- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Oksijensiz kalmaDepo gibi fazla eşya koyulan yere girdim. Çıkamıyorum
Nego reis bugün herifim yok evde tekim kendimce temizlik yaptım...
Odaları topladim
Çamaşırları katladım
Banyoyu iyice ovdum
Balkonu yıkadım
Sil supur ettim
Toz aldım
fırını temizledim
Dış kapıyı sildim
Odaların kapılarini sildim
Şimdide tencerelerin olduğu dolapları temizleyip tencereleri boy sırasına diziyorum
(Doğurayım diye yapiyom ha yoksa içimden geldiğinden degil)
Umudun pazartesiden yana meleğim bakalım o dr neler diyecek ..maşallah basgan bı sürü şey yapmışsın gene
ama dogurcam diye kendine eziyet edip durma
Allah ağrılarını hafifletsin
hala ağrın çok mu
Çıktım ama yorgunluktan mafoldum. 2gün kendime gelemem artık.Oksijensiz kalma
Çocuk yoksa dinlenÇıktım ama yorgunluktan mafoldum. 2gün kendime gelemem artık.
Öyle çok şey attımki bugün. Evde baya yer açıldı. Daha da yer açmayı planlıyorum. Evde çok zaman geçirince şeklini bile değiştirdim çoğu şeyinÇocuk yoksa dinlen
Bi ferahlama geldi desene. Belkide yeni yaşam alanı ortaya çıkmıştır hı?Öyle çok şey attımki bugün. Evde baya yer açıldı. Daha da yer açmayı planlıyorum. Evde çok zaman geçirince şeklini bile değiştirdim çoğu şeyin
kumasta kararma sertlesme yok sadece utu izi var benim kumasimdan dolayi bazi yerleri koyu bazi yerleri acik gibi gorunuyor.ben ortu ortmeyi pek sevmiyorum ne yazikkiRiske atmayıp koltuk örtüsü mü alsan acaba
Anladığım kadarıyla kumaşın belirli yerlerinde yanık oluşmuş alacalı gibi duruyo dimikumasta kararma sertlesme yok sadece utu izi var benim kumasimdan dolayi bazi yerleri koyu bazi yerleri acik gibi gorunuyor.ben ortu ortmeyi pek sevmiyorum ne yazikkineyse bi arastirayim olmazsa o minderi yuzlettirirm
Yok benim koltugumun kumasi boyle yanar donerli gibi yani koltugum genel olrak bazi yerleri acik bazi yerleri daha koyu renk gibi gorunuyor o utu izi sadece bir yerde zaten boyasam acaba o iz gitmez mi diye bi sorayim dedim gitmez denildi o bolumun kumasini degistittiririm belkiAnladığım kadarıyla kumaşın belirli yerlerinde yanık oluşmuş alacalı gibi duruyo dimieğer öyleyse geçeceğini zannetmiyorum kumaş deforme olmuş
Hmm bilmiyorum Bilgim yok boyama konusunda canmYok benim koltugumun kumasi boyle yanar donerli gibi yani koltugum genel olrak bazi yerleri acik bazi yerleri daha koyu renk gibi gorunuyor o utu izi sadece bir yerde zaten boyasam acaba o iz gitmez mi diye bi sorayim dedim gitmez denildi o bolumun kumasini degistittiririm belki
Eline sağlık canımNego reis bugün herifim yok evde tekim kendimce temizlik yaptım...
Odaları topladim
Çamaşırları katladım
Banyoyu iyice ovdum
Balkonu yıkadım
Sil supur ettim
Toz aldım
fırını temizledim
Dış kapıyı sildim
Odaların kapılarini sildim
Şimdide tencerelerin olduğu dolapları temizleyip tencereleri boy sırasına diziyorum
(Doğurayım diye yapiyom ha yoksa içimden geldiğinden degil)
Adamdan uzak dur bari yapıncaSaçım yüzüm boynum maya,ekmek fırını gibi kokuyomuşum gene
Eline sağlık canımSelam kızlaaar
Mutfak maddeleri :
Perdesi yıkanarak
O arada camı silinecek
Kapısı silinecek, balkon kapısı da
Avize silinecek
Kombi silinecek (kombi borusu da)
Petek silinecek
Duvar da fayans varsa silinecek
fayans değil
Masa sandalye silinecek
Buzdolabı iç dış temizlenecek
Kiler dolabı vs varsa silinip, düzenlenecek
Dolap içleri ve dışı silinecek
Kırık, dökük fazlalıklar atılacak
Fırın, bulaşık makinesi vs iç dış temizlenecek, çekilip altları sağı solu silinecek
Yerler silinecek elimle sildim
Halısı gerekirse silinecek veya yıkamaya verilecek
yıkandı serildi
Cam perde kaldı onlarda yarına. Ekstradan
Battaniyeleri yıkadım kaldırdım
Çamaşır yıkadım astım
Katladım kaldırdım
Nevresim değiştirdim
Bir iki parça da ütü yaptım
Bence yeterli böyleKizlar benim kaliraforler eski dokum petek ben yag coz sıkıyorum sonra altina legen koyuyorum peteklerin ustunden socak su dokuyorum pislikler akiyor ama bana yine de kaliyormus gibi geliyor nasil daha iyi temizleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?