Düzenli Evimiz & Hayatımız

Su saat 6 gibi geldi hemen bulaşık makinesine teptiğim bulaşıkları düzenli koydum bazısını elimde yıkadım.
Süpürdüm sildim evi dezenfekte ettim.
Salonun camlarını sildim yağmur yağacak galiba şimdi :/

özledim ama maliiiiiiii
nasılsın cankus:) gene maşallahi varmış işinin sanırım
Ben de özledim samdanımvalla sorma akşamcı vardiya çok ters oluyo.12 buçuk evden çıkıyom akşam 10da kapatıyoz ama 11de anca eve varıyom bütün günüm ölüyo hiçbişey yapamıyorum

Ben de özledim samdanımvalla sorma akşamcı vardiya çok ters oluyo.12 buçuk evden çıkıyom akşam 10da kapatıyoz ama 11de anca eve varıyom bütün günüm ölüyo hiçbişey yapamıyorum

e tabi sabah biraz dinlenip kalksan anca işe yetisirsin malim Allah kolaylık versin

ama bak çalışmaya başlamasan çok zor olurmus. zor ama iyi kötü gelir oluyo

ne zaman bitiyo canım akşam vardiyası :)

e tabi sabah biraz dinlenip kalksan anca işe yetisirsin malim Allah kolaylık versin

ama bak çalışmaya başlamasan çok zor olurmus. zor ama iyi kötü gelir oluyo

ne zaman bitiyo canım akşam vardiyası :)
Allah hepimize kolaylık versin kuzum pazartesiye kadar devam böyle sonrası allah kerim

eşinin iş durumu netlesti mi:) işin gücün rast gitsin malim
ben de yarın bela işlere dalcam
Yok valla bi türlü karar veremiyolar ,bi açıcaz diyolar bi vazgeçtik diyolar salak ettiler bizi de şaşkın ettiler
Ne bela işi kız kime çökecen adres ver çökelim başkan

Yok valla bi türlü karar veremiyolar ,bi açıcaz diyolar bi vazgeçtik diyolar salak ettiler bizi de şaşkın ettiler
Ne bela işi kız kime çökecen adres ver çökelim başkan

yarın kotumu giyip gitmeyi düşünüyorum malim dosya siralayip atip liste cikarcam ya. baya arşiv işi gibi

çocuk oyuncağına çevirdiler yani maşallah tarih vermiyolar demi

yarın kotumu giyip gitmeyi düşünüyorum malim dosya siralayip atip liste cikarcam ya. baya arşiv işi gibi

çocuk oyuncağına çevirdiler yani maşallah tarih vermiyolar demi
Anam dosyalara mı girişicen aboo çok sıkıcı allah kolaylık versin orda olsam yardım ederdim ama fırlamalık yapmaktan iş yapamazdık kesin
Sözde iki haftadır oteli açıyolar ama hala tık yok naptıklarını kendileri de bilmiyo

ne firlamaligi kız müdür ve iki müdür yardımcısının olduğu koridorda dosyalar yan yana bile gelemeyiz

hakkınızda hayırlısı olsun malim ya inşallah bi hale yola girer artık

ne firlamaligi kız müdür ve iki müdür yardımcısının olduğu koridorda dosyalar yan yana bile gelemeyiz

hakkınızda hayırlısı olsun malim ya inşallah bi hale yola girer artık
çırağım diyceksin o zaman yanyana koyarlar bizi ,ben dosya altından kaş göz yaparım sana

çırağım diyceksin o zaman yanyana koyarlar bizi ,ben dosya altından kaş göz yaparım sana

Corona var ya yasakladılar çırak desem de ayrılın uleyynnnn derler

herkes çok korkuyo bizim orda. sürekli vaka çıkıyo

müdür odasına masa kurdurmus biliyo musun kendi masasına dosya koyulmasin Corona bulaşır diye imzayi orda atip gonderiyomus hemen

O neeydi gız
Can tatlı tabi ama kendinde virüs olmadığını nerden biliyo belki onda var hayret bişey.imzayı atarken elinden dosyaya bulaşmicağının garantisi var mıymış

O neeydi gız
Can tatlı tabi ama kendinde virüs olmadığını nerden biliyo belki onda var hayret bişey.imzayı atarken elinden dosyaya bulaşmicağının garantisi var mıymış

kız geçen hafta toplantı yaptı seflerle. kendi odasına kimse girmesin diye müdür yardımcısınin odasına cagirtmis herkesi

sürekli yazıları geri gönderen adam imzalamaya başladı kimse gelmesin diye yoksa 20 kere izaha cagirirdi. acayip korkuyo öyle böyle değil. kimse bana mükellef getirmesin diye haber gönderiyo

görsen komedi dizisi gibiyiz

Sabah kahvemi içtik ten sonra hemen ön balkonu yîkadım
Kahvaltıdan önce çocuklar uyurken evi süpurdüm(bu çok iyi oluyor işlerim hızlaniyor)
Güzelce Sildim
Tozları aldım
Wc yıkadım
Sofra bezlerinin yıkamıştım.onları serdim
Çamaşır katladım
Banyoyu sildim lavobosunu yîkadım
Arka balkonu yıkadım
Pazara gittim Aldıklarımı yıkayıp yerleştirdim
Lcwya gittim çocukların kıyafet eksiklerini aldım aldıkları mi mak.attım
Eşimle markete gittik geldik Aldıklarımı tek tek silip yerleştirdim
Mutfağı topladım. Sonrası yatış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…