Herşeyi bitirmisler bişey kalmamış ki. Talan olmuş. Elim boş yüzüm kara döndüm geldim. Oğlana terlik sandalet aldım sade 12 tlyene varmis peki
bi ben sevmiyorum sanırım bimi
Herşeyi bitirmisler bişey kalmamış ki. Talan olmuş. Elim boş yüzüm kara döndüm geldim. Oğlana terlik sandalet aldım sade 12 tlye
Adamlarda sırada gi. Onlar da kapışıyor. İnsanları iteleyip öne geciyom kapisiyom vallahianoooommm baya hizli Ankaralı hatunlar desene
benim is yerindeki bim yakin. havlu kağıt ıslak mendil bitince ordan aliyom masama.
Geldi sonunda canım bugünacaba almasan daha mı hayırlı olacak
Ben bütün marketleri seviyom samdanim. Hele kapismali daha güzel
Adamlarda sırada gi. Onlar da kapışıyor. İnsanları iteleyip öne geciyom kapisiyom vallahi
Silva mopu ben de düşünüyordum. Sadece Silvanın cam bezlerinden aldım. Spin mop ile camları silip, ondan sonra silvanın cam beziyle siliyorum. Böylece çamura pisliğe elin neredeyse hiç girmiyor. Silvanın bezini kullanabilmek için camlarda spin mopun sihirli mopunu aldım. Mandallı beze zarar da vermiyor.Merhaba silva mop almak istiyorum evim 9. katta ve camlar büyük dış camları silmek çok zor oluyor. Silva mopa silva cam bezi takıp silsem işlevsel olur mu? Bu şekilde kullanan var mı?
Ah sarı terliğim niye rahat durmuyosun 40 gün dikkat etmen lazım kendine üşütmeBiraz rahatsizlandi dün samdanim. Annem kızdı. Bugün tatilim. Kanama oldu tekrardan.
Yaki alip yapıştırsan çok iyi geliyor geçmiş olsun
bugün maraton için ne yaptın ey terlik
ben mi görmedim seni bugün.
akşam benle yarım saat maratona gelecek birini ariyom
Duydum ama hiç denemedim bilmiyorum ki sağol.
Cam siliyodum sen yazdığında sen neydirsin?
Neyin var terlikAklım kalk diyor bedenim otur diyor. Kalksam boya fircalar geldi dolap boyuycam
40 gün cokmus gi. Nasıl dayancam o kadarAh sarı terliğim niye rahat durmuyosun 40 gün dikkat etmen lazım kendine üşütme
Kürtaj oldum canım ya.Neyin var terlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?