Düzenli Evimiz & Hayatımız

E Elif_Eylul sizin wc de kalma süreniz ne çıldırtıcak bu çocuk beni
Hic sorma canim cokkk beklersin çıksın diyeee biz altimiza yapicaz onlar cikana kadar
Telefonla giriyolarsa hayatta çıkmazlar sabah girdi kiz banyoya cikmadi simdide oglan girdi cikmaz yandim allah ben

Eline sağlık canım
Ergenken bende bu kadar değil ama uzun kalırdım illaki de biri dürtünce çıkardım ya
Işığı kapat çıkar

Nego 2 hafta yoktum mazeretli sayılır beni etiketlemeye devam edebilirsin ama ben sanırım çoğu ödev sayılacak şeyi maraton gibi yaptım aralarından işime yarayanları seçerek devam etsem olur mu
Bir daha ban yersen bir ay gidersin muhtemelen
Tamam listeye ekliyorum

Gözardı et gitsin en güzeli ve beğeni bildirimlerini kapat, beğenmedimi görmez ve gıcık olmazsın
Göz ardı etmeme bile kalmadı gitmiş bulundum bi daha gelirse sayfama göz ardı ederim biraz üye girişi yapmadan geldim baktım forumdan sonra baktım ödev takibi yapamıyorum aldım elime Bonus mopun gelmişti işte onu yazdığın zaman falandı aldım bende elime mopumu her yeri köşe bucak temizledim şimdi de yapıcak iş bulamıyorum tek tek bulaşık falan diziyorum

Yüce mopumu hatırlattın bana cezan ne kadar kısaymış maşallah

Telefonsuzda duruyor ama telefonsuzsa ışık çok işe yarıyor tabi.
Of Bonus
Bir mopçu daha
Yüce mopumu hatırlattın bana cezan ne kadar kısaymış maşallah
O bizim kıymetlimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…