iki dk da psikolojin alt üstAllah sizi kahretmesin neler dinledim ben yaaa ev ahalisi şokta
ya hic toplamamisken gitseydibulaşık makinasını calistirayim dedim elektrik ler gitti bereket tezgahı sildim toparladim
Evet canim iykiii toplamisim halaa yok gelmediya hic toplamamisken gitseydi
Ben de özledim samdanımözledim ama maliiiiiiii
nasılsın cankus:) gene maşallahi varmış işinin sanırım
Ben de özledim samdanımvalla sorma akşamcı vardiya çok ters oluyo.12 buçuk evden çıkıyom akşam 10da kapatıyoz ama 11de anca eve varıyom bütün günüm ölüyo hiçbişey yapamıyorum
Dondurma hassas noktam herşeye dayanırım dondurmaya dayanamamSeni görünce dondurma geliyor aklıma
Allah hepimize kolaylık versin kuzume tabi sabah biraz dinlenip kalksan anca işe yetisirsin malimAllah kolaylık versin
ama bak çalışmaya başlamasan çok zor olurmus. zor ama iyi kötü gelir oluyo
ne zaman bitiyo canım akşam vardiyası :)
Allah hepimize kolaylık versin kuzumpazartesiye kadar devam böyle sonrası allah kerim
Yok valla bi türlü karar veremiyolar ,bi açıcaz diyolar bi vazgeçtik diyolar salak ettiler bizi de şaşkın ettilereşinin iş durumu netlesti mi:) işin gücün rast gitsin malim
ben de yarın bela işlere dalcam
Yok valla bi türlü karar veremiyolar ,bi açıcaz diyolar bi vazgeçtik diyolar salak ettiler bizi de şaşkın ettiler
Ne bela işi kız kime çökecen adres ver çökelim başkan
Anam dosyalara mı girişicen aboo çok sıkıcıyarın kotumu giyip gitmeyi düşünüyorum malimdosya siralayip atip liste cikarcam ya. baya arşiv işi gibi
çocuk oyuncağına çevirdiler yani maşallahtarih vermiyolar demi
Anam dosyalara mı girişicen aboo çok sıkıcıallah kolaylık versin orda olsam yardım ederdim ama fırlamalık yapmaktan iş yapamazdık kesin
Sözde iki haftadır oteli açıyolar ama hala tık yok naptıklarını kendileri de bilmiyo
çırağım diyceksin o zaman yanyana koyarlar bizi ,ben dosya altından kaş göz yaparım sanane firlamaligi kızmüdür ve iki müdür yardımcısının olduğu koridorda dosyalar yan yana bile gelemeyiz
hakkınızda hayırlısı olsun malim yainşallah bi hale yola girer artık
çırağım diyceksin o zaman yanyana koyarlar bizi ,ben dosya altından kaş göz yaparım sana
O neeydi gızCorona var ya yasakladılarçırak desem de ayrılın uleyynnnn derler
herkes çok korkuyo bizim orda. sürekli vaka çıkıyo
müdür odasına masa kurdurmus biliyo musun kendi masasına dosya koyulmasin Corona bulaşır diyeimzayi orda atip gonderiyomus hemen
O neeydi gız
Can tatlı tabi ama kendinde virüs olmadığını nerden biliyo belki onda var hayret bişey.imzayı atarken elinden dosyaya bulaşmicağının garantisi var mıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?