Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neler yaptım bugün tabi gün içine akşama kadar yayıyorum birden yapamadığım için.
Şükür belim ağrımıyo bir haftadır

Sabah yatak odasını temizlemiştim süpür sil toz vs.
Oğlanın odasınıda yatağı çekip süpürüp sildim. Masanın tozunu aldım.
Ayakkabılığı sildim kaldırılcakları kaldırdım.
Duş kabin ve yerleri köşeleri, kolozet, çöp kovası, çocukların basamak diye kullandıkları şey, kirli sepetinin kapağı çamaşır suyuyla yıkandı silindi.
Küçük tuvalette aynen çamaşır suyuyla bekledi silindi.
Dikey süpürgenin filtresi ve içi yıkandı.
Koridorda duvarlarda parmak izleri lekeler vardı mopla komple koridoru sildim.
Cif damlattım bezine sonra ikinci kerede sildim inş dalga olmaz yarın anlaşılır.

Yoruldum mutfağımı toplayamadım

Küçük tuvalette aynen çamaşır suyuyla bekledi falan diyince çocuk çamaşır suyuyla niye bekledi dedim beyin gitmiş bende

Tamam onu anladım ya ben sana arkadaş olayım deyi yıkayıp kurutacaktım.

Sepet falan kaldırma zaten hala mayaling
ah saoll yok kaldırmıyom bişey Dikkat ediyorum ye iç yat modundayım. Bazen çorba yapıyorum bazen yemek işi de bana kalıyo. Bunun harici iğneye gidiyom gün aşırı İyi oluyo temiz havada yürümek

Reklam gibi olmasın da bir müjde veriyorum size alo diyorum
O zaman bende size harika bir koku önerem.
Çamaşır parfümü, biraz pahalı ama zaten çok az bir miktar kullanıyorsun, mis mis. Benimki bitti yenisini almam lazım

Eklentiler

• 20200623_234207.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 24
O zaman bende size harika bir koku önerem.
Çamaşır parfümü, biraz pahalı ama zaten çok az bir miktar kullanıyorsun, mis mis. Benimki bitti yenisini almam lazım
Bana kalsa bırakmazdım yumuşatıcıyı koku takıntım var benim güzel kokuyu sadece aloda buldum deneye deneye malesef bunu da alamam doktor amca nayn yasak diyor bana:)

Bana kalsa bırakmazdım yumuşatıcıyı koku takıntım var benim güzel kokuyu sadece aloda buldum deneye deneye malesef bunu da alamam doktor amca nayn yasak diyor bana:)
Bu üzdü bak gerçekten.
Şu kokuyla yıkanıp, asılmış çamaşırların olduğu balkonda ne oturulurdu bacım
Şaka değil, ben oturur burnumu dayardım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…