Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herşeyi bitirmisler bişey kalmamış ki. Talan olmuş. Elim boş yüzüm kara döndüm geldim. Oğlana terlik sandalet aldım sade 12 tlye

anoooommm baya hizli Ankaralı hatunlar desene

benim is yerindeki bim yakin. havlu kağıt ıslak mendil bitince ordan aliyom masama.

Merhaba silva mop almak istiyorum evim 9. katta ve camlar büyük dış camları silmek çok zor oluyor. Silva mopa silva cam bezi takıp silsem işlevsel olur mu? Bu şekilde kullanan var mı?
Silva mopu ben de düşünüyordum. Sadece Silvanın cam bezlerinden aldım. Spin mop ile camları silip, ondan sonra silvanın cam beziyle siliyorum. Böylece çamura pisliğe elin neredeyse hiç girmiyor. Silvanın bezini kullanabilmek için camlarda spin mopun sihirli mopunu aldım. Mandallı beze zarar da vermiyor.

Duydum ama hiç denemedim bilmiyorum ki sağol.

Cam siliyodum sen yazdığında sen neydirsin?

oğlanın keyfini bekliyom ben de
o kadar mutlu oluyo ki ben onla hiç bişey yapmadan oturunca.

uyuyunca evi harabeden eve cevircem inşallah

Evett ben geldim. Maraton gazisi oldum resmen
oturma odası süpürüldü. Halıları kaldırıldı altı silindi. Odanın ince tozu alındı
Buzdolabı düzenlendi. İçi silindi
Mutfak süpürülüp silindi
Banyo dip köşe bol kimyasal ile silindi
, Duşakabin yıkandı
Tuvalet yıkandı
Çalışma odası süpürülüp silindi. İnce tozu alındı.
Antre süpürülüp silindi.
Yatak odası süpürülüp silindi
Nevresim değiştirildi
Yatak odasının ince tozu alındı
3 makina çamaşır yıkandı asıldı
kk birinci noteri

Nego canim bugun butun islerimi bitirip anneme geldim bu akşam burda kalicam yarin piknik varda çoluk cocuk piknikte olucaz sen gene etiketle beni eve döndüğümde yaparim zaten islerimi herkese hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…