Gidelim
Nego
Bırak uyusun şu deniz kanatlarımın altında
Gel gezmelere gidelim biz bulutların asfaltında
Hiç yaşamamışız gibi olacak sonunda
Ben kendi yoluma gideceğim güneş kendi yoluna
Geçmiş olsun boyun zorBoynum tutulmuş biraz ilaç alıcam mecbur nolmuşsa yastığıma artık
Akıllı kadınmışTam da dün temizlik programında bi kadın "avrat dediğin çamaşır makinesinin deterjan gözünden belli olur" dediyditemizdir her daim
Ölcem mi yoksa
Hoş geldin aramızaoh tam gaza gelmedik harika bu girip iş yapmak lazım deyip bir türlü başlayamayan ben çok begendim ev kalabalık olunca nerden baksan olan yapsan tutmuyor çocuklar eş evde her odadan bu giren çıkan düzen kalmıyor iki sinav içinde öğrenci hazırlıyoruz malum anne süpürge açma canlı ders var anne ses yapmayın denemeye oturuyom haklarında hayırlısı ama modum düştü işten soğudum makinanın deterjan gözü fikri harika epeydir aklimdaydi tesekkurler
Gidelim
Geçmiş olsun boyun zor
Akıllı kadınmış
Ölcem mi yoksa
Hoş geldin aramıza
AminTövbe est o nasıl laf yaaallahım sevdiklerimi koru diye dua ediyorum hep sizde içindesiniz.
Toplasın tabiÇamaşır makinesinin dışı ve çekmece gözü silindi
Banyo lavabosu yıkandı
Yatak odası biraz toplandı
1 gömlek ÜtüLendi
İğneye gidip geldim Yiyom içiyom Masaya bırakıyom mecalim kalmadı Akşam kocam toplaR artık
9 da gelcekmiş o saate beklemez bunlar kaldıracam şimdiAmin
Toplasın tabi
GüncellemeÇamaşır makinesinin dışı ve çekmece gözü silindi
Banyo lavabosu yıkandı
Yatak odası biraz toplandı
1 gömlek ÜtüLendi
İğneye gidip geldim Yiyom içiyom Masaya bırakıyom mecalim kalmadı Akşam kocam toplaR artık
Camasirmakinesi bos caliatirdim arkasina kadar sildim birdeyumusatici gözüne lavanta yağı doktum birazmis koktu valla
Nevresimler degistirdim
Wc temizledim
Yemek yaptık anamla beraber
Bahçede ot yoluyoruz şimdi
Birazdan da ogluma yemek yedirip yatiricam
Sonra bilgisayarda işlerim var heralde geceye kadarında biter
Elinize sağlık kızlarGüncelleme
Ocak silindi
Mutfak toplandı
Tezgah üstü ciflendi
Elde yıkanacaklar yıkandı
2 mini tava 1 tencere parlatıldı
1 sos tavası tellendi parlatıldı
Çorba ve yemek yapıyorum şimdi
Gerçekten tam yılan hikayesi. Dikiş makinesi gelecek. Bir kere aldım, satıcı iptal etti. Bir kere trendyoldan aldım, eski ev adresi öncelikliydi onu seçmişim ben iptal ettim. Sonunda sağ salim alabildim ama makine oradan oraya gidip duruyor.
Bi daha güncelleme geldi yatak odasını tamamen topladımElinize sağlık kızlar
Ben okumaktan yazamıyorum. Ya gece bakabiliyorum buraya ya sabahın köründe. İşe gidince işte hiç bakmaya fırsatım olmuyor. Evde Telefonu elimde gören çocuklar almak istiyor diye belli saatlerde bakıyorum. Tüm bunlar olunca da okumaktan yazmaya fırsat olmuyor. Anlatabilmişimdir umarım. Buraya girmeyince ev pis kalacak. Fırsat buldukça yazıyorum böyle olunca. Şu anda saçımı boyattım.tlf bakma fırsatım var.Şimdi isimlerin yanına yorum yapayım
@malii : Mali hanım daha çok iş bekliyorum sizden
Bonus : Aktifsiniz hanımefendi
H hasbeenandgone : Her fırsatta girmeye çalışıyorsun
terliksuu : Telefonuna kavuşmanı heyecanla bekliyorum
@Ataayemi zeynepyu: Sadece beğenilerini görüyorum, mesajların nerde artık
@Kirmizi pabuc : Arada bir görünüyorsun
@ayseMsb : Aktifsiniz hanımefendi
@musluk suyu : Eski aktifliğini arıyor gözlerim
@Feslegen Kokulu Nane : Her fırsatta geliyorsun
@samdan : Aktifsiniz hanımefendi
M merve_eymen : Anne evindesin
@Ucyuzbesyuz : Anne evindesin
@Limonsuzzcay : Kayıp aranıyor
@pawlover : Anne evindesin
@Gamze_nur08 : Aktif günlerini özledim
K klbk33 : Fırsatın oldukça geliyorsun
@meva888 :Göremiyorum hiç
@O1deren87 : Daha çok görmek isterim
@dstn33 : Daha aktif olmanı bekliyorum
@Calciferr Daha aktif olmanı bekliyorum
p a t u l i : Aktifsiniz hanımefendi
M I N E R V A : Aktifsiniz hanımefendi
@Lice_sss : Sohbete daha çok bekliyorum
@CKbeautyandsheer : Daha aktif olmanı bekliyorum
@Bayan X diyeceksiniz : Daha aktif olmanı bekliyorum
@slnkhrmn008 :Anne evindesin
@blondemary :Aktifsiniz hanımefendi
@Yagber42 : Daha aktif olmanı bekliyorum
@Eliff Eylull : Performansını beğeniyorum
@jnci : Ban yemesen aktif olacakmışsın gibi bir his var
@Yakud-u Ankaerformansını görmek istiyorum
Ah o yağmurdaki toprak kokusu.. Ba yı lı rım
9.kat çok yüksekmişMerhaba silva mop almak istiyorum evim 9. katta ve camlar büyük dış camları silmek çok zor oluyor. Silva mopa silva cam bezi takıp silsem işlevsel olur mu? Bu şekilde kullanan var mı?
Acaba hastanenin acili kalabalık değilse bi iğne mi olsan gidippÖff ilaç krem bi işe yaramadı yattım ama sıcak tutamadım boynumu oğlana evi bi süpür dedim sözde süpürdü
Ben bi daha süpürdüm. Terledimde baya inş iyice artmaz.
Kız Topiğin eğlencelisi sensin iyi ki döndün vallaBaşkan yardımcısiyim ya mecbur gaz veriyom. Yoksa negom atıyor beni topikten
Donemiyom canım henüz. Tam randıman veremedim telefon yokKız Topiğin eğlencelisi sensin iyi ki döndün valla
Yaki alip yapıştırsan çok iyi geliyor geçmiş olsunBoynum tutulmuş biraz ilaç alıcam mecbur nolmuşsa yastığıma artık
Kelenbek kelenbek ozletme kizBen okumaktan yazamıyorum. Ya gece bakabiliyorum buraya ya sabahın köründe. İşe gidince işte hiç bakmaya fırsatım olmuyor. Evde Telefonu elimde gören çocuklar almak istiyor diye belli saatlerde bakıyorum. Tüm bunlar olunca da okumaktan yazmaya fırsat olmuyor. Anlatabilmişimdir umarım. Buraya girmeyince ev pis kalacak. Fırsat buldukça yazıyorum böyle olunca. Şu anda saçımı boyattım.tlf bakma fırsatım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?