Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim telefon kafayı yedi evdeyken internete girmiyor ya

Ohhoo bugün anneme kahvaltıya gittim,kahvaltı bulasiklaeini makineye koydum,mutfağını topladım çıktım eve geldim. Eve giriştim,bulasik,mutfak,odaları tooarladim,supurdum sildim. Ablam çaya gel diye gittim orda çay içtim geldim,oglen sonu pisirdigim yemeği hazırlamak üzere mutfağa gececekken size yazayım Didim. Negoya selam olsun

Zalım seni, yerinde say mı demek bu
Aha diyorum ay sonuna dek 52'ye sıfır diyetsiz inicem
Beni gaza getirmeyecektin
Şaka bir yana şamdanım, zorla girse de olur, yeter ki girsin.
O fotoyuda bekliyorum girince

valla bebitom seni en iyi ben anlarim
bacaklarım duba gibi oldu

ama benim sorunum aslinda esim. benle dalga geçti ondan başladım diyete. yoksa yuvarlana yuvarlana gidiyodum

sen de istediğin hale gel inşallah

valla bebitom seni en iyi ben anlarim
bacaklarım duba gibi oldu

ama benim sorunum aslinda esim. benle dalga geçti ondan başladım diyete. yoksa yuvarlana yuvarlana gidiyodum

sen de istediğin hale gel inşallah
Ben istediğim hale gelmeyi en çok pantolonlara girmek için istiyorum. Yeni aldıydım daha koronadan giyinip horona bile giremedim
Benim sivri de seneler evvel doğumdan sonra bana selülitlerin mi var senin, demişti. Dediğine, diyeceğine pişman ettim

Kayboldum demi eşimin vardiyasından dolayı bazen giremiyorum bazen girip çıkıyorum. Bazen de pek iş yapmadığım için utancımdan yazamıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…