Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego

Bırak uyusun şu deniz kanatlarımın altında
Gel gezmelere gidelim biz bulutların asfaltında
Hiç yaşamamışız gibi olacak sonunda
Ben kendi yoluma gideceğim güneş kendi yoluna
Gidelim
Boynum tutulmuş biraz ilaç alıcam mecbur nolmuşsa yastığıma artık
Geçmiş olsun boyun zor
Tam da dün temizlik programında bi kadın "avrat dediğin çamaşır makinesinin deterjan gözünden belli olur" dediydi temizdir her daim
Akıllı kadınmış

Nego ben bilmem aga aklıma gelip duruun
Ölcem mi yoksa
Hoş geldin aramıza

Tövbe est o nasıl laf yaa allahım sevdiklerimi koru diye dua ediyorum hep sizde içindesiniz.
Amin
Toplasın tabi

• Geç kahvaltı yaptık, mutfağı topladım, temizledim ve düzenledim.
• Baharatlıklarımı temizlemiştim, doldurdum.
• Halılarım gelmişti dün, alt katı bir daha süpürdüm, sildim ve halıları serdim.
• Tuvaleti bir daha elden geçirdim.

Geç yediğimiz için şimdi çocuklarla öğle yemeği yiyelim, sonra üst kata çıkacağım. Bebem saat birden, üçü biraz geçeye kadar uyudu. Ben de o ara iş yerine, kilim makine falan oyalandım. Yemekten sonra ultra hızlı bir şekilde;
Makinenin gözünü temizlemem, çamaşır atmam, nevresim değişmem, banyoları temizlemem, yerleri süpürüp silmem, toz almam, ayna parlatmam lazım. Belki yatak odası ile çocuk odası camlarına da el atarım. Görüşürüz bebekler

Camasirmakinesi bos caliatirdim arkasina kadar sildim birdeyumusatici gözüne lavanta yağı doktum birazmis koktu valla
Nevresimler degistirdim
Wc temizledim
Yemek yaptık anamla beraber
Bahçede ot yoluyoruz şimdi
Birazdan da ogluma yemek yedirip yatiricam
Sonra bilgisayarda işlerim var heralde geceye kadarında biter

Güncelleme
Ocak silindi
Mutfak toplandı
Tezgah üstü ciflendi
Elde yıkanacaklar yıkandı
2 mini tava 1 tencere parlatıldı
1 sos tavası tellendi parlatıldı
Çorba ve yemek yapıyorum şimdi

Güncelleme
Ocak silindi
Mutfak toplandı
Tezgah üstü ciflendi
Elde yıkanacaklar yıkandı
2 mini tava 1 tencere parlatıldı
1 sos tavası tellendi parlatıldı
Çorba ve yemek yapıyorum şimdi
Elinize sağlık kızlar

acaba almasan daha mı hayırlı olacak

Ben okumaktan yazamıyorum. Ya gece bakabiliyorum buraya ya sabahın köründe. İşe gidince işte hiç bakmaya fırsatım olmuyor. Evde Telefonu elimde gören çocuklar almak istiyor diye belli saatlerde bakıyorum. Tüm bunlar olunca da okumaktan yazmaya fırsat olmuyor. Anlatabilmişimdir umarım. Buraya girmeyince ev pis kalacak. Fırsat buldukça yazıyorum böyle olunca. Şu anda saçımı boyattım.tlf bakma fırsatım var.

Öff ilaç krem bi işe yaramadı yattım ama sıcak tutamadım boynumu oğlana evi bi süpür dedim sözde süpürdü
Ben bi daha süpürdüm. Terledimde baya inş iyice artmaz.
Acaba hastanenin acili kalabalık değilse bi iğne mi olsan gidipp

Kelenbek kelenbek ozletme kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…