Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyiyimmmmm

hoşgeldin canım:)
burda evlenince kpss çalışıp atanan da var lazım olur mu

sırf duvarlar için aldım negom banyo ve mutfak boydan boya fayans. inşallah güzelce girisip hallederim

siz bana taktik verin M I N E R V A yla birlikte

günaydın canım:)
ellerine sağlık:) boşver salonu ya çocuklar çok bunalıyo yazık günah çıkar tabiki

Gelem mi bende,donem mi aranıza? Söz verilen her işi yapacam? Tam söz olarak düşünmeyin arada kaçamak yapabilirim yazarım ama iş yapmayabilirim
Düşünmem lazım
Bende katılabilir miyim aranıza :)
Hoş geldin tabi ki
tam yerine gelmişsin temizlik derleme toplama ben hariç burdakilerden sorulur
Yok ya
sırf duvarlar için aldım negom banyo ve mutfak boydan boya fayans. inşallah güzelce girisip hallederim

siz bana taktik verin M I N E R V A yla birlikte
Canım durulama gerektirmeyen deterjan kullan, sil geç
Farması alıyorum ben arkadaştan, hatta bugün çıkınca uğrayıp alıcam gelmiş siparişim. Birde narspirin ve cif kırmızı sprey var ya ondan da katınca leke varsa gidiyor
Günaydın
Evde assolist var sanki bi tripler bi havalar
Günaydın nazla adamı haklı

Günaydın
Evde assolist var sanki bi tripler bi havalar

günaydın kalbi kırık kasabın karısı
çok da üzerine düşme ya. bence kırılacak bişey de yok o kadar. senin stresin nolcak bi tek o mu sıkıntı yaşıyo

Hemde çok bunaldilar bende bunaldım bir haftadır depresyona girip çıkıyorum

ben de işe başladım ya bi enerji bi enerji canım çıkıyo işte ama eve gelince yine biseyler yapabiliyorum zeyno.

çocuklara de ikiye kadar ben islerimi bitircem siz de uslu durun diye. bi tek senin taviz vermenle olmaz:)
inşallah halledersin çabucak:)

ben iki tur yaparim demistim negom:) slift bang var ya ondan suya koyuyum bi tur onla bi tur da duru suyla silerim diye. ugrasma mi diyosun:)

valla içim şişti duvarlardan. dün is yerinde de bileğim ağrıdı akşama kadar aynı işi yapınca. inşallah hallederim

Az kaldı tepem atcak ben küsücem iki hafta, ikimizde rahatlicaz gidişat onu gösteriyo

Allah kolaylık versin canım hem iş hem ev zor :/
Sen öyle dene bir bakalım sonucu bize de yaz

Yok ya üstüne düşmem hiç huyum değil.köşeme çekilir yalnız bırakırım alır boyunun ölçüsünü,benim küslüğüm pis

Massallahh canım enerjin hiç bitmesin inşallah. Çocukların yüzü gülmeyince üzülüyorum bugün güler yüzleri inşallah benimde güler :) evet ikiye kadar tüm işleri yapıyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…