Düzenli Evimiz & Hayatımız

hayırlı geceler kızlar
sabah kahvaltıya gittik arkadaşlarla açık havaya
geldim evi toparladim
balkon temizledim
çocuk odasını supurdum
yatak odası babaların içleri yatanların altlari toz birikmiş cam kapanmıyor malum
mutfak topladım
hali silkeledim iki tane sonra supurdum alışkanlık olmuş sanki silkelenince tüyleri açılıp daha iyi temizleniyor
banyoyu temizleyip yatacam
bu arada telefonu sılsın tv yok bizde

Siyahlar için Olandan memnunum. Renkliler için olanla da dediğim gibi gezmeye giderken giymelik şeyleri yıkıyorum sadece. Küçük boy alıyorum ben büyük bitmiyo lanet şey
Ben tövbeliyim perwolle hamileyken kullanmıştım hiç unutmam çok fena çamaşır boşaltma anım var perwolle ilgili

Ay yok canım. Ben de şüphelenmedim değil şu son zamanlarda ama eğer öyle bir şey varsa helal olsun yiğidim derim gelecek olana
Hatta bugün bir ara yazacaktım ulan hamile miyim neyim, ne kadar belirti varsa yaşıyorum diye ama imkânı yok.

Ariel hiç kullanmadım omo kullanıyom hep küçük görürsem deneyeyim bi deterjan bitince tabisi
Az önce fiyatına bile baktım. 12 kapsüllüsü 25 tl imiş. Bir yanım dedi ki al haftada bir evi mis gibi kokut, diğer yanım

Sende fıtık yokmuydu. Yatağı çekmişsin

Gunaydinnn kizlar
Sabah bebe erken kalkti kahvaltı yaptik makinayı yerleştirdim yikaniyo ocağı tezgahı sildim birazdan banyoya girişcem,aksam birisi subardagini koltukta bırakmışlar dolu olarak yeni yikadim serdim örtulerini al sen bardagi şarrrr diye dök gene astım simdi kurusun,kalksinlar kahvaltı yapsinlar geri kalanlar halaa yatıyorlar sonra süpürmeye baslicam

Bugünn anne evinde sadece mutfak toplandı
Ah ah annem hiçbir şey atmıyor evi ne kadar toplasak da hep bi dağınıklık var bu ev nasıl iflah olacak hiç bilmiyorum
Aynı annemin evi
Su ısıtıcı çok pratik ama. Mikrodalga da pratik diye vazgeçemiyorum.
E bi de Kahve bağımlısıyım
Mikro dalga ışınları çok zararlı araştır istersen. Diğerleri de tercih meselesi tabi ki, çaydanlık da ısıtıyorum suyu, kahve için de cezve yetiyor :)

Ban köyünden yeni döndüm sayılır
şimdiyse başka bi köydeyim
Ara da bu köye de uğra
Günaydın canım eline sağlık
Paspasları yıkayak
Olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…