Amin inşallah diyorumOff bıktırma allahım diyorum sesli
Hic sorma canim cokkk beklersin çıksın diyeee biz altimiza yapicaz onlar cikana kadar
Eline sağlık canımSabah kahvaltimi yaptim,bulasiklari yerleştirip calistirdim,2makina çamaşırları katladim dolaplara yerleştirdim,bebe kalkti ona kahvaltı sonrasi bulasiklari bitti dolaba yerleştirdim büyük bebeler kalktı onlara kahvaltibıkkınlık geldi sanirim
Kahve yapip ictim simdi süpürüp silcem yemege giriscem
Işığı kapat çıkarErgenken bende bu kadar değil ama uzun kalırdım illaki de biri dürtünce çıkardım ya
Bir daha ban yersen bir ay gidersin muhtemelenNego 2 hafta yoktum mazeretli sayılır beni etiketlemeye devam edebilirsin ama ben sanırım çoğu ödev sayılacak şeyi maraton gibi yaptım aralarından işime yarayanları seçerek devam etsem olur mu
Azılı ban kincim var o banlatıyor beniBir daha ban yersen bir ay gidersin muhtemelen
Tamam listeye ekliyorum
Eline sağlık canım
Işığı kapat çıkar
Gözardı et gitsin en güzeli ve beğeni bildirimlerini kapat, beğenmedimi görmez ve gıcık olmazsınAzılı ban kincim var o banlatıyor beni
Telefon ışığı yetiyor dimiÖyle yapıyorum zaten
Telefon ışığı yetiyor dimi
Göz ardı etmeme bile kalmadı gitmiş bulundumGözardı et gitsin en güzeli ve beğeni bildirimlerini kapat, beğenmedimi görmez ve gıcık olmazsın
Göz ardı etmeme bile kalmadı gitmiş bulundumbi daha gelirse sayfama göz ardı ederim biraz üye girişi yapmadan geldim baktım forumdan sonra baktım ödev takibi yapamıyorum aldım elime Bonus mopun gelmişti işte onu yazdığın zaman falandı aldım bende elime mopumu her yeri köşe bucak temizledim şimdi de yapıcak iş bulamıyorum tek tek bulaşık falan diziyorum
2 hafta bu defa gerçekten suçum yokken gittimYüce mopumu hatırlattın banacezan ne kadar kısaymış maşallah
Of BonusTelefonsuzda duruyor ama telefonsuzsa ışık çok işe yarıyor tabi.
Bir mopçu dahaGöz ardı etmeme bile kalmadı gitmiş bulundumbi daha gelirse sayfama göz ardı ederim biraz üye girişi yapmadan geldim baktım forumdan sonra baktım ödev takibi yapamıyorum aldım elime Bonus mopun gelmişti işte onu yazdığın zaman falandı aldım bende elime mopumu her yeri köşe bucak temizledim şimdi de yapıcak iş bulamıyorum tek tek bulaşık falan diziyorum
O bizim kıymetlimizYüce mopumu hatırlattın banacezan ne kadar kısaymış maşallah
kk birinci noteri senin mop geldi mi?
Bu yıl yağmurlar çok fazla gök gürültülü oluyor, dikkatimi çekmeye başladı.Eyy nasıl bir yağmur geliyor böyle uzaktam gök gürültüsü sesi yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?