- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Ben de ben deDomol ürünlerini severimmmhemen bakayım
Ay yanlış şeye bakmışım şuan doğrusunu buldumBen de ben de
İmdirimdeyken stoklamadım saf gibi. Bir avuç boyu bir şey ama vicdansızlar basmışlar kârı
Ben de öyle yapıyorum ama bu deterjanın kokusunu da çok sevdim valla bir ara sıvı kullandım ama onu da bıraktım bir tane sağlıklı hayırlı bir velet doğursam yumuşatıcı çamaşır suyu abur cubur ne varsa hayatıma geri sokucam :)Bu üzdü bak gerçekten.
Şu kokuyla yıkanıp, asılmış çamaşırların olduğu balkonda ne oturulurdu bacım
Şaka değil, ben oturur burnumu dayardım vallahi
Kim yapmıyo ki geçen ördüğüm amigurumiyi dikerken iğnenin arkası kırıldı. Tuhafiyeye gittim paketli iğne içinde 5 adet var 5 tl almadım. Pazara gittim aynısıNı 2 tlye aldımBen de ben de
İmdirimdeyken stoklamadım saf gibi. Bir avuç boyu bir şey ama vicdansızlar basmışlar kârı
Sıvı bana güzel yıkamıyom gibi geldi ya perwoll kullanmıştım. Sadece siyahlar için bi de dışarıda giydiğim renklileri renklisi ile yıkıyorum memnunum. Beyaz çamaşır olanı Sevemedim sanki hiç beyazlatmıyoduBen de öyle yapıyorum ama bu deterjanın kokusunu da çok sevdim valla bir ara sıvı kullandım ama onu da bıraktım bir tane sağlıklı hayırlı bir velet doğursam yumuşatıcı çamaşır suyu abur cubur ne varsa hayatıma geri sokucam :)
Yıkama talimatına göre yaklaşık 15 ml kullanıyorsun ama ben 20 defa falan kullanmışımdır ve yumuşatıcıyla kullanamıyorsun bunu. Ben kokusunu çok sevdiğimden bazı çamaşırlarda yumuşatıcıdan feragat ettiğim olduM I N E R V A ortalama kaç yıkama yapıyo bu
Ben bir kutu renklikeri kullandım bıraktım sonra ben de çok haz etmedimSıvı bana güzel yıkamıyom gibi geldi ya perwoll kullanmıştım. Sadece siyahlar için bi de dışarıda giydiğim renklileri renklisi ile yıkıyorum memnunum. Beyaz çamaşır olanı Sevemedim sanki hiç beyazlatmıyodu
Dükkan ve mağazalar kiraları olduğundan fiyatları daha yukarı çekiyor da yani bir şeyinde adabı olur. 3 tlye sat, 3.5 tlye sat. 5 nedir tanesi 1 liraKim yapmıyo ki geçen ördüğüm amigurumiyi dikerken iğnenin arkası kırıldı. Tuhafiyeye gittim paketli iğne içinde 5 adet var 5 tl almadım. Pazara gittim aynısıNı 2 tlye aldım
Aynen bende yumoş kullanıyordum şuan abc geçtimŞuan yumoş badem özlü kullanıyorum. Sıkılınca değiştiriyorum ben yaabc nin kırmızı mor ve mavisini seviyorum bir ara da bingo kuzumun kokusu kullandım ama kokusu sonradan ağır geldi değiştirdim. Abc yumoş arası gidip geliyorum
En kısa zamanda inşaallah diyelimBen de öyle yapıyorum ama bu deterjanın kokusunu da çok sevdim valla bir ara sıvı kullandım ama onu da bıraktım bir tane sağlıklı hayırlı bir velet doğursam yumuşatıcı çamaşır suyu abur cubur ne varsa hayatıma geri sokucam :)
Perwoll hiç güzel yıkamıyor canım. Denedim ve salak gibi, renkliler, beyazlar ve siyahlar için almıştım. Bitmek bilmemişlerdiSıvı bana güzel yıkamıyom gibi geldi ya perwoll kullanmıştım. Sadece siyahlar için bi de dışarıda giydiğim renklileri renklisi ile yıkıyorum memnunum. Beyaz çamaşır olanı Sevemedim sanki hiç beyazlatmıyodu
Amiiiinn :)En kısa zamanda inşaallah diyelim
Ben sıvı deterjana o kadar alıştım ki artık toz kullanamıyorum.Geçen mecbur toz aldım beyazlar için ama
Ya o değil Ariel'in beyazlar için kapsül deterjanı var. Bebeklerim o koku var yaÇamaşırı da çoksel yıkıyor ama çok pahalı vicdansız. O yüzden tercih etmiyorum Fakat evi nasıl kokutuyor
Kapsülde hem deterjan hem parlatıcı hem de ya yumuşatıcı ya da çamaşır parfümü (ikisinden biri emin değilim) var canım o yüzden pahalı diye düşünüyorum. Fakat bir perde yıka Allah... ben özellikle beyaz yıkadığımda merdiven boşluğuna bakan cama asıyordum bir çamaşır muhakkak evi mis gibi kokutuyordu ❤Amiiiinn :)
Ariel valla çok pahalı ama aklımda olsun indirimde falan görürsem kaçırmam onu :)
Kız kokuyu canım çekti vallahi.Amiiiinn :)
Ariel valla çok pahalı ama aklımda olsun indirimde falan görürsem kaçırmam onu :)
Ya gece gece güldümKız kokuyu canım çekti vallahi.
Siyahlar için Olandan memnunum. Renkliler için olanla da dediğim gibi gezmeye giderken giymelik şeyleri yıkıyorum sadece. Küçük boy alıyorum benPerwoll hiç güzel yıkamıyor canım. Denedim ve salak gibi, renkliler, beyazlar ve siyahlar için almıştım. Bitmek bilmemişlerdi
Adama diyorum ki abi az önce dükkanda aynısına 5 tl dedi sen 2 diyosun adam aynen şunu söyledi abla kimin eli kimin cebinde belli değil, herkes birilerini yeme derdindeDükkan ve mağazalar kiraları olduğundan fiyatları daha yukarı çekiyor da yani bir şeyinde adabı olur. 3 tlye sat, 3.5 tlye sat. 5 nedir tanesi 1 lira
Kız yoksaaaaKız kokuyu canım çekti vallahi.
Ariel hiç kullanmadım omo kullanıyom hepEn kısa zamanda inşaallah diyelim
Ben sıvı deterjana o kadar alıştım ki artık toz kullanamıyorum.Geçen mecbur toz aldım beyazlar için ama
Ya o değil Ariel'in beyazlar için kapsül deterjanı var. Bebeklerim o koku var yaÇamaşırı da çoksel yıkıyor ama çok pahalı vicdansız. O yüzden tercih etmiyorum Fakat evi nasıl kokutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?