- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Benim aklım başka başka yerlerdeydi okurken o yüzden öyle okudumSağ ol canım ben de dedim acaba yanlış mi yazdım bir daha baktım:)
bana huzur değilde senin neyin eksik hissi geldi,bı koşu parlatayim bı mutfagimiEki Görüntüle 2651353 bu ışıkta oturup huzur bulan tek ben miyim acaba
Eki Görüntüle 2651353 bu ışıkta oturup huzur bulan tek ben miyim acaba
Kaç kilosun dostumHem benim yarım kadar hemde 1 cm uzun puh
Nasıl nem var, nasıl sıcak
Dondurma olsam erişimiştim.
Yumurta olsam pişmiştim.
Su olsam buhar olup gitmiştim.
Ben arka balkonda mumları yakıp oturuyorumEki Görüntüle 2651353 bu ışıkta oturup huzur bulan tek ben miyim acaba
Burası gayet soğuğa yakın,habire yağmur yağıyorNasıl nem var, nasıl sıcak
Dondurma olsam erişimiştim.
Yumurta olsam pişmiştim.
Su olsam buhar olup gitmiştim.
Sabahtır kırkladım resmenbana huzur değilde senin neyin eksik hissi geldi,bı koşu parlatayim bı mutfagimitertemiz mutfağın
Romantizm ve ben çok uzak kavramlarmum ışığı kadar romantik olmuş
Ah bacım bende de bebe yok kafa rahatlığı yokBen arka balkonda mumları yakıp oturuyorumama huzur yok. Bebe gelip cama tünüyor
Ben arka balkonda mumları yakıp oturuyorumama huzur yok. Bebe gelip cama tünüyor
Burda da yağdı bugün bir 5-10 dakika ama nem varburda yağmur yağdı ondan mi ne baya güzel hava
Bana ateş basıyorBurası gayet soğuğa yakın,habire yağmur yağıyor
Bende görsem keske öyle bir eş nerdeeee yemek masasi bile duruyodu biara sinir oldum ben gene kızı gezdirme ye cikmistimBugün eşimin yaptıklarını yazıyorum
Pazara çıkmış
Evi süpürmüş
Makinayı boşaltıp kirli bulaşıkları dizmiş
Şu an ben çalışıyorum o evd biraz roller değişti. Birbirimizi idare etmemiz lazımBende görsem keske öyle bir eş nerdeeee yemek masasi bile duruyodu biara sinir oldum ben gene kızı gezdirme ye cikmistim
Bencede cokkk güzel birsey canim allah daim etsin inşallahŞu an ben çalışıyorum o evd biraz roller değişti. Birbirimizi idare etmemiz lazım
Maddi olarak ben destek oluyorsa. O da manevi olmaya çalışıyor. Bir nevi birbirine destek
Ucu çok açık bir cümle oldu buAh bacım bende de bebe yok kafa rahatlığı yok
Hani nerde romantizm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?