Düzenli Evimiz & Hayatımız

deniz daha isinmadi mi malim:)

bilmiyom ki bünye yaz saati uygulamasına geçti zaar kendiligimden erken kalkiyom
eşim if diyetine başladı. benim neyim eksik deyip ben de başladım açlıktan da uyanmış olabilirim bak
Yok burası hala serin.geçen ay 3 gün çok sıcak yaptı ama ondan sonra yaz bi türlü gelemedi .demin de pohumuz dondu su çok soğuktu
Herifler pek diyet yapmaz nasıl oldu da başladı seninki biz de benim adamla başladık diyete bakalım şekeri bırakırsam bu iş tamam

En cok kirlenen şey ya silmekten üzerindeki yazılar silindi çizikler falan oldu bende en son silip dolabin icine koydum daha temiz kalır diye

Bende işte camları açtım
Yatakları düzelttim
Çay demledim
Patates kızartması yaptım kahvaltı yapıyoruz

Vallahi aklımı okudun.. akşam mercimek çorbası yaptım blendırı kullandım kaldırırken baktım tutma yeri biraz pis olmuş silsemmi diye düşündüm sonra silerim dedim kısmet bugüneymiş

Vallahi aklımı okudun.. akşam mercimek çorbası yaptım blendırı kullandım kaldırırken baktım tutma yeri biraz pis olmuş silsemmi diye düşündüm sonra silerim dedim kısmet bugüneymiş
Limonsuzzcay soruna cevap olsun, demek ki benim kalbim temiz
Şaka şaka, sihirli kürem var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…