Tırsma ben varımİnşallah öyle olur ol tırsıyorum
Huuu nabersin? İyi oldun muuuPazartesi günleri ne iş yaparsanız yapın çabuk bittiğini farkettiniz mi kızlar.
Bomba gibi şurup gibi. Sen nasılsın canımHuuu nabersin? İyi oldun muuu
Eveeet, benim haftalık temizlik günüm pazartesi ve perşembedirPazartesi günleri ne iş yaparsanız yapın çabuk bittiğini farkettiniz mi kızlar.
MaşaallahBomba gibi şurup gibi. Sen nasılsın canım
Oh oh daha da iyi ol inşallahBomba gibi şurup gibi. Sen nasılsın canım
Ayın günü olduğundan neye el atılsa hemen bitiyormusEveeet, benim haftalık temizlik günüm pazartesi ve perşembedir
Amin inşallah canım. Geldin mi eveOh oh daha da iyi ol inşallahBen de iyiyim şükür sadece bi miktar uykusuzum
Uyku topigi mi burası
Nane limon falan versen usutmuttumu ki.Günaydın kızlar bişey soracağım oğlum dünden beri sürekli karnım ağrıyor diyor ya napabilirim ağrı kesici içerdim ama yine ayni doktoraya korkuyorum götürmeye malum burda bütün hastaneler panzeri hastanesi oldu
Eline sağlık canımMusmutlu güzel hafta olsun inşallah gunaydin kizlar
Sabah 7de gene kalktim cayi demledim o demlenirken 2makina çamaşır attim dunden katlancaklari katladim,b.makinasını boşaltım,yatakları topladim,büyük kızımın dolabına ağda koymuş cokkk guzelde karıncalar dolmus nasil sinir oldum sonra onlarla ugrastim,kahvaltı ettim pazara gittim simdi markete gidicem gelince temizlik yapicam
Abartma canım o kadar dip köşe demedimAhan da ödevine kurban :)
Dip köşe temizlik çok güzel de ya ben ayrıntıya bir giriyorum saatler geçmiş oluyo anlamıyorum mesela lavaboyu yıkıyorum ya alıyorum tornavidayı elime o metal delikli yeri söküyorum takıyorum falan
Geçmiş olsun, kaç yaşında? Üşütmüş olabilir, gazı olabilir. Kimyon çayı yapabilirsinGünaydın kızlar bişey soracağım oğlum dünden beri sürekli karnım ağrıyor diyor ya napabilirim ağrı kesici içerdim ama yine ayni doktoraya korkuyorum götürmeye malum burda bütün hastaneler panzeri hastanesi oldu
Tövbe estağfurullah
Geldim geldim kavuştum dünyalar varmış dedimAmin inşallah canım. Geldin mi eve
Bu ne kııız ben şok
Yeni imajimGeldim geldim kavuştum dünyalar varmış dedim
Bu ne kııız ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?