Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah kolaylık versin canım hem iş hem en zor :/
Sen öyle dene bir bakalım sonucu bize de yaz

sadece evde olunca daha uyusuk oluyorum ben negom ya o açıdan artık şikayet etmiyorum en azından düzen kurabiliyorum.

tamam yapınca yazarım buraya
kıyafet almıştım bı kaç parça onlar da kargoya verilmiş tam da giyecek şey bulmakta zorlanmaya başlamıştım süper oldu

Yok ya üstüne düşmem hiç huyum değil.köşeme çekilir yalnız bırakırım alır boyunun ölçüsünü,benim küslüğüm pis

aynen birak o senin sinirlerini ayiklasin ya. erkekler de firsat bekliyo resmen trip atıp küsmek için
bugün evde miydin sen:)

Oh gülerek giy canım

Massallahh canım enerjin hiç bitmesin inşallah. Çocukların yüzü gülmeyince üzülüyorum bugün güler yüzleri inşallah benimde güler :) evet ikiye kadar tüm işleri yapıyım ben

çocukları da kat ver ellerine bezi silsinler yapabildikleri kadar

biz hergun bi yeri temizliyoz artık oglanla. camsil sıkmaya bayılıyo bi gün buzdolabı sildi tek başına bi gün komple tozları aldik, dün ayakkabılık temizledik. bugüne de silecek bişey bulmam lazım

çöpleri toplar, sofrayı toplar. bulaşık makinesi bosaltmaya yardım ediyodu zaten şimdi doldurmaya da ediyo çamaşır asiyo, koltuk ev falan süpürür köşeleri de ceker makinenin sapini çıkarırız.

alissinlar şimdiden

İdealimdeki ana profili bu işte be

Ay Massallah :) benimde oğlan tükürükle cam silmeyi seviyor ıslak mendille de kuruluyor kızın pek temizlikle ilgisi yok canı isterse yapıyor ama birlikte hiç denemedim bi deneyim çok teşekkür ederim :)

Ay Massallah :) benimde oğlan tükürükle cam silmeyi seviyor ıslak mendille de kuruluyor kızın pek temizlikle ilgisi yok canı isterse yapıyor ama birlikte hiç denemedim bi deneyim çok teşekkür ederim :)

camsille başla istersen zeyno sıkmak baya ilginç geliyo onlara boşaltıp su da doldursan olur:)
benimki dün en son camsilin tadına bakiyodu ağzını dayamis fisfis yerine. gördüğümü gördü. bu deterjan yenmez anne diyo

Eski usül çalışıyo işte çocuk ne güzel

Ya öldürüyor senin oğlan beni

İşte örnek ana resmen yükseldim sana
Ben de böyle yapcam sil oğlum sehpayı yaptığın bana öğrendiğin kendine
A ha ha yapacaklar tabi babalarının uşağı yok
Zaten benim küçüğe kim dediyse bunu, bu ara ev işini kadınlar yapar yemeği kadınlar yapar diyor, çıldırıyorum
Hayır her işi yaptırıyorum, hangi kıt zekalı dediyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…