Ben tövbeliyim perwolle hamileyken kullanmıştım hiç unutmam çok fena çamaşır boşaltma anım var perwolle ilgiliSiyahlar için Olandan memnunum. Renkliler için olanla da dediğim gibi gezmeye giderken giymelik şeyleri yıkıyorum sadece. Küçük boy alıyorum benbüyük bitmiyo lanet şey
Ay yok canım. Ben de şüphelenmedim değil şu son zamanlarda ama eğer öyle bir şey varsa helal olsun yiğidim derim gelecek olanaKız yoksaaaa
Az önce fiyatına bile baktım. 12 kapsüllüsü 25 tl imiş. Bir yanım dedi ki al haftada bir evi mis gibi kokut, diğer yanımAriel hiç kullanmadım omo kullanıyom hepküçük görürsem deneyeyim bi deterjan bitince tabisi
Sende fıtık yokmuydu. Yatağı çekmişsinNeler yaptım bugün tabi gün içine akşama kadar yayıyorum birden yapamadığım için.
Şükür belim ağrımıyo bir haftadır
Sabah yatak odasını temizlemiştim süpür sil toz vs.
Oğlanın odasınıda yatağı çekip süpürüp sildim. Masanın tozunu aldım.
Ayakkabılığı sildim kaldırılcakları kaldırdım.
Duş kabin ve yerleri köşeleri, kolozet, çöp kovası, çocukların basamak diye kullandıkları şey, kirli sepetinin kapağı çamaşır suyuyla yıkandı silindi.
Küçük tuvalette aynen çamaşır suyuyla bekledi silindi.
Dikey süpürgenin filtresi ve içi yıkandı.
Koridorda duvarlarda parmak izleri lekeler vardı mopla komple koridoru sildim.
Cif damlattım bezine sonra ikinci kerede sildim inş dalga olmaz yarın anlaşılır.
Yoruldum mutfağımı toplayamadım
Aynı annemin eviBugünn anne evinde sadece mutfak toplandı
Ah ah annem hiçbir şey atmıyor evi ne kadar toplasak da hep bi dağınıklık var bu ev nasıl iflah olacak hiç bilmiyorum
Mikro dalga ışınları çok zararlı araştır istersen. Diğerleri de tercih meselesi tabi ki, çaydanlık da ısıtıyorum suyu, kahve için de cezve yetiyor :)Su ısıtıcı çok pratik ama. Mikrodalga da pratik diye vazgeçemiyorum.
E bi de Kahve bağımlısıyım
Paspasları yıkayakSporumu yaptım geldim, ne ödev versem
Ara da bu köye de uğraBan köyünden yeni döndüm sayılır
şimdiyse başka bi köydeyim
Günaydın canımGunaydinnn kizlar
Sabah bebe erken kalkti kahvaltı yaptik makinayı yerleştirdim yikaniyo ocağı tezgahı sildim birazdan banyoya girişcem,aksam birisi subardagini koltukta bırakmışlar dolu olarak yeni yikadim serdim örtulerini al sen bardagi şarrrr diye dök gene astım simdi kurusun,kalksinlar kahvaltı yapsinlar geri kalanlar halaa yatıyorlar sonra süpürmeye baslicam
OlabilirPaspasları yıkayak
GünaydınGüüü
Nayy
Dııınnn
Güüüünaydınnn
Günaydın canımSporumu yaptım geldim, ne ödev versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?