- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Küçük tuvalette aynen çamaşır suyuyla bekledi falan diyince çocuk çamaşır suyuyla niye bekledi dedim beyin gitmiş bendeNeler yaptım bugün tabi gün içine akşama kadar yayıyorum birden yapamadığım için.
Şükür belim ağrımıyo bir haftadır
Sabah yatak odasını temizlemiştim süpür sil toz vs.
Oğlanın odasınıda yatağı çekip süpürüp sildim. Masanın tozunu aldım.
Ayakkabılığı sildim kaldırılcakları kaldırdım.
Duş kabin ve yerleri köşeleri, kolozet, çöp kovası, çocukların basamak diye kullandıkları şey, kirli sepetinin kapağı çamaşır suyuyla yıkandı silindi.
Küçük tuvalette aynen çamaşır suyuyla bekledi silindi.
Dikey süpürgenin filtresi ve içi yıkandı.
Koridorda duvarlarda parmak izleri lekeler vardı mopla komple koridoru sildim.
Cif damlattım bezine sonra ikinci kerede sildim inş dalga olmaz yarın anlaşılır.
Yoruldum mutfağımı toplayamadım
Küçük tuvalette aynen çamaşır suyuyla bekledi falan diyince çocuk çamaşır suyuyla niye bekledi dedim beyin gitmiş bende
Ah bonusum yıkanacak yok katlanacak varPatuli senin için çamaşır yıkim dedim de hamur oynanmış sofra örtüsü yıkandı bide paspas ona vakit kalmadı
Patuli yanına alsan katlasan sonra sepete koysan eşin geldiğinde yerleştirse kuzum?Ah bonusum yıkanacak yok katlanacak varyinede teşekkürrr
Reklam gibi olmasın da bir müjde veriyorum size alo diyorumNasıl güzel kokutuyorsun çamaşırları
Tembihledi işe giderken makineyi bile boşalttırmadı yemekten sonra kendisi yaptıPatuli yanına alsan katlasan sonra sepete koysan eşin geldiğinde yerleştirse kuzum?
Oh, harika hayatımTembihledi işe giderken makineyi bile boşalttırmadı yemekten sonra kendisi yaptı
Ah bonusum yıkanacak yok katlanacak varyinede teşekkürrr
Benim balkonda yine çamaşırlar var senin balkonda kesin mumlar yanar şimdiPatuli yanına alsan katlasan sonra sepete koysan eşin geldiğinde yerleştirse kuzum?
Tamam onu anladım yaben sana arkadaş olayım deyi yıkayıp kurutacaktım.
Sepet falan kaldırma zaten hala mayaling
O zaman bende size harika bir koku önerem.Reklam gibi olmasın da bir müjde veriyorum size alo diyorum
Yok kız şuan yakmıyorum. Delirdiler zaten 10 dakika yanıp sönmeye başlıyorlarBenim balkonda yine çamaşırlar var senin balkonda kesin mumlar yanar şimdi
Bana kalsa bırakmazdım yumuşatıcıyı koku takıntım var benim güzel kokuyu sadece aloda buldum deneye deneye malesef bunu da alamam doktor amca nayn yasak diyor bana:)O zaman bende size harika bir koku önerem.
Çamaşır parfümü, biraz pahalı ama zaten çok az bir miktar kullanıyorsun, mis mis. Benimki bitti yenisini almam lazım
Sen de en iyisi çamaşır asYok kız şuan yakmıyorum. Delirdiler zaten 10 dakika yanıp sönmeye başlıyorlar
Domol ürünlerini severimmmO zaman bende size harika bir koku önerem.
Çamaşır parfümü, biraz pahalı ama zaten çok az bir miktar kullanıyorsun, mis mis. Benimki bitti yenisini almam lazım
Bu üzdü bak gerçekten.Bana kalsa bırakmazdım yumuşatıcıyı koku takıntım var benim güzel kokuyu sadece aloda buldum deneye deneye malesef bunu da alamam doktor amca nayn yasak diyor bana:)
Orası için fikirlerim var. Vakti zamanında çamaşırla fazla haşır neşir oldular. Çamaşırlar terasaSen de en iyisi çamaşır as
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?