Dur kız sakin ol, sen kalbini dinle eğer huzursuzluk hissediyorsan al gönlünü yoksa salla gitsinAz kaldı tepem atcak ben küsücem iki hafta, ikimizde rahatlicaz gidişat onu gösteriyo
Allah kolaylık versin canım hem iş hem en zor :/
Sen öyle dene bir bakalım sonucu bize de yaz
Yok ya üstüne düşmem hiç huyum değil.köşeme çekilir yalnız bırakırım alır boyunun ölçüsünü,benim küslüğüm pis
Oh gülerek giy canımsadece evde olunca daha uyusuk oluyorum ben negom ya o açıdan artık şikayet etmiyorumen azından düzen kurabiliyorum.
tamam yapınca yazarım buraya
kıyafet almıştım bı kaç parça onlar da kargoya verilmiş tam da giyecek şey bulmakta zorlanmaya başlamıştım süper oldu
Massallahh canım enerjin hiç bitmesin inşallah. Çocukların yüzü gülmeyince üzülüyorumbugün güler yüzleri inşallah benimde güler :) evet ikiye kadar tüm işleri yapıyım ben
Peki tamamDur kız sakin ol, sen kalbini dinle eğer huzursuzluk hissediyorsan al gönlünü yoksa salla gitsin
Oh gülerek giy canım
He kıız valla evdeyim allah kahretmesin bütün günaynen birak o senin sinirlerini ayiklasin ya. erkekler de firsat bekliyo resmen trip atıp küsmek için
bugün evde miydin sen:)
İdealimdeki ana profili bu işte beçocukları da katver ellerine bezi silsinler yapabildikleri kadar
biz hergun bi yeri temizliyoz artık oglanla. camsil sıkmaya bayılıyobi gün buzdolabı sildi tek başına bi gün komple tozları aldik, dün ayakkabılık temizledik. bugüne de silecek bişey bulmam lazım
çöpleri toplar, sofrayı toplar. bulaşık makinesi bosaltmaya yardım ediyodu zaten şimdi doldurmaya da ediyoçamaşır asiyo, koltuk ev falan süpürür köşeleri de ceker makinenin sapini çıkarırız.
alissinlar şimdiden
Ay Massallah :) benimde oğlan tükürükle cam silmeyi seviyor ıslak mendille de kuruluyorçocukları da katver ellerine bezi silsinler yapabildikleri kadar
biz hergun bi yeri temizliyoz artık oglanla. camsil sıkmaya bayılıyobi gün buzdolabı sildi tek başına bi gün komple tozları aldik, dün ayakkabılık temizledik. bugüne de silecek bişey bulmam lazım
çöpleri toplar, sofrayı toplar. bulaşık makinesi bosaltmaya yardım ediyodu zaten şimdi doldurmaya da ediyoçamaşır asiyo, koltuk ev falan süpürür köşeleri de ceker makinenin sapini çıkarırız.
alissinlar şimdiden
He kıız valla evdeyim allah kahretmesin bütün gün
Gidip direk tecaviz mi etsem napsam
İdealimdeki ana profili bu işte be
Ay Massallah :) benimde oğlan tükürükle cam silmeyi seviyor ıslak mendille de kuruluyorkızın pek temizlikle ilgisi yok canı isterse yapıyor ama birlikte hiç denemedim bi deneyim çok teşekkür ederim :)
Assolist beni konuşturmaya başladı kız aaa çok heyecannıkulağa çok mantıklı geliyo mali
işi arsizliga vurup benden kaçmak için mi küstün looogghh diye de sor
Sen de dersin hanım hanıım ben çocuklarımı geleceğe hazırlıyorum az öte dur deinşallah sosyal hizmetler çocuk işçi gibi görüp elimden almaz çocuğu malii
Eski usül çalışıyo işte çocuk ne güzelAy Massallah :) benimde oğlan tükürükle cam silmeyi seviyor ıslak mendille de kuruluyorkızın pek temizlikle ilgisi yok canı isterse yapıyor ama birlikte hiç denemedim bi deneyim çok teşekkür ederim :)
Alsa benimkileri alırdıinşallah sosyal hizmetler çocuk işçi gibi görüp elimden almaz çocuğu malii
Ya öldürüyor senin oğlan benicamsille başla istersen zeynosıkmak baya ilginç geliyo onlara boşaltıp su da doldursan olur:)
benimki dün en son camsilin tadına bakiyodu ağzını dayamis fisfis yerine. gördüğümü gördü. bu deterjan yenmez anne diyo
İşte örnek ana resmen yükseldim sanaAlsa benimkileri alırdı
A ha ha yapacaklar tabi babalarının uşağı yokİşte örnek ana resmen yükseldim sana
Ben de böyle yapcam sil oğlum sehpayı yaptığın bana öğrendiğin kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?