Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kades uygulamasını indirdim ama çok korkuyorum inşallah otobüs bir an önce hareket eder
Her an gelecek diye ödüm kopuyor
Ayrıca aradı özür dilemek yerine bağırdı çağırdı çok ainirli

Aradı sen benden habersiz nasıl evden çıkarsın diye bağırdı
Otogara geliyormuş
Bende otobüsün hareket ermesini bekliyorum kokarak

korkutma bizi canım ya, ne zaman kalkacak otobüs?
Zarar verir mi sana, şiddet uyguladi mi hic?

Kades uygulamasını indirdim ama çok korkuyorum inşallah otobüs bir an önce hareket eder

eğer gerçekten korkuyorsan polis çağır hemen yanında olsun polis

Annemler gelecekti ama onlarda kaza yapar korkudan diye biz geliriz dedim

niye haber verdin ki çıktığını, kendisi mi farketmiş? Dikkat et kendine ve bisey yapmasindan endiseliysen polis çağır hemen sana refakat etsinler otobüs kalkmıyorsa hala

Aradı sen benden habersiz nasıl evden çıkarsın diye bağırdı
Otogara geliyormuş
Bende otobüsün hareket ermesini bekliyorum kokarak
2de ama kalkmadı hala
Hayır hiç uygulamadı daha önce

Canım sen mi söyledin evi terkettiğini, otogara gittiğini. Korkma bir şey yapamaz. Polisi ara hemen.

Telefonla konuşuyordum yazamadım
Otobüs hareket etti
Eve geri dön diyor biraz düzgün konuştu sonra ne halin varsa gör nasıl olsa bu eve geleceksin sen dedi
Annem babam 4 ayda 2 kere 1 gün evimizde kaldılar diye dayanamamış onun kuralları varmış

Merhabalar kizlar
I inessa armand minik kizinin ilk dogum gunu ilk yasi kutlu olsun artik onun 1 yasi var
K Kezmola insallah hakknda hayirlisi olur

Kizlar ben odevi yaptim kapimi sildim
Makinemin disini silip , icine camasir attim yikaniyor
3 gunden sonra cam onlerimi sildim guzrlce , mutfak camimi sildim
Yerleri sildim
Banyoda klozet ve lavabomu temizledim simdj dusa kabin derzleri icin deterjan siktim bekliyorum yumusasnlar diye o esnada da kahve iciyorum ..

iyi bari korktum ben de. İyi düşün lütfen geri dönersen daha iyi olmayacak gibi durum davranışları çok korkunc

minik kizinin ilk dogum gunu ilk yasi kutlu olsun artik onun 1 yasi var

Çok tesekkur ederim canım :)

Kahvaltı sonrası,ev,mutfak,yataklar toplandı. Evi süpürdüm,toz aldım. Oğlanı uyurupçay molası eşliğinde biraz kitaba gömüldüm. Banyo,wc yi yıkayıp,duş aldım. Sırada ödev ve balkon yıkama var.
Yemek olarak,oğluma sebzeli sulu kofte,bize etli biber dolması var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…