben adım attım,gerçekten seviyordum ama kaldıramıyorum
Kardeşim yanımda ama ruh gibiyim icim daralıyor
Sabah da söyledim benim sorunum değil sen çağırdın onu bunların olacağını biliyordun dedi suçlu olduğunu zor kabullenir
Özür dilemeyi gönül almayı çok beceremez
Şu an tek istediğim şey kardeşimi bu evden mutsuz göndermemek biraz kafam dağılsa nefes alabilsem yeter şimdilik ama yapamıyorum
Cumartesi gününden sonra gerçekten bir kendimi tam anlamıyla dinlemem gerekiyor
Şu an huznumu doruklarda yaşıyorum kendimi sakinlestiremiyorum sürekli aglamakliyim bu halimden kurtulmam gerekiyor biliyorum dua ediyorum ama yüreğim ferahlamıyor
Rabbim hepinizden razı olsun
Gonulmeyvesi hep paylaştım hep ben anlattım ben adım attım,gerçekten seviyordum ama kaldıramıyorum
Kardeşim yanımda ama ruh gibiyim icim daralıyor
Sabah da söyledim benim sorunum değil sen çağırdın onu bunların olacağını biliyordun dedi suçlu olduğunu zor kabullenir
Özür dilemeyi gönül almayı çok beceremez
Şu an tek istediğim şey kardeşimi bu evden mutsuz göndermemek biraz kafam dağılsa nefes alabilsem yeter şimdilik ama yapamıyorum
Cumartesi gününden sonra gerçekten bir kendimi tam anlamıyla dinlemem gerekiyor
Şu an huznumu doruklarda yaşıyorum kendimi sakinlestiremiyorum sürekli aglamakliyim bu halimden kurtulmam gerekiyor biliyorum dua ediyorum ama yüreğim ferahlamıyor
Rabbim hepinizden razı olsun
Allah korusun inşallah hamile değilimdir benimde aklımda o soru işareti var adetim gecikti bir iki bekleyip test alıcamCanım benim allah gönlüne ferahlık versin inşirah suresi oku biliyorsan iyi gelir
Kardeşinle sen aktivite yap mesela resim yapın birlikte kızsa eğer mutfakta bi şeyelr yapın :)
Canım bide sen böyle duygusalsın ya acaba hamile misin bi test yapsaydın dicem ama nasıl alacaksın
"Oooof ağlama" diyor ben artik kendimikaybedince geliyor sarılıyor tamam özür dilerim diyor ama o anlık sadece sırf başı ağrımasın diye sankiSenin üzüldüğünü ağladığınu falan görünce tepkisi ne oluyor peki
"Oooof ağlama" diyor ben artik kendimikaybedince geliyor sarılıyor tamam özür dilerim diyor ama o anlık sadece sırf başı ağrımasın diye sanki
Allah korusun inşallah hamile değilimdir benimde aklımda o soru işareti var adetim gecikti bir iki bekleyip test alıcam
Allah razi olsun dinliycem hemenTatlım bunu aç dinle sürekli.
Negocuuum ütü yerine kitaplıkların üstü sabah tozluydu kitaplıkları silsem olur mu akşam yemeğinden sonra?Eline sağlık canım
Kaytarmak haaa. Cıkcık cık cık.Negocuuum ütü yerine kitaplıkların üstü sabah tozluydu kitaplıkları silsem olur mu akşam yemeğinden sonra?
Negocuuum ütü yerine kitaplıkların üstü sabah tozluydu kitaplıkları silsem olur mu akşam yemeğinden sonra?
Sen bilirsin canımÖdevler öğrencinin kapasitesine ve ihtiyacına göre verilir....
Ödev değiştirmek diyelimDi mi öğretmenim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?