yarın bide izinliyim bütün gün döt döteyizAy ben tavsiye veremem ki bu konulardaama yapmayacağım şeyi söyleyeyim. Yarın ara ya da evdeyken özür dile stresten söyledim falan de. Kızlar yetişin bende tavsiye bu var
Tam fırsatı işte. Güzel bi kahvaltı hazırlarsın alırsın gönlünüyarın bide izinliyim bütün gün döt döteyiz
öyle yapayım bari napimTam fırsatı işte. Güzel bi kahvaltı hazırlarsın alırsın gönlünü
İyiyimmmmmKafalar leylaa
Aa güzelmiş gerçekten bende banyoda askılı saksılardan almışım çeyizde sonradan farkettim saksı olduğunu
Tansiyonum düştü sanırım sabah toparladım ama canım sen nasılsın
Gel tabiii
Hoşbulduk :) kk da yeniyim zayıflamama yardımcı olsun diye üye oldum ama yeni evliyim ev işlerini eskiden yapardım ama evlenince çok zorlanmaya başladım çalışmıyorum ama kpss ye hazırlanıyorum hayat beni çok yoruyor :) tecrübelerinize ihtiyacım var ablalarım ve kardeşlerim :)
Yaa yaşasın mop kardeşliği
Tamam canım
Sağol canım, püsküllü aman uzak olsun benden
Mutfağı yaptım ya sanki bütün evi temizledim öyle rahatlıyorumben farmasının çok amaçlı temizleyicisi ile siliyorum artık dolapları.
Günaydın hayırlı sabahlar. Oturma odasını temizledim bende dün camları sildim ama yağmur yağdı bide içeriden çocuklar batırdıbugünde salona giriyim dedim ama bugün serbest gün illa dışarı çıkalım dediler
Hemde çok bunaldilargünaydın canım:)
ellerine sağlık:) boşver salonu ya çocuklar çok bunalıyo yazık günah çıkar tabiki
Düşünmem lazımGelem mi bende,donem mi aranıza? Söz verilen her işi yapacam? Tam söz olarak düşünmeyin arada kaçamak yapabilirim yazarım ama iş yapmayabilirim
Hoş geldin tabi kiBende katılabilir miyim aranıza :)
Yok yatam yerine gelmişsin temizlik derleme toplama ben hariç burdakilerden sorulur
Canım durulama gerektirmeyen deterjan kullan, sil geçsırf duvarlar için aldım negombanyo ve mutfak boydan boya fayans. inşallah güzelce girisip hallederim
siz bana taktik verinM I N E R V A yla birlikte
GünaydınGünaydın
Evde assolist var sanki bi tripler bi havalar
Günaydın
Evde assolist var sanki bi tripler bi havalar
Hemde çok bunaldilarbende bunaldım bir haftadır depresyona girip çıkıyorum
Düşünmem lazım
Hoş geldin tabi ki
Yok ya
Canım durulama gerektirmeyen deterjan kullan, sil geç
Farması alıyorum ben arkadaştan, hatta bugün çıkınca uğrayıp alıcam gelmiş siparişim. Birde narspirin ve cif kırmızı sprey var ya ondan da katınca leke varsa gidiyor
Günaydınnazla adamı haklı
Az kaldı tepem atcak ben küsücem iki hafta, ikimizde rahatlicaz gidişat onu gösteriyoDüşünmem lazım
Hoş geldin tabi ki
Yok ya
Canım durulama gerektirmeyen deterjan kullan, sil geç
Farması alıyorum ben arkadaştan, hatta bugün çıkınca uğrayıp alıcam gelmiş siparişim. Birde narspirin ve cif kırmızı sprey var ya ondan da katınca leke varsa gidiyor
Günaydınnazla adamı haklı
Allah kolaylık versin canım hem iş hem ev zor :/ben iki tur yaparim demistim negom:) slift bang var ya ondan suya koyuyum bi tur onla bi tur da duru suyla silerim diye. ugrasma mi diyosun:)
valla içim şişti duvarlardan. dün is yerinde de bileğim ağrıdı akşama kadar aynı işi yapınca. inşallah hallederim
Yok ya üstüne düşmem hiç huyum değil.köşeme çekilir yalnız bırakırım alır boyunun ölçüsünü,benim küslüğüm pisgünaydın kalbi kırık kasabın karısı
çok da üzerine düşme ya. bence kırılacak bişey de yok o kadar. senin stresin nolcak bi tek o mu sıkıntı yaşıyo
ben de işe başladım ya bi enerji bi enerjicanım çıkıyo işte ama eve gelince yine biseyler yapabiliyorum zeyno.
çocuklara de ikiye kadar ben islerimi bitircem siz de uslu durun diye. bi tek senin taviz vermenle olmaz:)
inşallah halledersin çabucak:)
Massallahh canım enerjin hiç bitmesin inşallah. Çocukların yüzü gülmeyince üzülüyorumgünaydın kalbi kırık kasabın karısı
çok da üzerine düşme ya. bence kırılacak bişey de yok o kadar. senin stresin nolcak bi tek o mu sıkıntı yaşıyo
ben de işe başladım ya bi enerji bi enerjicanım çıkıyo işte ama eve gelince yine biseyler yapabiliyorum zeyno.
çocuklara de ikiye kadar ben islerimi bitircem siz de uslu durun diye. bi tek senin taviz vermenle olmaz:)
inşallah halledersin çabucak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?