• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Halilar yok daha :KK43: azcik yasama alani actm evimize daha dun gittik yatmaya :KK70:

Salonun perdeleri de gelmedi :KK43:

Tam bi duzene geceyim ilk isim izlemek.olacak
Ya da yarin sabah esim ise gidecek izleyebilirim:KK70: aklima geldi bak
Nihihihihihi

Filmin adini bir daha soylesene
Agresif miydi sinirli muydi:KK70:

asabiyim ben :)

aboooo sen bı sürü is bulursun o zaman kendine :D :D

iyi altından kalktin ama maşallah :)
ben bu veletle nasil tasincam bilmiyom :D :D

Merhabalar iyi aksamlar kizlar günün ozetini geceyim ben de kahvalti ortaligi toplama camasir katlama 2 makine camasir yikadim bulaşık makinesini bosaltip doldurdum caydanlik ve caycida sirke kaynatip yikadim copleri topladim buzdolabini sildim içini duzenledim ayakkabiligi düzenlemedim cunku yeni sildim ve duzenli 😊

kayınpederime rossum :)

bize borcu var emekli olunca vercek. iki buçuk senedir adam emekli olmuyo.
en son dedik emekli ol kredi cek al yazligini yardim etcez biz sana tamam eylülde olcam dedi. bizim de ben ise donene kadar çok masrafimiz olcak iki üç ay... neyse bugün konuştuk bu kez de ekime sarkitmis 🤦
artık cinnet gecircem ya insan bu kadar yüzsüz düşüncesiz olur mu ya
ar damarlari çatlamış. bi kere de sormuyolar biseye ihtiyaciniz var mi sizin ev kiraniz yüksek ev krediniz var falan diye.

ona sinirlendim işte rosla dertli saatlercim 😘😘
Canım hem borcu var hemde neden yazlık almana yardımcı oluruz dediniz anlayamadım🤔

Nego Nego tatlım ben geldim ☺
Sen kaynanan gelecek diyince uçtum gittim.
Evi süpürdüm. 2 makina çamaşır yıkadım astım. Ütü yaptım. Bulaşık makinası boşalt doldur. Kek kısır ve çay yaptım geldim😄
Eline sağlık canım 😍

Her an kaynanan gelebilir tetikte ol 😂😂

Canım hem borcu var hemde neden yazlık almana yardımcı oluruz dediniz anlayamadım🤔

çünkü ben artık işe doncem zaten :D elimize toplu para gecsin araba alalim eksideki hesaplari toplayalim diye dedik canım :)
ben işe döndükten sonra çok şükür bi sıkıntımız kalmiyo toplam 11 12 bin lira para girecek eve bi aksilik olmazsa.
biz de 300 400 verelim de emekli olup alsın yazligini dedik. bide kayinpeder su an biyopsi sonucu bekliyo. böbreklerinde ve safra kesesinde taş var. ayrıca da koah başlangıcı var. ölecek hala yazlik alacam diye çalışıp duruyo. alamayacağını da biliyo kredi cekmemek için böyle saçma sapan şeyler yapıyo. dedik tek cek de destek oluruz biz 🤷 biz de bu arada o emekli olcak da rahat etcez diye bekleyip duruyoruz. ona katlandik gecincez diye ezilip buzulmekten.
karmaşık olduysa sor kuzu mevzu biraz karışık :D :D

çünkü ben artık işe doncem zaten :KK70: elimize toplu para gecsin araba alalim eksideki hesaplari toplayalim diye dedik canım :)
ben işe döndükten sonra çok şükür bi sıkıntımız kalmiyo toplam 11 12 bin lira para girecek eve bi aksilik olmazsa.
biz de 300 400 verelim de emekli olup alsın yazligini dedik. bide kayinpeder su an biyopsi sonucu bekliyo. böbreklerinde ve safra kesesinde taş var. ayrıca da koah başlangıcı var. ölecek hala yazlik alacam diye çalışıp duruyo. alamayacağını da biliyo kredi cekmemek için böyle saçma sapan şeyler yapıyo. dedik tek cek de destek oluruz biz 🤷 biz de bu arada o emekli olcak da rahat etcez diye bekleyip duruyoruz. ona katlandik gecincez diye ezilip buzulmekten.
karmaşık olduysa sor kuzu mevzu biraz karışık :KK70: :KK70:
Yaa kuzum bence iyi yapmışsın, adamın ne olacağı belli değil. Allah bu iyiliğini karşılıksız bırakmaz ❤️

çünkü ben artık işe doncem zaten :KK70: elimize toplu para gecsin araba alalim eksideki hesaplari toplayalim diye dedik canım :)
karmaşık olduysa sor kuzu mevzu biraz karışık :KK70: :KK70:
Benim kafam da zaten çorba gibi🤷‍♀️😄

Yaa kuzum bence iyi yapmışsın, adamın ne olacağı belli değil. Allah bu iyiliğini karşılıksız bırakmaz ❤

işte sorun da bu negom :) biz daha ne yapalım yani. adam hala inatla üç beş hesabi yapıp emekli olmuyo. dedik düşünme yeter canına yazık. hala son kez gidiyom haftaya son on gün sonra son hazirandan beri böyle diyo.

artık bizim de toplu paraya ihtiyacımız var 😬
memlekete gitcez en az 2 bin TL düğün vs var çünkü. kreşe basliyo çocuk onun parasi var ben işe dönene kadar nasil ödenecek. kendi ihtiyaçlarımız var sürekli erteliyoruz....
ben iyilik yapıyorum ama karsimdaki hala herşeyi yokusa sürüyo cok bunaldim o yüzden :D
her iyilik kötülükle karşılık bulura doğru kayiyo artik kafam :D :D

Back
X