- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Biz de evlenene kadar hep fittik, bir ablam hariç
Yok canım
Karantinadan bu yana 6.5 kilo almışımNeden acaba giremedin cokkkk mu yemek yedin bakim
Deme öyle deme. Kırıldıysa pttyi dava ederim yemin ederim. Aklıma gelmedi gelseydi ilk girdileri ss alırdımInşallah kirilmamistir
Kız şaka yaptım. Bütün aksilikleri sayınca gülelim dedim. Seni üzmek istemedimDeme öyle deme. Kırıldıysa pttyi dava ederim yemin ederim. Aklıma gelmedi gelseydi ilk girdileri ss alırdım
Beynim yazıyı, çocuklar gibi sevindim olarak çeviriyorÇocuklara yaptım canımnasıl sevindiler
Acaba 50li kilolardamisin merak ettimde,6bucuk kilo almissinKarantinadan bu yana 6.5 kilo almışım4 kilodan fazlası mayıstan sonra
Gülüyorum zaten kızKız şaka yaptım. Bütün aksilikleri sayınca gülelim dedim. Seni üzmek istemedim
sen nasıl verdin?Eeee ozaman biz nedekkkk bu kilolari verene kadar mafff oldum anca girmeye basladim 38bedene
52 kiloydumAcaba 50li kilolardamisin merak ettimde,6bucuk kilo almissin
52 kiloydum
Bende cokkkk yemek yeme hastaligim vardi hep yiyesim geliyodu özellikle tatli ama buraya başladığımdan beri herseyi kestim,seker,tuz,hamur isi,ekmek,düzene soktum kendimi spor yaptim 85kilodan bugün 68.1 gördüm buayki hedefin 65le bitirmeksen nasıl verdin?
benim problemlerim çok. hepsi acıktıran hastalıklar.
hipotiroidi - metabolizma yavaş, kilo vermek zor.
PCOS - hormon bozukluğundan sürekli acıkma ve doymama isteği.
Muhtemelen İnsülin direnci ya da abur cubur bağımlılığı - sürekli bir tatlı / abur cubur isteği ve bunun önüne geçememe. engellemeye çalıştıkça krize girme.
Sabah erken işe gelmem sebebiyle kahvaltıya alışamama :)
Bu kiloylami üzülüyosun 6kilo alsan 58 bunedir yaaa baska üzülcek sey bulamamis52 kiloydum
Yok sandanım bugüb serbest takılıcamAklima menemen düştü de teklif edeyim dedimyanına da çay
Ucundan yerimBeynim yazıyı, çocuklar gibi sevindim olarak çeviriyor
Asla kenarından kıyısından götürmezsin dimi
Bana da kek yapan olsa ben de sevinirim ama kek yapan benim.
Bu arkadaş müthiş bir irade ile kilo verdi sayın seyircilerBende cokkkk yemek yeme hastaligim vardi hep yiyesim geliyodu özellikle tatli ama buraya başladığımdan beri herseyi kestim,seker,tuz,hamur isi,ekmek,düzene soktum kendimi spor yaptim 85kilodan bugün 68.1 gördüm buayki hedefin 65le bitirmek
Ben sana döversin demiştimBu kiloylami üzülüyosun 6kilo alsan 58 bunedir yaaa baska üzülcek sey bulamamis
Teşekkür ederim negomYok sandanım bugüb serbest takılıcam
Ucundan yerim
Bu arkadaş müthiş bir irade ile kilo verdi sayın seyirciler
Bence de dalga geciyo benle sanirsamBen sana döversin demiştim
Bacım boyum 1.65. Aldığım ne varsa basenlerde. Pontullarım olmuyor da banao zaman hemen hemen ayniyiz senle su an:) ama sen uzunsun
Canım eşit alsam koymaz. Bana koyan kilo almak değil ki, bir sersemliyorum çok fazla ikincisi pantolonlara girememek. Hep basen hep basenBu kiloylami üzülüyosun 6kilo alsan 58 bunedir yaaa baska üzülcek sey bulamamis
Ozaman bölgesel çalış canim ac video yapabilirsin neden olmasinCanım eşit alsam koymaz. Bana koyan kilo almak değil ki, bir sersemliyorum çok fazla ikincisi pantolonlara girememek. Hep basen hep basen
İstanbula gidersem paten sürücem, ablamla yürüyüş yapıcamOzaman bölgesel çalış canim ac video yapabilirsin neden olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?