- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Allah kavuştursun bir an önceDonemiyom canım henüz. Tam randıman veremedim telefon yok
Amin inşallah cortladi daha kısmetse yenisini alcazAllah kavuştursun bir an önce
Yaaaa ekranın yarısından fazlasını kaplayan reklamlar var artık korkarım daha az gricem buraya
Ama ben memnundum safarimdennnnnopera yükle. bana da bonus demişti o zamandan beri reklam yokrahatça kullanıyorum. ve internet paketi asmiyo
Bana da geldi gi nereden geldi diyom bendeYaaaa ekranın yarısından fazlasını kaplayan reklamlar var artık korkarım daha az gricem buraya
Amin inşallah cortladi daha kısmetse yenisini alcaz
Biraz rahatsizlandi dün samdanim. Annem kızdı. Bugün tatilim. Kanama oldu tekrardan.bugün maraton için ne yaptın ey terlik
ben mi görmedim seni bugün.
akşam benle yarım saat maratona gelecek birini ariyom
Biraz rahatsizlandi dün samdanim. Annem kızdı. Bugün tatilim. Kanama oldu tekrardan.
Aklım kalk diyor bedenim otur diyor. Kalksam boya fircalar geldi dolap boyuycam
İyiyim hemen bime gittim. Dün gidemedim eksik kalırım diye koşa koşaannen popona da bi terlik vuraydi keşke
daha iyi misin peki azaldı mi kesildi mi
İyiyim hemen bime gittim. Dün gidemedim eksik kalırım diye koşa koşa
Anamın olmayaydi bende yuklerdim şimdi ayıp olur sanki. Kendimin gibiİndirdim kız sanki daha hızlı yüklüyor sayfaları
Anamın olmayaydi bende yuklerdim şimdi ayıp olur sanki. Kendimin gibi
Duramadim karşıdan baktım millet girip çıkıyor girip çıkıyor. Acaba ne alıyorlar napiyorlar deyi deyi. Bi baktım bimdeyim gitövbe estağfurullah sinirden güldüm. kız deli misin cinli misin ne işin var senin bimde
konum at ankaraya gelince gelip annen yerine terlik izi cikarcam poponda
Bilmemreklam yok ya çok hızlı oluyo herşeyve daha az net yiyo
Duramadim karşıdan baktım millet girip çıkıyor girip çıkıyor. Acaba ne alıyorlar napiyorlar deyi deyi. Bi baktım bimdeyim gi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?